آمار روستاهای آسیب دیده
به گزارش ICTNN، اگرچه مسئولان امر می گویند فرآیندهای اداری توسعه ارتباطات در این شهرستان انجام شده است، اما کم کاری یا کندی کار به هیچ وجه توجیه پذیر نیست و انتظار می رود اقدامات عاجل تری انجام شود. حل مشکلات مردم محروم این شهرستان؛ امروزه نیازی به توضیح ضرورت های ارتباط و اینترنت به ویژه ارتباط آن با زندگی روزمره و کسب و کار شهروندان نیست.
محمد فلاح کهن سرپرست فرمانداری قلعه گنج نیز گفت: بسیاری از روستاهای مرکز شهرستان قلعه گنج مانند ناصرآباد نیازمند نصب دکل و تقویت آنتن هستند تا پوشش اینترنتی در این روستاها امکان پذیر شود. روستاها.” امسال با همکاری شرکت مخابرات مشکلات این روستاها را حل کنیم.
مشکلات ارتباطی سایر روستاها در دستور کار قرار دارد
ماجرای تماس با وزیر سابق
میثم جهانگیری رئیس شورای اسلامی این روستا گفت: گاهی برای ارسال فایل از طریق اینترنت باید به پشت بام خانه ها رفت و یا مسیری طولانی را طی کرد تا به بالای کوه روبروی روستا برسیم. یا با بستگانمان تماس بگیریم.»
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان نیز در این خصوص به خبرنگار ICTNN گفت: طرح ارتقای ظرفیت سایت منطقه و رفع مشکل آنتن دهی و رفع مشکل آنتن دهی و رفع مشکل از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به اپراتور ابلاغ شده است. اینترنت در روستای ناصرآباد قلعه گنج.
ارتقای سایت روستای ناصرآباد قلعه گنج اعلام شد
وی در خصوص ارتباط ضعیف بیش از 40 روستای قلعه گنج گفت: پس از رفع مشکل آنتن دهی اینترنت و تلفن همراه در روستای ناصرآباد، رفع مشکلات زیرساختی سایر مناطق روستایی این شهرستان نیز در دستور کار قرار گرفته است. به محض رفع مشکلات از طریق منابع شهرستان اطلاع رسانی می شود.
قلعه گنج در 420 کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان قرار دارد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
جهانگیری تصریح کرد: تنها راه حل این مشکل احداث دکل مخابراتی است که در صورت احداث دکل در روستا، علاوه بر مشکل اینترنت در روستای ناصرآباد، مشکلات اینترنت در روستاهای امیرآباد و حسین آباد و حتی برخی خانوارهای گلدشت نیز وجود دارد. محله مرکز شهر حل خواهد شد.
به امید تسریع همراه اول
جهانگیری در این باره می گوید: روستای بیش از 400 نفری چند سالی است که اینترنت مناسبی ندارد؛ این روستای 400 نفری است. اهالی به خصوص نوجوانان و دانش آموزان برای دسترسی به اینترنت باید از کوه های بلند یا حاشیه روستا بالا بروند در حالی که روستا در یک کیلومتری مرکز شهر و در حاشیه قرار دارد.
مسئولان شهرستان قلعه گنج تعداد روستاهای ضعیف یا بدون اینترنت را در بیش از 40 روستا برشمردند و می گویند حدود 30 روستا مشکلات عمیق تری دارند.
وی افزود: در این روستا به جای اینکه تلفن همراه و در اختیار صاحب آن باشد، مردم روستا با گوشی خود هستند و مجبورند به دنبال آنتن دهی موبایل رفت و آمد کنند.
وی ادامه داد: بلافاصله فردای آن روز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با من تماس گرفتند و گفتند که فردا در روستا باشم، کارشناسان شرکت مخابرات استان کرمان برای بررسی این مشکل به روستا می آیند، چند نفر از کارشناسان نیز با حضور در روستا آمدند. دستگاهها را بررسی و متوجه شدند.» گفتند روستا اینترنت ندارد و رفتند اما تاکنون هیچ اقدام و نتیجه ای حاصل نشده و وضعیت تغییر نکرده است.
تلفن های همراه، به ویژه در مناطق روستایی قلعه گنج، اغلب فقط یک شی نامرتبط یا در حالت خوش بینانه، یک وسیله یک طرفه هستند، زیرا مالک اگر بتواند مکانی مرتفع پیدا کند، ممکن است بتواند با کسی تماس بگیرد.
یکی از اعضای شورای یکی از روستاهای قلعه گنج حتی می گوید چند ماه پیش وقتی دانش آموزان روستا مجبور شدند برای آموزش مجازی به شهر بروند، عکسی از آنها گرفته و ارسال کرده است. خطاب به وزیر سابق ارتباطات از طریق شبکه های اجتماعی. کارشناسان از مرکز استان برای بازدید آمدند و مشکلات را تایید کردند اما رفتند و دیگر خبری نشد.
مجید احمدی بخشدار چاه دادخدا نیز گفت: در اکثر روستاهای دهستان چاه دادخدا با مشکل اینترنت و آنتن دهی مواجه هستیم. به ویژه در 10 روستای دهستان مرز و 12 روستای دهستان رمشک مشکل ارتباطی و اینترنتی دارند.
مقامات آن زمان گفتند که برای رسیدن به این افراد و تخلیه مناطق سیل زده از راه های دیگری مانند اعزام افراد استفاده کردند زیرا با هر یک از ساکنان تماس گرفتند و به آنها گفتند که مشترک مورد نظر در دسترس نیست و آنتن دهی مشکل دارد. و اینترنت در تعداد قابل توجهی از روستاها حتی برخی مناطق شهری در شهرستان محروم قلعه گنج باقی مانده است.
وی گفت: اگر قرار است سایت جدیدی در منطقه ساخته شود، بخشی از اعتبارات آن باید از استان تامین شود، اما در مورد اینترنت در ناصرآباد قلعه گنج، سایتی در آنجا وجود دارد و در حال ارتقا آن هستیم. بنابراین مشکل برق و جاده وجود دارد.» و زیرساخت دیگری در این زمینه نداریم.
جهانگیر اسدی ادامه داد: با پیگیری های مکرر و سخت این اطلاعیه را دریافت کردیم که در ادامه روند اجرایی، وزارت ارتباطات از طریق اپراتور مربوطه تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای اجرای پروژه را تامین خواهد کرد. ”
وی افزود: وقتی این طرح ابلاغ می شود به معنای تامین اعتبار است، بنابراین دولت گام بزرگی در رفع موانع زیرساخت تلفن همراه در روستای ناصرآباد قلعه گنج و مناطق اطراف برداشته است. “
اسدی افزود: برای پیگیری اعلام وزارتخانه مبنی بر اینکه در این جلسه روند اجرای برنامه ها پیگیری و با هماهنگی تهران بر وضعیت اجرای این پروژه نظارت شود، درخواست برگزاری جلسه کنترل پروژه را داشته ایم. و سایر اپراتورها.”
وی ادامه داد: بسیاری از اهالی، دانش آموزان و نوجوانان شب ها برای دسترسی به اینترنت از آن سوی کوه و روستا به میدان ورودی شهر می روند و ساعت ها در حاشیه میدان ورودی قلعه می نشینند. گنج برای دریافت خدمات اینترنتی و بازگشت.
این عضو شورای روستای قلعه گنج افزود: در سال های اخیر در بسیاری از جاها پیگیری و مکاتبه کرده ایم اما نتیجه ای حاصل نشده است؛ حتی یک بار که به همراه دانش آموزان به ورودی شهر آمدم. با ارسال پیامی در اینستاگرام وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات، شماره تماس خود را لینک کردم تا پیگیری کنند و حتی تصویر دانشجویان را برایشان ارسال کردم.
وی افزود: برای رفع این مشکل به استاندار نیز مراجعه کرده ایم که ضمن تماس با مدیرکل مخابرات استان پیگیر این موضوع است.
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان بیان کرد: امیدواریم اپراتور همراه اول با سرعت بیشتری نسبت به پوشش و سرعت بخشیدن به اینترنت در این حوزه اقدام کند.
شهرستان قلعه گنج واقع در جنوب کرمان با وجود تمام اقداماتی که در سال های اخیر برای آن انجام شده است، همچنان در زیرساخت های مختلف از جمله ارتباطات، جاده ها و سایر بخش ها دارای مشکلاتی بوده و عقب ماندگی عمرانی است. در بسیاری از نقاط این شهر
روستای ناصرآباد در یک کیلومتری مرکز قلعه گنج یکی از این روستاها است.
به گزارش خبرنگار ICTNN از شهرستان قلعه گنج، این ضعف آنتن دهی موبایل و اینترنت در بخش های وسیعی از شهرستان قلعه گنج در جنوب کرمان، اغلب مردم را به بالای تپه ها، پشت بام منازل یا خانه ها می کشاند. از روستاها تا میادین و بلوارهای شهری. مردم می گویند که از این وضعیت ناراحت هستند.
حسین احمدی بخشدار مرکزی قلعه گنج نیز در این خصوص گفت: اینترنت حدود 20 روستا از جمله ناصرآباد، کشیت، آهوان دادباس، چاه ذیحد، چاه عید و عباس آباد ضعیف و یا غیرمرتبط است. آنتن یا دکل مخابراتی دارند.
اینجا مردم با گوشی هایشان هستند
تحریریه ICTNN شبکه خبری