به گفته این روزنامه نگار گروه حوزه فناوری Valve ICTNN فضای مجازیبه نقل از indianexpress، ماه گرفتگی جزئی در 19 نوامبر رخ می دهد، آخرین ماه گرفتگی سال خواهد بود، این نوع ماه گرفتگی هر شش قرن یکبار رخ می دهد و آخرین بار این نوع گرفتگی است. ?? این اتفاق در 18 فوریه 1440 رخ داد و تکرار بعدی این خسوف در 8 فوریه 2669 خواهد بود.
پدیده ماه گرفتگی جزئی
ادامه مطلب
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
“در خسوف های جزئی، 97 درصد ماه را سایه زمین می پوشاند و ماه ممکن است قرمز خونی به نظر برسد. این پدیده زمانی رخ می دهد که قسمت قرمز نور خورشید از زمین می گذرد. در این زمان، جو کمترین میزان را دارد. انحراف دارد و هنگامی که خورشید روی ماه میافتد به آن رنگ قرمز میدهد».
ماه گرفتگی جزئی زمانی اتفاق می افتد که زمین بین خورشید و ماه باشد، اما در یک خط کامل نباشد. قسمت کوچکی از ماه را سایه زمین پوشانده است و یک ماه مایل به قرمز نیز دیده می شود که به آن «ماه یخی» نیز می گویند. این نوع ماه گرفتگی را می توان در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، آسیای شرقی، استرالیا و منطقه اقیانوس آرام و بخش هایی از هند مشاهده کرد.
یک محقق هوافضای هندی گفت: این ماه گرفتگی جزئی از ساعت 12:48 به وقت هند شروع و در ساعت 16:17 به وقت هند به پایان می رسد، بنابراین ماه گرفتگی جزئی 3 ساعت طول می کشد. این 28 دقیقه و 24 ثانیه خواهد بود که طولانی ترین ماه گرفتگی قرن بیست و یکم و طولانی ترین ماه گرفتگی در تقریباً 600 سال گذشته است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری