براساس گزارش جدید وب سایت بازی آغازین و به نقل از چندین منبع ، Ballistic Moon ، توسعه دهنده Remake Dawn ، دیگر فعال نیست و تقریباً بسته است.

Insider Gaming می گوید که پس از اعلام عمومی تعدیل نیرو در ماه سپتامبر ، نزدیک به 5 نفر یا بیشتر کارمند از بالستیک بالستیک مونت اخراج شدند و کارکنان باقیمانده فقط پس از بازسازی سحر کار کردند. با این حال ، در ماه دسامبر ، استودیو همچنین کارمندان را در سکوت رد کرد و بنابراین ، حدود چهار توسعه دهنده دیگر شغل خود را از دست دادند.
منابع می گویند که فقط بنیانگذاران بالستیک ما ، و احتمالاً در بهترین حالت ، تعداد انگشت شماری از کارمندان باقی مانده اند. در حال حاضر هیچ کارمندی در بخش روابط عمومی ، بازاریابی یا توسعه وجود ندارد.
یک منبع می گوید:
مردم مشکلات و اشکالی را که در آن Remake Dawn پیدا کرده اند برای اطلاع از تیم توسعه به اشتراک می گذارند ، اما هیچ کس برای پشتیبانی از این بازی کار نمی کند.
افرادی که از ناشناس بودن به صراحت گفتند گفتند که صاحبان سعی در بهبود وضعیت ماه بالستیک دارند. بسیاری می گویند که صاحبان به طور فعال به دنبال تأمین مالی و اجرای پروژه ها بودند ، اما بودجه جدیدی یا ناشر جدید را تأمین نکرده اند.
یکی از منابع در پاسخ به این سؤال که درباره انتشار بازی جدید یا به روزرسانی های بعدی از Dawn Remake ، در پاسخ به این سؤال گفته شده است ، اما هرگز منجر به نتیجه گیری نشده است.
یک منبع می گوید:
سونی پس از انتشار بازی اعلام کرد که می تواند بودجه بیشتری را برای به روزرسانی در نظر بگیرد ، اما ظاهراً این کار انجام نشده است.
برخی از افراد همچنین در مورد تجربه کاری استودیو صحبت کردند. این افراد می گویند طاسی ما معمولاً مکان مناسبی برای کار است. بسیاری از تیم های آنها و کارهایی که به خوبی انجام می شود. با این حال ، آنچه آنها دوست نداشتند اضافه کاری بود. یک کارمند سابق فکر می کند که این سؤال معادل هفته ها بدون حقوق است و اعلام داخلی اخراج پس از اضافه کاری تیم انجام شد.
رهبران استودیوی بالستیک MON هنوز اعلامیه ای در مورد بسته شدن استودیو منتشر نکرده اند یا فعالیت خود را ادامه داده اند. اگر بتواند بودجه را از طریق ناشر یا جاهای دیگر دریافت کند ، استودیو می تواند دوباره فرآیند استخدام را آغاز کند ، اما در حال حاضر هیچ فعالیتی به پایان نمی رسد.