سرهنگ پرسا گفت: پلیس فتا به صورت شبانه روزی فضای مجازی را رصد و با افراد یا گردانندگان کانال ها، صفحات شبکه های اجتماعی و سایت هایی که به صورت غیرقانونی اقدام به تبلیغ و فروش مواد مخدر غیرمجاز می کنند و دارای سابقه منقضی و جعلی هستند، برخورد می کند. او آن را انجام می دهد.
رئیس پلیس فتا استان گلستان گفت: خرید، فروش و تبلیغ هرگونه اقلام دارویی در فضای مجازی ممنوع است و با خاطیان برخورد قانونی خواهد شد.
وی گفت: بر اساس قانون، خرید و فروش دارو در فضای مجازی اقدامی مجرمانه و ممنوع است و شهروندان باید این داروها را با نسخه پزشک و از داروخانه های معتبر تهیه کنند، زیرا داروهای خریداری شده از طریق فضای مجازی قابل خرید است. , داروهای غیر استاندارد، نامرغوب، تاریخ مصرف گذشته و تقلبی یا فاسد به دلیل اینکه در شرایط مناسب نگهداری نمی شوند.
Source link
تیم تحرریه امنیت سایبری شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
مرکز اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ ابراهیم پرسا رئیس پلیس فتا گلستان گفت: گاها شاهد هستیم افراد سودجو با ایجاد هویت های مختلف در اینترنت، کانال ها یا صفحات در شبکه های اجتماعی اقدام به تبلیغ و فروش محصولات دارویی و بهداشتی و مکمل های غذایی می کنند. پول نامزدها و کلاهبرداری از آنها.
فرمانده نیروی انتظامی به شهروندان توصیه کرد: کلیه محصولات و مکمل های دارویی و بهداشتی را با نظر پزشک و داروساز و از طریق داروخانه ها و فروشگاه های معتبر پزشکی خریداری و اصالت محصول را در هنگام خرید تضمین کنند تا سلامت جامعه تامین نشود. توجه به تبلیغات گمراه کننده و وب سایت ها و شبکه های مجازی مختلف در این زمینه.
سرهنگ پرسا گفت: در برخی موارد هنگام تبلیغات فروش فرآورده های دارویی، لینک هایی برای پرداخت هزینه دارو و هدایت کاربران به صفحات جعلی و درگاه های الکترونیکی معرفی می شود و برداشت های غیرمجاز از حساب بانکی مردم انجام می شود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری