منشور روابط عمومی ایران توسط اساتید روابط عمومی در کشور به منظور ایجاد تحول اساسی در روابط عمومی و ترویج جایگاه خود در سازمان ها و جامعه تدوین و منتشر شده است.
حمید شکری خانخاه ، مدرس در زمینه های ارتباطات و روابط عمومی ، به عنوان دبیر منشور تحول کشور ، جزئیات منشور روابط عمومی ایران را توضیح داد: این منشور که شامل چهار مقاله است ، یک چارچوب کامل برای ارتقاء عملکرد ، کارآیی و مدیریت سازمان ارائه می دهد. این تدوین شده است که نقش حیاتی روابط عمومی را در پیشرفت اهداف توسعه کشور ، دستیابی به اهداف سازمانی و ارتقاء آگاهی عمومی و اعتماد به نفس سرمایه عمومی بازی کند.
شکری خانخاه تأکید کرد که منشور نقشه راه جدیدی برای ارتقاء سیستم ارتباطی یکپارچه کشور و نگرانی های کارشناسان و کارشناسان روابط عمومی در موقعیت روابط عمومی در کشور است ، گفت: توسعه دهندگان این منشور آقای داود زاری ، حامید زیاری پاروار ، احمد یاهیا. اجرای کامل آن و همچنین مشارکت و مشارکت سازمانها ، ارگان ها و انجمن ها می توانند در یک تغییر دیدنی در روابط عمومی ایران شرکت کنند و به افزایش آگاهی ، افزایش اعتماد و ترویج مشارکت عمومی و افزایش سرمایه اجتماعی کمک کنند.
وی افزود: “جلسات و ملاحظات زیادی برای تدوین این منشور صورت گرفته است و ما معتقدیم که این سند استراتژیک می تواند به عنوان نقشه راه برای تبدیل روابط عمومی به ایران توسط همه سازمان ها ، انجمن ها و دانشگاهیان تخصصی مورد استفاده قرار گیرد.”
شوکری خانخا همچنین گفت: “با شروع این اصول و تلاش ها برای بهبود مداوم سیستم ارتباطی یکپارچه کشور ، ما قادر خواهیم بود با ایجاد یک روابط عمومی استراتژیک و سازمانی ، یک تغییر مهم در تعالی آگاهی ، افزایش اعتماد به نفس و ارتقاء مشارکت عمومی و در نهایت ایجاد سرمایه پایدار را ببینیم.” “
دبیر کارگروه تدوین منشور روابط عمومی کشور ، در پایان ، مهمترین محورهای منشور را به شرح زیر توصیف کرد:
تحول در فرآیند استخدام و آموزش منابع انسانی: استخدام نیروهای تخصصی و متعهد ، ارائه برنامه های آموزشی UP -to -date و ایجاد امکانات یادگیری و توسعه فردی برای کارمندان.
* بررسی ساختار و سازمان سازمانی: طراحی یک ساختار سازمانی انعطاف پذیر و چابک ، تعریف مشاغل تخصصی و ارائه تجهیزات و فناوری های جدید.
* استقلال آرا و مشارکت در تصمیمات استراتژیک: حضور فعال روابط عمومی در تصمیمات کلان سازمان و بودجه مستقل.
* رویکرد به مسئله و برنامه ریزی استراتژیک: مشکلات سازمانی را شناسایی و تجزیه و تحلیل کنید و برنامه های استراتژیک با هدف دستیابی به اهداف کلان را تدوین کنید.
* سیستم فرآیندهای جدید ارتباطات و نوآوری: استفاده از فناوری های مدرن و ابزارهای دیجیتالی ، به ویژه هوش مصنوعی ، برای ارتقاء ارتباطات.
ارزیابی و کارآیی فرآیند: تعیین شاخص های اصلی عملکرد (KPI) و ارزیابی مداوم اثرات روابط عمومی.
* نقش روابط عمومی را در توسعه ملی و مسئولیت اجتماعی بازی کنید: مشارکت در پروژه های ملی ، ترویج فرهنگ سازمانی و ارزشهای اخلاقی و رفتار مسئولانه.
* مدیریت استراتژیک ارتباطات و اخلاق حرفه ای در بحران: توسعه برنامه های مدیریت بحران ، رعایت اصول اخلاق حرفه ای و اطلاعات شفاف و به موقع.
* اصلاح فرآیندهای ارتباطی سازمانها با افراد: تسهیل و تسریع در ارتباطات ، از بین بردن پیچیدگی های اداری و کاهش فساد.
به گفته شکری خان ، منشور روابط عمومی این کشور به کلیه سازمان ها و نهادهای دولتی و خصوصی داده شده است تا گامی مهم در جهت توسعه پایدار در کشور و تحول اساسی روابط عمومی مدرن در جامعه بردارند.
پایان پیام
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات