ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
دستگیری ابر کلاهبردار ارزهای دیجیتال در تهران
به گزارش ICTNN، سرهنگ رامین پاشایی با اشاره به برخی اقدامات مجرمانه و به ویژه کلاهبرداری از شهروندان در حوزه ارزهای رمزنگاری شده، گفت: پس از اقدامات پیشگیرانه در زمینه شرط بندی و قمار، دسترسی مجرمان به درگاه های اینترنتی کاهش یافته و آگاهی مردم افزایش یافته است که در با این وضعیت جرایم در این زمینه کاهش یافته است. اما باید بدانیم که جنایت هیچ وقت تمام نمی شود و این جنایتکاران که دانش بالایی دارند بسیار مودب، ظریف، خوش تیپ و خوش صحبت هستند.
در این زمینه بخوانید:
معاون اجتماعی پلیس فتا در عین حال از قوانین تامین کننده پول ملی خبر داد و گفت: در ایران پرداخت بهای کالا و خدمات ممنوع و جرم است.
7 میلیارد کلاهبرداری به بهانه خرید ارز دیجیتال
پاشایی که در یک برنامه رادیویی صحبت می کرد از شناسایی گوشی های مردم توسط کلاهبرداران نیز خبر داد و افزود: افراد سودجو کیف پول مردم را هک کرده و آن را خالی کرده و به سرقت می برند. همچنین ممکن است یک سرمایهگذار فوت کند و خانوادهاش راهی برای اثبات دریافت ارز دیجیتال خود نداشته باشند. بنابراین سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال در شرایط فعلی کشور ما بسیار پر ریسک است.
وی ادامه داد: امروز سودآورترین روش کلاهبرداری، فروش ارز دیجیتال است. چرا که این میدان، استخراج و انتقال آن هنوز مشمول مقررات و قوانین خاصی نیست و تنها معدودی از مبادلات ارزی را برای انجام واردات در اختیار تجار قرار می دهند.
10 تا 15 میلیون نفر در ایران ارز دیجیتال استخراج می کنند
معاون اجتماعی پلیس فتا سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال را در شرایط فعلی بسیار پرخطر توصیف کرد.
وی افزود: این بازار سودآور است اما در کشور ما نه و فقط کسانی از هوش مصنوعی بهره می برند. این افراد را تشویق می کرد که پول بیشتری در این زمینه سرمایه گذاری کنند و فقط به مشتری اعتبار دهند. اما سایت های ملی به مردم اجازه انتقال اعتبار را نمی دهند زیرا آن را خالی می فروشند و این اعتبار جعلی است و در بازارهای جهانی قابل استفاده نیست.
معاون اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه بسیاری از کشورها از مبادلات مالی پول برداشت کرده اند، ادامه داد: 10 تا 15 میلیون نفر از مردم ما در حال استخراج ارز دیجیتال هستند. تا اینجای کار بر قانونی شدن اصرار داشتیم. همه تبلیغات به گونه ای است که صرافی ها خود را مجری خارجی ها نشان می دهند و در واقع به مردم می فروشند. وقتی باید پول داشته باشند که به مردم اختصاص دهند، خالی می فروشند.
پلیس فتا نسبت به محافظت از ارزهای دیجیتال هشدار داد
تحریریه ICTNN شبکه خبری