به گزارش خبرنگار اقتصادی ICTNN، ستار هاشمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم که سابقه معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات در دولت دوازدهم را دارد، جوان ترین وزیر پیشنهادی است. توسط پزشکان برای کابینه او
وی معتقد است توسعه فناوری برای اقتصاد دیجیتال به ایران این امکان را می دهد که از مزایای هوش مصنوعی، رایانش ابری، اینترنت اشیا و … بهره مند شود و زمینه حکمرانی هوشمند را با ابزارهای مختلف توسعه یافته در نهادهای دولتی فراهم کند.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم، «کمک به پیشرفت اقتصادی با عدالت از طریق توسعه شبکه ملی اطلاعات»، «تکمیل پروژه های عمرانی نیمه تمام با اولویت تعیین تکلیف با مشارکت بخش غیردولتی». “اجرای چندین پروژه عظیم ملی، زیرساختی و مبتنی بر آینده نگری” و “فعال سازی مزیت های رقابتی جمهوری اسلامی ایران در منطقه” از جمله سیاست ها و رویکردهای اصلی برنامه وی برای اداره این وزارتخانه است.
هاشمی «رفع محدودیتها در کنار استقرار حاکمیت ملی و پاسداری از ارزشهای ایرانی اسلامی در فضای سایبری و ارتقای قدرت سایبری» و «افزایش سرعت پیشرفتها و نوآوریهای علمی و فناوری و تجاریسازی آنها در حوزه اطلاعات و ارتباطات» را یکی از موارد مهم دانست. از مهمترین برنامه های او .
«تحول در نظام اداری و اصلاح ساختاری با تأکید بر هوشمندسازی و تحقق دولت هوشمند»، «جوان گرایی و جانشینی در مدیریت اجرایی»، «ارتقا ساختارهای حاکمیتی فضای مجازی و همگرایی ساختارهای موازی» و «شنیدن صدا». مردم با توجه به خواسته ها و نیازهای آنها و اکوسیستم حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات» مهمترین بخش برنامه پیشنهادی وزیر جوان ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
به گفته وی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان متولی و سیاست گذار در حوزه توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در چارچوب سیاست های کلی نظام باید برنامه راهبردی مشخصی در مواجهه با جهانی شدن داشته باشد. تحولات با استفاده از ظرفیتها و فرصتهای داخلی بخش خصوصی و شرکتهای دانشبنیان و علاوه بر بهبود و ارتقای شاخصهای مهم توسعه دیجیتال در سطح بینالملل، برنامه عملیاتی در تمامی ارکان سیستم اجرا شود. موقعیت کشور در منطقه، امکان بهره مندی از خدمات، دیجیتال و فناوری را در اختیار کل جامعه قرار می دهد.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم، «توسعه ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات»، «توسعه دولت هوشمند و به کارگیری فناوریهای نوین (مانند هوش مصنوعی) در صنایع مختلف»، «توسعه اقتصاد دیجیتال» ، «پشتیبانی از توسعه محتوا و خدمات محتوایی» در فضای مجازی «توسعه صنعت فضایی» و «توسعه پست هوشمند» را از اصلی ترین سیاست ها، برنامه ها و اقدامات پیشنهادی خود اعلام کرده است.
راهبرد کلان این برنامه استفاده از دانش و فناوری های روز دنیا برای پیشبرد اقتصاد دیجیتال و دولت هوشمند است که با جهت گیری ها و برنامه های سیاستی مشخص و اقدامات اجرایی محقق خواهد شد.
توسعه فناوری برای اقتصاد دیجیتال به ایران امروز این امکان را می دهد که از مزایای هوش مصنوعی، رایانش ابری و اینترنت اشیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و با توسعه مقررات آن، همزمان با افزایش بهره مند شود. در کیفیت زیرساخت ها و خدمات مرتبط در حوزه حکمرانی هوشمند با ابزارهای مختلف توسعه یافته در موسسات. دولت ارائه دهد
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات