یک منبع مشهور داخلی خواستار توسعه دهندگان بازی های ژاپنی شده است تا از رویداد بازی های تابستانی جشنواره بیشتر هیجان زده شوند. این اظهارات امید جدیدی را برای طرفداران بازی مانند Resident Evil و Final Fantasy به دلیل امکان آنها فراهم کرده است.

وی در وب سایت دوره تنظیم مجدد و اطلاعات زیر منتشر شده توسط Nate The Hate درباره عدم خبر از منابع رویداد سونی وی در تابستان امسال ، وی اعلام کرد که “رونمایی جذاب در طول رویداد بازی تابستانی Fest در تاریخ 6 ژوئن” برگزار می شود. ” او در ادامه گفت
من اطلاعاتی از چند بازی ژاپنی دارم که قرار است در طول رویداد بازی تابستانی Fest فاش یا نمایش داده شود. انتظارات شما به اندازه کافی زیاد نیست و باید (برای این رویداد) هیجان زده تر باشید.
این اظهارات منجر به بحث های زیادی بین طرفداران شده است. بسیاری بر این باورند که ، از آنجا که Capcom از سال 5 هیچ بازی جدیدی از Resident Evil را فاش نکرده است ، این رویداد در پایان انتظار به پایان می رسد. در این میان ، با این حال ، برخی پیش بینی می کنند که این رویداد می تواند مفصل تر از سومین Fantasy VII یا Kingdom Hearts 4 بخشی از این رویداد باشد.
پیش از این ، منبع داخلی دیگری فاش کرده بود که مطمئناً امسال Resident Evil 9 رونمایی می شود.