چارلی گیلموت ، فرزند یوبی سافت ایوا گیلموت ، پس از عزیمت وی در سال ششم به این شرکت بازگشت.

طبق ایمیلها ارسال شده به کارمندان ، چارلی گیلموت این شرکت را دوباره به دست آورد تا کمیته تحول شرکت را در کنار ماری-سوفی د ووببر به عهده بگیرد. این کمیته که از پنج عضو تشکیل شده است ، باید در 7 روز آینده در مارک های Ubisoft و استودیو تغییر کند. این تصمیم توسط کارمندان شرکت به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است زیرا آنها معتقدند که بسیاری از اعضای کمیته مسئولیت وضعیت فعلی شرکت را بر عهده دارند.
خود چارلی گیلموت نیز به انتقادات زیادی اشاره کرد. چارلی Ubisoft Owlient را با Remy Plrin اداره کرد ، اما هر دو در سال 2 Ubisoft را ترک کردند تا به فرصت های جدید بروند. این فرصت ها شامل مدیرعامل شرکت به نام UNAI بود. در زمان حضور وی در این شرکت ، چارلی به دلیل یکی از اصلی ترین چالش های یوبی سافت در سال 6 به شدت مورد انتقاد قرار گرفت. تحت نظارت بازی موبایل نخبگان Squad ، از تصاویر مربوط به جنبش Black Lives Matter برای نمایش یک گروه تروریستی استفاده شد.

در اوایل سال جاری ، Ubisoft اخبار ایجاد یک شرکت تابعه جدید را منتشر کرد. ارزش شرکت در حدود 1.5 میلیارد یورو تخمین زده شده است. طبق قرارداد این شرکت با تنسن ، برخی از مهمترین برنامه های Ubisoft ، از جمله Assassin’s Creed ، Far Cry و Rainbow Six ، به شرکت تابعه منتقل می شوند. استودیوهایی مانند مونترال ، کبک ، بوتروک ، سوگانا ، بارسلونا و صوفیا نیز متعلق به شرکت جدید خواهند بود.
تا کنون ، کارمندان Ubisoft اطلاعات خاصی در مورد برنامه های تجاری جدید ندارند و ایو گیلمووت در اعلامیه داخلی به رسمیت شناخته است:
در حال حاضر هیچ برنامه خاصی وجود ندارد و ما باید برای تعیین آینده وقت بگذاریم.
یوبی سافت در بیانیه مطبوعاتی رسمی گفت:
با توجه به ایجاد یک شرکت تابعه جدید ، این شرکت در دست توسعه است. چارلی گیلموت به عنوان عضو کمیته توسعه داخلی به یوبی سافت بازگشت. این کمیته وظیفه دارد الگوی عملیاتی جدیدی را به کمیته اجرایی ارائه دهد تا از موفقیت طولانی مدت شرکت اطمینان حاصل کند.