وی گفت: اپراتورهای ارتباطی قطعا باید در کنار بازیگران صنعت کشاورزی باشند تا با راهاندازی یک اکوسیستم و ایجاد پروژهای مشترک، زمینه پیادهسازی هر چه موفقتر فراهم شود.
در انتهای این نشست، تفاهمنامه پروژه مبیفارم با حضور دکتر طهرانی و مهندس غیناقی، مدیرعامل رئیس هیأت مدیره مبیننت همچنین دکتر تاجفر، دبیرکل مرکز تحقیقات اینترنت اشیاء و ارژنگ جوادی، معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی به امضا رسید.
در ابتدای این مراسم، مهدی غیناقی، رئیس هیئتمدیره مبیننت ضمن اشاره به اهمیت هوشمندسازی در صنعت کشاورزی، از همکاری مبیننت و همراه اول در این پروژه خبر داد و ظرفیتهای موجود در مجموعه «همراه اول کسبوکار» را سودمند عنوان کرد.
همچنین ارژنگ جوادی، معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی نیز با اشاره به اهمیت اجرای پروژههای هوشمندسازی مشابه در صنعت کشاورزی، اعلام کرد: با توجه به اینکه 100 هزار هکتار زمین برای انجام چنین پروژههایی داریم، بر انجام هوشمندسازی تاکید داریم و در این راه مصمم هستیم.
م. خ
در این مراسم که با همکاری وزارت جهاد و کشاورزی، شرکت ارتباطات مبیننت و مرکز تحقیقات اینترنت اشیاء، روز شنبه، بیست و ششم تیرماه با حضور حسین طهرانی و مهدی غیناقی، مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره مبیننت، تاجفر، دبیرکل مرکز تحقیقات اینترنت اشیاء و ارژنگ جوادی، معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد، اولین فاز هوشمندسازی 200 هکتار از اراضی کشاورزی استان البرز به صورت آزمایشی مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
تحریریه ICTNN شبکه خبری