معاون وزیر ارتباطات و مدیر عامل شرکت ملی پست در طول مراسم تحلیف پایگاه داده ملی جی نف در چهار مکان در مناطق شهری و روستایی استان گیلان و در گروه کاری JINAF استان استان و سیستم مدیریت اطلاعات.
به گفته ICTNN ، محمد احمدی ، مدیرعامل شرکت ملی پست – با حضور هادی هاگشناس – دولت گیلن و گروهی از مدیران شرکت ملی جامعه استان ، با اشاره به لهجه ای که رئیس جمهور در پیگیری و پیشبرد پروژه سیستم استاندارد ملی (JENAF) است.
وی افزود: “اولین ماکرو داده شناسایی افراد و دوم محل اقامت است که از کد ملی و سیستم کد پستی گرفته شده است.”
احمدی به منظور تسریع در چالش ها و اجرای پروژه ، تأکید و هم افزایی شهرداری ها و شهرداری ها را تأکید کرد و خاطرنشان کرد: اجرای پروژه ملی JINAF در زمینه ساختمانهای بی نام و بی نام و همچنین ساختمانهای بدون صفحه.
معاون وزیر ارتباطات دسترسی به کارتهای پارسی را به عنوان سایر نیازهای پروژه JINAF توصیف کرده است ، و افزود که شرکت ملی پست کار گروه ملی JINAF از طریق کلیه آژانس های مربوطه ، به ویژه سازماندهی نقشه برداری ، سازماندهی اسناد اسکان و سایر سازمان هایی از جمله تحقیقات فضای ایران انجام می شود.
مدیرعامل شرکت پست همچنان خواستار آموزش شاخص های پروژه در شهرها و روستاها شد و افزود: “ما امیدواریم که با اجرای این پروژه ، گام مهمی در جهت توسعه اقتصاد دیجیتال در استان برداریم.”
احمدی همچنین از همکاری فرماندار گیلان به دلیل احیای کارگروه استان جی نف و پس از ارتقاء پروژه در استان قدردانی کرد و افزود که پست شریان پستی نقش مهمی در جابجایی اقتصاد دیجیتال دارد.
وی ظرفیت مشاغل کوچک و وجود مواد مختلف بومی و محلی در استان گیلان را ارزیابی کرد و گفت: این موقعیت می تواند ابزاری قدرتمند در کنار این شرکت ها برای توسعه اقتصادی و گسترش اقتصاد دیجیتال باشد.
احمدی در بخش دیگری از اظهارات خود ، ساخت و ایجاد مرکز تجزیه و تحلیل هوشمند و تبادل استان را یک ضرورت جدی توصیف کرد و از مقامات استانی خواست تا از این پروژه تسهیل و پشتیبانی کنند.
مدیرعامل شرکت ملی پست در پایان توسعه Green Post یکی از برنامه های کلان شرکت National Post بود و گفت: “استفاده از انرژی خورشیدی در ساختمان های دفاتر پست و همچنین استفاده از وسایل نقلیه برقی برای کاهش مصرف انرژی و پشتیبانی از محیط زیست در دستور کار قرار دارد و ما قصد داریم گسترش زیرساخت های پس از مخارج را برای افزایش خدمات ترافیکی افزایش دهیم. دسترسی
با توسعه اقتصاد دیجیتال ، زندگی مردم را کاهش دهید
فرماندار گیلان همچنین بر اهمیت نقش پستی در آموزش زنجیره تأمین مواد اولیه تأکید کرد: شکل گیری یک بانک اطلاعاتی بر اساس داده های خوب و توسعه اقتصاد دیجیتال باعث کاهش هزینه مردم خواهد شد.
هادی هاگشناس نام تمام معابر استان را به نیمه اول فراخواند و گفت: تا زمانی که معابر ما نامگذاری نشود ، ما نمی توانیم پایگاه داده مکان را بسازیم.
وی در حالی که همه فرمانداران ، مشاوران و شهرداران را مجبور به تعیین ارقام در طی سه ماه آینده می کند ، وی افزود: “کمیته فرقه شورای شهرداری باید ارقام را به نام تبدیل کند.”
این هاگولوژیست همچنین با تأکید بر تکمیل و به روزرسانی کد پستی 2 دجیمان ، از تلاش های اداره پست استان قدردانی کرد و ادعا کرد که تمام دستگاه ها از جمله جاده های شهری و توسعه ، مستندات و دفتر املاک و مستغلات ، شهرداری ها ، شهرداری ها و غیره.
در پایان ، از پایگاه داده موقعیت مکانی با اعتبار بیش از 2 میلیارد ریال رویه رونمایی شد.
پایان پیام
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات