اگرچه تولید آیفون در هند تنها بخشی از تولید این گوشی است، اما افزایش صادرات آن موفقیت بزرگی برای برنامه نارندرا مودی، نخست وزیر هند است که تلاش می کند این کشور را جایگزین چین معرفی کند. به عنوان کارخانه جهان
آمار صادرات به سرعت رو به رشد اپل از هند نشان می دهد که چگونه این شرکت آمریکایی تجارت خود را در خارج از چین گسترش داده است. مشکلات در کارخانه ژنگژو فاکسکان آسیبپذیریهای زنجیره تامین این شرکت را آشکار کرد و شرکت را مجبور به کاهش تخمینهای تولید کرد. این مشکل با تضعیف تقاضا برای لوازم الکترونیکی به دلیل کاهش قدرت خرید مصرف کننده تشدید شده است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، نیروی کار فراوان، حمایت مودی و بازار محلی پررونق هند را به انتخاب خوبی به عنوان پایگاه تولید لوازم الکترونیکی تبدیل کرده است. فاکسکان پنج سال پیش با پیشبینی نیاز به گسترش فعالیتهای خود از نظر جغرافیایی، شروع به ساخت کارخانهای در آنجا کرد.
سیاست کووید صفر چین و اعتراضات خشونت آمیز کارگران کارخانه در ژنگژو، معروف به شهر آیفون، خطرات اتکا به این کشور را برای شرکت های فناوری برجسته کرده است. از آن زمان پکن رویکرد سختگیرانه خود را کاهش داده است، اما اپل و سایر غول های فناوری در حال بررسی پایگاه های تولید جایگزین هستند.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
اپل، با ارزش ترین شرکت جهان، سال گذشته مونتاژ جدیدترین مدل های آیفون را در هند آغاز کرد. پیش از این، این شرکت اکثریت تولید مدل های جدید را به کارخانه های بزرگ چینی که توسط شرکت های تایوانی از جمله فاکسکان اداره می شد، واگذار می کرد.
به گزارش ICTNN، بلومبرگ به نقل از منابع آگاه نوشت: شرکت های فاکس کان و ویسترون در 9 ماه سال مالی منتهی به مارس 2023 بیش از یک میلیارد دلار آیفون اپل صادر کرده اند و پگاترون که یکی دیگر از تولیدکنندگان قراردادی اپل است، حدود 500 دستگاه آیفون اپل صادر کرده است. میلیون ها دستگاه از این گوشی را تا پایان ژانویه منتشر خواهد کرد.
صادرات آیفون اپل از هند از آوریل تا دسامبر به بیش از 2.5 میلیارد دلار افزایش یافت که تقریباً دو برابر کل صادرات شرکت آمریکایی در سال مالی گذشته بود.