وی به سیستم های دسترسی به مقالات از جمله Open Access ، doi و isi اشاره کرد و گفت: این موارد در حاشیه صفحات مقاله نوشته شده است. تمجیدی در این زمینه تأکید کرد: سیستم SAGE OPEN یکی از معتبرترین سیستم ها در تحقیقات است.
تمجیدی در پاسخ به این س howال که چگونه می توان یک مقاله معتبر را شناسایی کرد ، گفت: ابتدا باید ببینیم مقاله از چه سیستمی از وب حذف شده و خود مقاله دارای چه ویژگی ها و ویژگی هایی است. علاوه بر این ، نوع مقاله و اساس اعتبار آن نیز بسیار مهم است.
وی با اشاره به اولین روش در زمینه وبگردی دانشگاهی ، خاطرنشان کرد: اولین قدم برای ورود به فضای وبگردی دانشگاهی ؛ دسترسی به کلمات کلیدی بهینه سازی موتورهای جستجو نیز با استفاده از کلمات کلیدی فعال می شود ، این همان چیزی است که SEO در مورد آن است. اطمینان از صحت محتوا نیز مهم است ، که در صورت عدم اطمینان قطعاً عواقب منفی خواهد داشت.
تمجیدی در پایان ، ضمن اشاره به سیستم های ایرانی از جمله ایرانداک ، نورماگز ، پورتال مجلات علمی در وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و magiran ؛ او سینفیلیا و فراتر از آن را یکی از مفیدترین مجلات برای دانشجویان سینما دانست.
وی سیستم بارگذاری و جستجوی رایگان مقالات را معرفی و توصیف کرد و گفت: از سیستم بسیار معتبر Academia.edu می توان بدون پرداخت هزینه استفاده کرد. این سیستم دارای 164 میلیون کاربر ثبت شده ، 22 میلیون بارگذاری مقاله و 31 میلیون بازدیدکننده ماهانه است و از یک سیستم هوشمند پیروی می کند و مقاله ها را بر اساس علایق شخصی ارسال می کند. همچنین می توانید از طریق ایمیل به آن متصل شوید و وب سایت خود را در این فضا راه اندازی کنید. سیستم دیگری به نام Researchgate ، با 20 میلیون کاربر ، همچنین به محققان امکان پرسش و پاسخ به سالات را می دهد.
وی افزود: تحقیقات اولین قدم و پشتوانه هر نوشته علمی است. همچنین برخی از مقالات و کتابها در وب وجود دارد که به متن دانشگاهی مربوط می شوند. زیرا از روشهای تحقیقاتی و علمی جمع آوری شده است. بنابراین منجر به تولید علم نیز خواهد شد.
تمجیدی در مورد اعتبار مقالات اظهار داشت: تاریخ دریافت مقاله و تاریخ پذیرش نهایی ؛ دو کلمه کلیدی مهم در قسمت مقدماتی مقالات وجود دارد که به آن اعتبار می بخشد. معیار دیگری برای سنجش ارزش و اعتبار مقالات وجود دارد که آن همنویس است که به معنی همنوعان در مجلات و مجلات است.
به گزارش گروه فرهنگی ICTNN از روابط عمومی دانشگاه سوره ، محمدحسین تمجیدی در اولین وبینار آموزشی با موضوع از وبگردی علمی گرفته تا متن دانشگاهی وی گفت: وب گردی را می توان با ظاهری استعاری مانند سفر در اقیانوس در نظر گرفت که داده ها و اطلاعات را به اندازه یک اقیانوس بیکران در اختیار مخاطب قرار می دهد و این اهداف در فضای وب به سه دسته تقسیم می شوند ؛ اجتماعی ، دانشگاهی و حرفه ای است.
اولین وبینار از سلسله جلسات و کارگاههای آموزشی و پژوهشی سینما با عنوان “از وبگردی علمی تا متن دانشگاهی” به همت گروه سینمایی دانشکده هنرهای دانشگاه سوره با همکاری انجمن علمی سینما و مرکز فیلم سوره ؛ سه شنبه (11 مهر) ، از ساعت 7 تا 21 ، با ارائه و سخنرانی استاد محمدحسین تمجیدی ، محقق ، فیلمساز و مدرس سینما و حضور رامتین شهبازی ، مدیر گروه سینمایی دانشگاه سوره ، به عنوان دبیر این جلسه تقریباً در سیستم دانشگاه سیباد برگزار شد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
تمجیدی گفت: در وبگردی دانشگاهی باید سه نوع س consideredال را در نظر گرفت ؛ اول ، چرا ما در وب جستجو می کنیم؟ ثانیاً ، ما به دنبال چه چیزی هستیم؟ و سوم ، از این جستجو چه چیزی به دست می آوریم؟
تمجیدی یادآور شد: اگر عبارت “مقالات” در یک نشریه بود به این معنی است که مقاله از یک کنفرانس و کنفرانس علمی و تخصصی گرفته و ارائه شده است. مخفف CFP به این معنی است که نشریه از طریق تماس عمل می کند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری