معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: برای توسعه فیبر نوری به دنبال مجوز یا مجوز جدید نیستیم و هدف ما این است که از پتانسیل دارندگان مجوز فعلی استفاده کنیم تا سرمایه گذاری موازی شکل نگیرد و بتوانیم به آن دست پیدا کنیم. این هدف با تقسیم کار است.” در یک زمان مشخص شتاب دهید و در عین حال رقابت در خدمات ایجاد کنید.
در این جلسه مدیران عامل اپراتورهای ثابت، سیار، شرکت مخابرات ایران و اپراتور ایرانیان نت به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص موضوعات پیش بینی شده در پیش نویس اصول حاکم بر تقسیم کار و حمایت از توسعه شبکه دسترسی فیبر نوری و موانع آن مطرح شد.
وی افزود: مقررات گذاری در این حوزه صرفا با هدف اطمینان از اجرا و اجرای تعهدات انجام می شود و به هیچ وجه به دنبال محدودیت فعالان این حوزه نیستیم. اگر دست اندرکاران این حوزه با تفاهم و تعامل بین خود، تقسیم کار را انجام دهند، نیازی به تایید کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نداریم و می توانیم با همان تقسیم کاری صاحبان مجوز، این قسمت را توسعه دهیم و فقط ضمانت اجرایی ارائه کنیم. برای انجام تعهدات خود بیایید ادامه دهیم.
به گزارش روز شنبه ICTNN از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، «صادق عباسی شاهکوه» در نشست هم اندیشی توسعه زیرساخت های ارتباطات پهن باند ثابت با تاکید بر توسعه فیبر نوری (FTTx)، افزود: در این پیش نویس سیاست های کلی وزارتخانه ارتباطات، اصول کلی صلاحیت و تعیین دارنده مجوز متعهد، مقررات حفاظتی، سیاست های قیمت گذاری و شاخص های اندازه گیری تشریح شده است.
وی در ادامه این نشست که با حضور معاونان رگولاتوری، مدیران عامل اپراتورهای ثابت و همراه، نت ایرانیان و شرکت مخابرات ایران برگزار شد. پیش بینی می شود تمامی فعالان بازار و صاحبان مجوز که به صورت قانونی و قانونی می توانند در بهره برداری از این پروژه مشارکت داشته باشند در این جلسه حضور داشته باشند تا بتوانیم با همکاری یکدیگر نقشه راه دستیابی به این هدف را به درستی و دقیق تعریف و اجرا کنیم. .
عدم گنجاندن رگولاتورها در تعرفه های خدمات عمده فروشی، رفع موانع سرمایه گذاری و توسعه فیبر نوری، پیش بینی مشوق های سرمایه گذاری برای دارندگان پروانه، تلاش برای اصلاح فرهنگ مصرف پهنای باند، متعادل سازی مصرف پهنای باند ثابت و سیار با در نظر گرفتن مشوق ها، ارتباطات ثابت، حذف موانع تامین تجهیزات، بازنگری در قانون همگرایی (CNSP)، عدم ایجاد مقررات محدودکننده برای دارندگان مجوز و توجه به تجربیات سایر کشورها در پیاده سازی و توسعه فیبر نوری از موارد و درخواست های حاضران بود. جلسه مورد بحث قرار گرفت.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
عباسی شاهکوه با اشاره به اینکه پوشش دسترسی 20 میلیون خانوار به فیبر نوری در سه سال کار بسیار سنگین است، گفت: دستیابی به این هدف در صورتی امکان پذیر است که همه دست اندرکاران و فعالان حوزه ICT مشارکت داشته باشند و همه کارها و اقدامات موازی باشد. .
تحریریه ICTNN شبکه خبری