به گفته ICTNN ، سید ستار هاشمی در حاشیه جلسه شورای اداری مازندران در ساری امروز به خبرنگاران گفت: “قطع برق ناشی از قطع برق که باعث خسارت زیادی به زیرساخت های ارتباطی می شود و توسط باتری های این سایت ها جبران نمی شود.”
وی افزود: “در سراسر جهان ، باتری های سایت های ارتباطی فقط برای محافظت از تجهیزات ارتباطی استفاده می شود و قصد جبران انرژی را ندارند.”
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان كرد كه این باتری ها می توانند تجهیزات را به طور متوسط 5 تا 5 دقیقه حفظ كنند و عملکرد آنها این است كه اگر جریان برق به هم وصل نشود ، تجهیزات را به آرامی خاموش كنند تا تجهیزات در اثر قطع برق ناگهانی آسیب نبینند. با استفاده از این حساب ، این باتری ها نمی توانند به رفع مشکل بی طرفی و نگه داشتن سایت های ارتباطی در فرزندان کمک کنند تا آنتن و پوشش اینترنتی موبایل را حفظ کنند.
هاشمی گفت که اپراتورهای تلفن همراه ما بیش از 6 تریلیون ریال آسیب دیده اند و اظهار داشتند که آسیب اصلی در حوزه سکوت ، خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات است. ما در حال تلاش برای به حداقل رساندن بحث در کشور هستیم.
وی در بخشی از اظهارات خود به ضرورت اجرای پروژه Genov در کشور اشاره کرد و گفت: “این پروژه یکی از مهمترین پروژه های ارتباطی و زیرساختی در کشور است که توسط رئیس جمهور تأکید می شود.” به عنوان داشتن یک کد ملی ، این طرح همچنین برای تعیین کد پستی به منظور تعیین هویت املاک و مستغلات ، به ویژه در استان مانند مازندران بسیار مهم است.
وزیر ارتباطات با اشاره به بلایای انرژی در کشور ، گفت: “مدیریت مصرف کننده به معنای جلوگیری از از دست دادن منابع و جلوگیری از آن در صورت وجود هدر دادن گاز است.” هنگامی که برنامه هویت اجرا نشده و کد پستی استاندارد نشده است ، ما در نظارت بر موضوعات مختلف مانند مصرف انرژی به چالش کشیده می شویم. به همین دلیل کد پستی مانند کد ملی است.
هاشمی مجدداً تأکید کرد: اجرای پروژه JINAF نعمت های زیادی دارد و ما آماده هستیم تا از تمام منابع برای استانهای مختلف ، به ویژه مازندران استفاده کنیم تا مازندران را به عنوان استان پیشرو در خاتمه این پروژه ملی معرفی کنیم و الگویی برای سایر استان های کشور باشیم.
وزیر ارتباطات همچنین در مورد سفر خود به مازندران گفت: در این سفر به مازندران ، این حوزه سعی در بررسی مشکلات زیرساخت های مازندران در زمینه ارتباطات داشت. به همین دلیل ، ما استان را به چهار ولسوالی تقسیم کردیم و معاونان و مدیران وزارتخانه مأمور شدند که چالش های فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر منطقه با فرمانداران و مدیران برآورده کنند.
هاشمی افزود: در طول سفر ، بیش از 5 پروژه ارتباطی در مازندران به ثمر رسید و به مردم عزیز مازندران اختصاص یافت. ما امیدواریم که در خدمت به مردم عزیز این استان به روشی خاص موفق شویم. زیرا مازندران یک کشور استانی برای کل ملت ایران است.
وی افزود: جمعیت سیال و پویا در مازندران یکی از ویژگی های استان است. در همین راستا ، من معاون را به معاون مربوطه می دهم تا برنامه جدیدی را برای مازندران پیش بینی کند تا مسائل پیش روی استان را در زمینه ارتباطات و زیرساخت های فناوری اطلاعات نظارت کند.
وزیر ارتباطات خاطرنشان كرد: وقتی در مورد جمعیت 1.5 میلیون دلاری صحبت می كنیم ، بیش از 5 میلیون گردشگر در استان را می بینیم ، یعنی مازندران میزبان كل ملت ایران است. این امر ما را مسئول خدمت به مازندران می کند. با توجه به ارائه خدمات ملی در مازندران ، مطمئناً به افزایش اعتبار استان توجه خواهیم کرد.
تلاش برای توسعه فیبر نوری
وی افزود: توسعه فیبر نوری به عنوان یک پروژه ملی در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد و افزود: “امروز ما شاهد توسعه ارتباطات موبایل در کشور هستیم ، اما ما توسعه ارتباطات ثابت را نمی بینیم و در کشور عقب مانده است.” بر این اساس ، توسعه فیبر نوری یکی از پروژه های اولویت دار ما است که امروز در مناطقی از مازندران دیده ایم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: در بحث توسعه ارتباطات و گسترش فیبر نوری منابع و موانع محدودی وجود دارد. اگر موانع برای همکاران ما در اجرای آن برداشته شود ، می توان منابع را جذب کرد. اگر ما موانع کمتری برای حفاری و نصب تجهیزات داشته باشیم ، بدیهی است که مردم سریعتر سود خواهند برد. ما امیدواریم که این موانع زودتر با فرماندار مازندران برطرف شود.
هاشمی خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم توسعه ، ما وظیفه داشتیم تمام کیفیت بالای 5 خانوار را با کیفیت بالا پوشش دهیم. بسیاری از موارد روزانه افراد امروز بر اساس زیرساخت های ارتباطی شکل می گیرد و این ارتباطات باید پایدار باشند تا به چالش نکشند. در طی این سفر به مازندران ، ما سعی کردیم روستاهای مازندران را تحت نظر داشته باشیم. البته نمی توان همه روستاها را همزمان پوشش داد. اما ما می توانیم کار را با برنامه ریزی خاص انجام دهیم.
به گفته ICTNN ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای بهره برداری از چندین پروژه زیرساختی در زمینه ارتباطات و دیدار با فعالان فناوری اطلاعات به مازندران سفر کرده است.
پیش از سفر هاشمی به مازندران ، تعدادی از معاونین وزرای به نمایندگی از وزیر ارتباطات برای پرداختن به مشکلات و چالش های شهرها به شهرهای مختلف استان سفر کردند.
دیدار با فرماندار مازندران ، در جلسه شورای اداری استانی ، همزمان با سوءاستفاده از چندین پروژه زیرساختی در استان ، دیدار با فناوری استانی و فعالان اطلاعاتی ، و بررسی آخرین وضعیت زیرساخت های ارتباطی مازندران ، از جمله سفر یک روزه به گفته های ساتار هاشمی به مازانداران.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات