در طی سفر به استان آردبیل روز پنجشنبه ، ICTNN در مصاحبه با خبرنگاران گزارش داد و با اشاره به حضور وی در جوانان و نمایندگان شرکتهای دانش و اقتصاد دیجیتال استان آردبیل ، گفت: یکی از ظرفیت های ویژه استان اردبیل ، همسایگی آذربایجان است و این فرصت می تواند برای توسعه اقتصاد دیجیتال استفاده شود.
وی افزود: یکی از برنامه های مهمی که می توانیم به طور مشترک با جمهوری آذربایجان دنبال کنیم ، راه اندازی مراکز تحقیق و توسعه در زمینه های مختلف است ، از جمله توسعه نرم افزار و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از این امر استقبال می کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: دیپلماسی فناوری یکی از راهکارهای مهم وزارت ارتباطات است و وزارت ارتباطات به یک دیدگاه خاص کمک می کند.
هاشمی همچنین گفت که شرکت های فعال در استان آردبیل نیز مسئول پیگیری این تعامل با توجه به ریشه های تاریخی ، فرهنگی و زبانی هستند تا شاهد تشکیل شرکت های بین المللی با دیدگاه موضوعات ملی و حضور مناطق بین المللی در سطح استان باشند.
هاشمی در ادامه به عنوان یکی دیگر از موضوعات در جلسه با فعالان شرکتهای فناوری و اقتصاد دیجیتال در استان اردبیل ، به پرداختن به کشاورزی هوشمند پرداخت و گفت: استان اردبیل در بخش کشاورزی از ظرفیت های بسیار خوبی برخوردار است و یکی از کارکردهای فناوری اطلاعات مصنوعی بحث در مورد کشاورزی است.
وی خاطرنشان کرد: تقارن این دو می تواند باعث افزایش بهره وری و مدیریت مصرف آب در زمینه کشاورزی شود و اگر این پروژه در استان اردبیل موفق شود ، این برنامه می تواند در استانهای دیگر کشور اجرا شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: “با موفقیت این برنامه ، برنامه بهره وری کشاورزی ارتقا یافته است و می تواند بومی استفاده از منابع آب مرتبط با هوش مصنوعی با استفاده از کشاورزی باشد.”
به گفته ICTNN ، سید ستار هاشمی ، که دیشب وارد استان اردبیل شد ، صبح امروز پس از ادای احترام به شهدای استان اردبیل ، در جلسه شورای اداری شرکت کرد و برنامه ها و رویکردهای وزارتخانه مربوطه خود را در استان اردبیل توضیح داد.
امروز با مشارکت سید ستار هاشمی ، پروژه IT در استان اردبیل به بهره برداری رسید.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات