به گفته گزارشگر اقتصادی ICTNN ، بخش دوم لایحه بودجه ، که شامل جداول و جزئیات منابع و هزینه های دولت است ، در دستور کار مجمع مشورتی اسلامی قرار دارد.
تخصیص اجرایی تحت عنوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در لایحه بودجه نشان می دهد که کل بودجه وزارت و شرکتهای تابعه آن 6 ٪ از 2 تریلیون ریال در سال به 6 تریلیون ریال در سال افزایش یافته است.
5 ٪ از اعتبار فوق به طور مستقیم از طریق دفتر مرکزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات صرف می شود و تنها 5 ٪ از طریق وزارت ارتباطات هزینه می شود.
همچنین ، بیش از 2 تریلیون ریال ، معادل 5 ٪ از اعتبار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و آژانس های اجرایی شرکت تابعه آن ، در سال 2 متعلق به دارایی های سرمایه خواهد بود. این شاخص در سال حدود 2 درصد بود.
بودجه موسسه تحقیقات فضایی را افزایش دهید
یکی از نکات برجسته در اعتبار شرکتهای تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که بودجه موسسه تحقیقات فضایی ایران با 2 ٪ به 2 میلیارد ریال افزایش یافته است ، کل این مبلغ از بودجه آژانس فضایی ایران پرهزینه خواهد بود. همچنین این مورد است که بودجه آژانس فضایی ایران در مجموع 2 میلیارد ریال است که تقریباً نیمی از آنها در سال 2 متعلق به دارایی ها خواهد بود.
همچنین ، بودجه پارک علوم و فناوری فناوری اطلاعات و ارتباطات در سال نزدیک به 2 درصد افزایش یافته است که بیش از 2 ٪ هزینه آن است و تنها 2 ٪ دارایی به عنوان دارایی سرمایه است.
اعتبار مرکز ملی فضای مجازی را کاهش دهید
مرکز ملی فضای مجازی همچنین به دلیل کاهش مالکیت دارایی های دستگاه ، 5 ٪ در بودجه سال کاهش یافته است ، که 5 ٪ کاهش در بودجه ملی فضای مجازی بود.
هزینه اعتبار هزینه مرکز فضای مجازی ملی 2 درصد از اعتبار 2 میلیارد ریال در سال به 2 میلیارد ریال در سال افزایش یافته است. اما اعتبار دارایی مرکز فضای مجازی ملی در سال 2 2 ٪ کاهش می یابد.
تجزیه و تحلیل اعتبار سازمان های اجرایی تحت عنوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز ملی فضای مجازی به عنوان دو سیاستگذار نشان می دهد که آژانس های اجرایی IT و IT حدود 2.5 ٪ از کل اعتبار ملی را تشکیل می دهند.
از این مبلغ ، سهم ICT حدود 1.5 ٪ از کل اعتبار ملی آژانس های اجرایی کشور است و سهم اختصاص دارایی سرمایه حدود 1.5 ٪ از کل اعتبارات کسب دارایی ملی است.
نکته مثبت در مورد بودجه بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات ، تعادل مثبت بین درآمد دولت و اعتبار در این بخش است که نشان دهنده عدم وابستگی ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور به سایر منابع درآمد دولت برای تأمین هزینه های آن است.
درآمدهای این منطقه برای سال آینده حدود 2 تریلیون ریال تخمین زده می شود. کل اعتبار در این بخش ، متشکل از هزینه مالکیت سرمایه و دارایی های اختصاصی ، حدود 2 تریلیون ریال است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات