دبیر اتحادیه صنعت ارتباطات ایران معتقد است که باتری های ایستگاه های تلفن همراه مبتنی بر ظرفیت سایت برای سایت است ، اما اکنون سایت سایت رشد کرده است و ظرفیت آنها افزایش یافته و خدمات جدیدی اضافه شده است. بنابراین این طرح دیگر کار نمی کند.
در مصاحبه ای با ICTNN ، فرامارز رستگار – دبیر و عضو سندیکای ایران صنعت ارتباطات – گفت ICTNN از تأثیر قطع برق در ارتباطات از راه دور و خطوط اینترنتی: تاوانیر در روزهای اخیر اعلام کرد ، ما حدود 6000 مگاوات برق را در کشور اعلام کرده ایم که این یک کوتاه بودن برق است.
وی افزود: “در شب مشکلی نیست که هیچ فعالیتی به پایان نرسد ، اما در ساعات مفید دفتر و روز صنعتی ، بین سه تا چهار ساعت قطع برق خواهیم داشت.” این یک بحران و یک تهدید است ، بنابراین لازم است سه وزارتخانه ارتباطی ، قدرت و قدرت برای این کمبود برق برنامه ریزی کرده و آنچه را که می خواهند انجام دهند اعلام کنند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه صنعت ارتباطات از راه دور ایران ادامه داد: استفاده از باتری های BTS زمانی بود که شرایط برق کشور طبیعی بود و در یک یا دو ساعت ، این ایستگاه ها از باتری ها برای یک دوره محدود استفاده می کردند ، اما اکنون چندین اتفاق افتاده است. هر کس می تواند به خوبی نگهداری شود و حتی با این باتری ها جایگزین شود و حتی جایگزین آن شود. بنابراین ، امروز ، برای سایت های BTS ، باید یک مقاومت چهار ساعته در نظر گرفته شود.
نکته دیگر این است که باتری های ایستگاه های تلفن همراه بر اساس ظرفیت روز طراحی شده برای سایت بود. در حقیقت ، هنگامی که یک سایت طراحی شده است ، ظرفیت پوشش و خدمات دارد. این ایستگاه ها روزی که آنها باتری را محاسبه می کردند ، هم قلمرو پوشش آن ، هم ظرفیت مصرف و هم خدمات جدید اضافه شده است ، به طوری که این طرح دیگر کار نخواهد کرد.
وی گفت: وزیر ارتباطات دستورالعمل هایی را به سازمان نظارتی رادیو و ارتباطات اختصاص داده است اما تاکنون گزارش نشده است و اعلام نکرده است: “ما در Corona مشکل برق نداشتیم ، اما ما مشکل ترافیک اینترنت داشتیم که در آن زمان انتقاد بود که ریشه در باتری ها داشت.” اینها مشکلات فنی هستند که متأسفانه سال گذشته هیچ اندازه گیری خاصی انجام ندادند ، در حالی که ما سال وارد می شویم که فشار روی شبکه ها حداقل در سالهای گذشته دو برابر شده است.
پایان پیام
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات