زارع پور با بیان اینکه ما باید دکترین و مدل حکمرانی در مورد نحوه استفاده از ظرفیت ها برای حل مشکلات کشور در زمینه اقتصاد ، اشتغال و فرهنگ داشته باشیم ، تاکید کرد: حاکمیت باید از منافع مردم محافظت کند و اگر از حقوق حمایت نمی کنیم. از مردم این فضا ما فرمانروایان خوبی نبوده ایم.
زارع پور همچنین در پاسخ به این س “ال که “آیا در شبکه های اجتماعی حضور ندارید؟” ، گفت: “من در شبکه های اجتماعی حضور دارم اما ترجیح می دهم به جای وزیر رسانه وزیر ارتباطات و روابط عمومی باشم.” به
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: من قول می دهم توسعه شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع دسترسی به شبکه جهانی نیست ، بلکه ما به دنبال ارائه یک شبکه سریع ، با کیفیت و ایمن برای عموم هستیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: حتی اگر هموطنان عزیز ما در خارج از این فضاها بحث داشته باشند ، می توانند به شماره تلفن پیامک ارسال کنند. 09122996321 علایق خود را اعلام کنید.
وی ادامه داد: اکنون مدیریت از طریق بسترهای خدماتی و شبکه های اجتماعی صورت می گیرد و اینکه چه چیزی را نصب کنیم یا نکنیم به حکمرانی بستگی دارد و اکنون مشکل کل جهان این است که با پلتفرم های جهانی و حتی نگرانی های مربوط به مدیریت اینترنت چه باید کرد. جهان
زارع پور در ادامه برنامه و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا سکوهای محلی طراحی نشده است؟
زارع پور افزود: همچنین به امید خدا از هفته آینده صفحه ای را در وب سایت وزارت ارتباطات راه اندازی می کنیم و هفته ای یک ساعت را به ارتباط مستقیم با مردم برای شنیدن و پیگیری مشکلات آنها اختصاص می دهم.
وی همچنین گفت: یکی از اولویت ها شبکه ملی اطلاعات و مدیریت فضای مجازی است ، زیرا این فضا روابط دولت ها با مردم را تحت تأثیر قرار داده است و اکنون عصر حاکمیت سکوها (سکوها) است و برای همه کشورها مهم است که چنین بستری چند کاربر و در چند کشور.
زارع پور افزود: سند طرح جامع معماری اطلاعات ملی که سال گذشته اعلام شد ، اگرچه دیر و بعد از 9 سال اعلام شد ، اما سند شریفی است که اگر به قسمت های مختلف آن نگاه کنید ، استانداردهای تعیین شده برای کیفیت شبکه تنظیم شده اند. ” ، استانداردهای بین المللی و گاهی بالاتر از استانداردهایی که در سایر کشورها وجود دارد.
وی افزود: دیدگاه ما در زمینه فضای مجازی مثبت و فرصت محور است و ما می خواهیم مشکلات را حل کنیم و میلیون ها شغل از طریق این فضا ایجاد می شود تا جوانان حتی بتوانند درآمد کسب کنند.
وی ادامه داد: من بسیار آنلاین هستم و زمانی که در قوه قضائیه بودم ، در کمتر از سه دقیقه به ایمیل شخصی پاسخ دادم که بسیار هیجان زده بود که یک مقام در این سطح به سرعت به ایمیل او پاسخ می دهد.
وی افزود: ما در زمینه بسترهای بانکی با کمک بخش خصوصی به موفقیت های چشمگیری دست یافته ایم و مطمئنا استانداردهای بسترهای بانکی بسیار پیچیده تر از بسترهای اجتماعی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: به عنوان مثال ، در زمینه بسترهای اینترنتی در زمینه فروش ، خدمات رسانه ای و تاکسی های اینترنتی ، ما با کمک جوانان به موفقیت خوبی دست یافتیم و اجازه ندادیم خدمات به خارج از کشور جریان یابد ، اما در برخی جاها عملکرد خوبی نداشتیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان گفت: امیدوارم طبق برنامه زمان بندی شده فعالیت خود را انجام دهیم و با تخصص ، دانش و تجربه در کنار لطف خداوند بتوانیم به وعده های خود عمل کنیم.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه نگاه ما به حاکمیت در فضای مجازی بسیار مهم است زیرا گاهی اوقات از آن غفلت کرده و تصمیمات به موقع اتخاذ نکرده ایم ، افزود: توسعه شبکه ملی اطلاعات ، دولت الکترونیک ، اقتصاد دیجیتال ، کاربران حفاظتی ، فضا و ارتقاء منطقه پست و پست بانک از دیگر موضوعات ما است.
وی با تأکید بر اینکه من هیچگاه دید منفی نسبت به حضور در فضای مجازی نداشتم و البته این را یک فرصت می دانم ، افزود: برخی از افراد مشکلاتی مانند مشکلات دسترسی ، شکایت اپراتورها و … و به طور کلی از زیر دسته بندی ها.” این وزارتخانه ها شکایاتی دارند.
به گزارش ICTNN ، دوشنبه شب ، زارع پور در برنامه زنده تلویزیونی حاضر شد تا برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم را توضیح دهد و تهدیدها و فرصت های فضای مجازی را بررسی کند.
زارع پور در ادامه تاکید کرد: دیدگاه دولت سیزدهم در شبکه های اجتماعی این است که به هیچ وجه به دنبال مسدودسازی فضای مجازی و مشاغل نیست ، اما معتقدیم این فضا باید سیستماتیک شود.
وی گفت: “پیشرفت ما در لایه زیرساخت بسیار خوب است.” انجام می دهیم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در پاسخ به س questionال دیگری مبنی بر اینکه شبکه ملی اطلاعات چیست و چه زمانی تکمیل می شود؟ وزارت ارتباطات
وی ادامه داد: اگر بتوانیم یک شبکه پرسرعت و با کیفیت در لایه زیربنایی کشور داشته باشیم ، می توانیم خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم و اگر این زیرساخت ها در کشور راه اندازی شود ، می تواند به عنوان انتقال استفاده شود. مرکز “. از اطلاعات در کشورهای دیگر استفاده کرده است.
وی به اهمیت فضای مجازی در زمان کنونی اشاره کرد و با بیان اینکه هرگونه تصمیمی در مورد این فضا و فناوری اطلاعات بر اشتغال ، امنیت و تجارت افراد تأثیر می گذارد ، گفت: به عنوان مثال ، در زمان شیوع کرونا ، شاهد تعطیلی هستیم. سینما و ما تئاتر بودیم ، اما فرهنگ هرگز توسط فضای مجازی تعطیل نشد.
وزیر ارتباطات ، فناوری اطلاعات و اطلاعات به موارد بزرگ کلاهبرداری در زمینه فضای مجازی اشاره کرد و گفت: متأسفانه ما ابزار کافی برای احقاق حقوق مردم در این مناطق نداریم و این تا حدی نادیده گرفته شده است. به دلیل شرایط سیاست خارجی. ” که از تداخل جلوگیری می کند.
زارع پور گفت: “ما یک سیستم تلفن 24 ساعته داریم.” 195 همینطور سیستم https://195.cra.ir ما می دانیم که همکاران من به طور شبانه روزی به مشکلات مردم پاسخ می دهند و مردم باید بدانند که این پیامها تا رسیدن به نتیجه قطعا دنبال خواهند شد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری