به گزارش ICTNN، رصد بی وقفه و سرکشی به مناطق محروم در رأس فعالیت دولتمردان ائتلاف ملی بوده و امروز که دومین روز از سفر وزیر ارتباطات به کهگیلویه و بویراحمد است. برنامه های سفر وزیر فشرده و در عین حال از نوع دیگری است. بود؛ این سفر اما عوارض جالب، دیدنی و قابل توجهی به همراه داشت.
از ساعت هفت صبح بازدیدها و دیدارها آغاز شد و امروز قرار بود مردم کهگیلویه و گچساران میزبان وزیر باشند.
وزیر ارتباطات یکی از این مدیران جوان، پرتلاش و مولد است که ارتباطش با عصر فناوری و ارتباطات باعث شده مردم از وی توقع بیشتری داشته باشند و حضور وی در روستاهای این استان و مطالبات مردم گواه است. از این ادعا
وزیر ارتباطات پس از ورود به شهر دهدشت و استقبال گرم مردم، با حضور در گلزار شهدای دهدشت، به روستای ده صدرالله که با مشکل ضعف شدید آنتن دهی و کمبود اینترنت مواجه بود، رفت. و از دکل آنتن ایرانسل رونمایی کرد.
در این مراسم سیدحمزه محقق زاده فرماندار شهرستان کهگیلویه با اشاره به مشکلات حوزه ارتباطات در این شهرستان از وزیر محترم خواست نگاه ویژه ای به این منطقه داشته باشد و زیرساخت های قوی ارتباطات و فناوری اطلاعات را برای بزرگواران فراهم کند. مردم کهگیلویه
سید ستار هاشمی در مراسم افتتاح دکل شرکت ایرانسل با اشاره به پیگیری های نماینده محترم مردم شهرستان کهگیلویه بزرگ در مجلس بر لزوم ارتقای پوشش آنتن دهی در راه های ارتباطی این شهرستان تاکید کرد.
بابت کیفیت پایین ارتباط در کهگیلویه و بویراحمد پوزش می طلبم
سپس مراسم راه اندازی پروژه فیبر نوری در شهرهای دهدشت و چرام با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرعامل شرکت ایرانسل و جمعی از مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی در مدرسه هجرت برگزار شد. در دهدشت.
هاشمی گفت: بسیار خوشحالم که توانستم در شهرستان کهگیلویه در خدمت شما باشم. من صمیمانه از دغدغه های امام جمعه در مورد کیفیت و سرعت اینترنت قدردانی می کنم».
وی ادامه داد: در این جلسه افتخار میزبانی مجموعه ارتباطی کشور در بالاترین سطح را داریم، وضعیت ارتباطات ثابت استان کهگیلویه و بویراحمد نیازمند توجه ویژه تری است، وضعیت ارتباطی استان در مقایسه با میانگین کشوری و این حقارت قابل توجه است، استانی که هر چه داشت در دفاع مقدس قرار داد، استانی که در تمام صحنه های انقلاب حضور پرشور داشت مردم عزیز و دوست داشتنی استان.”
هاشمی با اشاره به اهمیت رساندن فیبر نوری به مشترکان، گفت: فقط پوشش به این معناست که بتوانیم فیبر نوری را تا 300 متری مشترکان برسانیم. آنچه در دوره جدید به فضل الهی دنبال خواهیم کرد، بحث افتتاحیه است. مثل آن رضایتی که بر لبان مشترکان نقش می بندد».
وی افزود: آماری که مردم در زندگی خود احساس نمی کنند، آن اتفاق مهم رخ نداده است. این یک کار پیچیده و دشوار است. از 300 متر تا ورود به خانه اتفاقی است که بسیار دشوارتر از 300 متر است. اما ما باید بر این سختی غلبه کنیم.
هاشمی تصریح کرد: ما در استان از نظر ارتباطی وضعیت مناسبی در حوزه ثابت نداریم و این یک واقعیت است. وضعیت جاده های ما نیز نیازمند توجه ویژه است. به همین دلیل گفتیم بیایم و شرایط را از نزدیک ببینیم و در جاده کاملاً احساس کردیم (ضعف ارتباط) و به نوبه خود به عنوان یک مسئول در حوزه ارتباط از کیفیت ناکافی یا نامطلوب ارتباط در کهگیلویه عذرخواهی می کنم. استان های بویراحمد.
سپس استاندار استان حضور وزیر در استان را فرصتی مهم دانست و اعلام کرد که وزیر با تمام توان برای رفع مشکلات این استان آمده است بنابراین اگر کم کاری هست بر عهده ما استانی است. و مسئولان شهری
استاندار: کم کاری در حوزه ارتباطات پس از حضور وزیر در استان قابل قبول نیست
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در آیین بهره برداری از پروژه فیبر نوری گفت: نقاط کور راه های اصلی و فرعی را شناسایی کرده ایم. زمانی که ما در راه بودیم، وزیر شخصا کنترل کرد و گوشی آنها روشن بود و بررسی کرد که آنتن کجاست و کجا نیست.
یدالله رحمانی پس از سفر وزیر به استان به هرگونه کم کاری در حوزه ارتباطات اشاره کرد و افزود: وزیر برای تحول جدی در استان آمده است؛ اگر اتفاقی نیفتاد، تقصیر ما (مسئولان شهرستان و استان) است. .
سفر کهگیلویه با مداحی بر مزار شاعر فقید و صاحب نام حاج فریدون داوری و دیدار با چند جوان خلاق و صاحبان شرکت های دانش بنیان این شهرستان به پایان رسید و راهی گچساران شدند.
کیفیت زیرساخت های ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد نیازمند بازنگری جدی است
سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بازدید از منطقه عشایری آبزونی گچساران گفت: کیفیت زیرساخت های ارتباطی استان نیازمند بازنگری جدی است.
وی گفت: امیدوارم این دیدار برای عشایر عزیز مایه خیر و برکت باشد.
وی با اشاره به پتانسیل ها و توانمندی های عشایر استان گفت: 10 درصد جمعیت استان را عشایر تشکیل می دهند که 60 درصد گوشت استان، 17 درصد محصولات باغی و 10 درصد محصولات زراعی استان را تولید می کنند و این نشان می دهد که عشایر با وجود سهم اندک جمعیتی نقش موثری در تولید دارند.
رحمانی افزود: برای اینکه بتوانیم از پتانسیل این جمعیت استفاده کنیم باید بسترهایی ایجاد کنیم که عشایر عزیز به علم و فناوری روز دسترسی داشته باشند، امروز ضرورت ارتباطات و فناوری اطلاعات مانند غذایی است که می خوریم. اگر به شبکه ارتباطی دسترسی نداشته باشیم عملاً نمی توانیم با رشد و پیشرفت تحولات دنیا جلو برویم.»
وی همچنین با بیان اینکه هنوز نتوانسته ایم در مناطق عشایری پوشش ارتباطی مناسبی داشته باشیم، گفت: باید تلاش کنیم در نقاطی که عشایر هستند دکل های مخابراتی و دسترسی به تلفن همراه نصب شود تا پیگیری های آموزشی آسان شود. بهداشت و مسائل دیگر».
من هم با افتخار به عنوان عشایر به دنیا آمده ام
سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع عشایر شهرستان گچساران ضمن خوشامدگویی به عشایر به نمایندگی از آقای دکتر مزیکیان گفت: من هم عشایری سرافراز هستم. عشایر ذخایر انقلاب هستند و باید از عشایر عزیزی که ظرفیتی بی بدیل در کشور هستند قدردانی کرد.
هاشمی ادامه داد: امروز در عشایر شاهد فضلی گری هستیم که شعار دولت چهاردهم است و وقتی می بینیم برادران و خواهران لر و ترک در کنار هم زندگی می کنند و به یکدیگر عشق می ورزند نشان دهنده قلب بزرگ، بینش بلند و ستودنی آنهاست. صبر در حل مشکلات
هاشمی تصریح کرد: در حد توان و با اولویت عشایر کمک خواهیم کرد تا محصولات شما از جمله فرش در قالب فروشگاه های اینترنتی به سایر نقاط کشور و کشورهای منطقه عرضه شود.
وی همچنین به مشکل عدم تعادل انرژی اشاره کرد و تاکید کرد: در سطح کشور با مشکل عدم تعادل انرژی مواجه هستیم و باید در زمینه انرژی های پاک و انرژی خورشیدی سرمایه گذاری کنیم، درخواست عشایر در خصوص پنل های خورشیدی را پیگیری خواهیم کرد و در این زمینه پیگیر هستیم. نماینده شما در دولت خواهد بود.»
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات