به گفته خبرنگار علمی IRNA ، هادی خانیکی روز دوشنبه در یک جلسه تخصصی ارتباطات فرهنگ و فناوری ، به میزبانی دانشگاه آلامه تاباتابای ، گفت: “ایران امروز در وضعیت بسیار مطلوبی قرار ندارد ، ما در شرایطی قرار داریم که در غیاب ایران وجود دارد ، اما محدودیت هایی در مورد ایران برای ایران وجود ندارد. ما قادر به تجدید نظر هستیم.
وی گفت: جنبه اصلی ارتباط از هر نظر ، فرهنگی اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی است و ارتباطات در مرکز فرهنگ است. ارتباطات قدرت ایجاد وضعیت همگرایی و همراهی را دارد.
استاد دانشگاه گفت: “یکی از ویژگی های مهم ارتباطات این است که راه حلی ارائه می دهد.” در حل فرهنگ فرهنگ ، توجه برای مسئله ارتباطات مهم است ، ارتباطات سنتی مبتنی بر معنا و نهادهای فرهنگی است.
وی ارتباطات را به ستون فقرات توسعه فرهنگی و گفتگو بین دو نماد دانشگاه و دستگاه های اجرایی تشبیه کرد و گفت: “ارتباطات در واقع شروع برای همکاری های دولت و ادارات مختلف اجرایی است.”
خانیکی گفت: “وضعیتی که اکنون با آن روبرو هستیم خطرناک است ، نه گذشته ، پایدار است و نه آینده ما.” ارتباطات یک زبان مشترک برای درک و حل مسئله است. ارتباطات محل سؤالات مشترک در آکادمی ، دستگاههای اجرایی و غیره است و اینکه چگونه می توانیم بر وضعیت بحرانی غلبه کنیم و چگونه می توانیم بر این بحران سرمایه اجتماعی غلبه کنیم.
دانشمند علوم ارتباطات گفت: “هر وقت سواد رسانه ای را تعریف می کنیم ، گویی می خواهیم دیگران را یاد بگیریم تا دریابیم که درست هستیم.”
خانیکی تکرار کرد: “سواد رسانه ای به معنای گفتن ، شنوایی و شنوایی است و قدرت بازگشت به گذشته کافی است و از آنجا که ما نیاز به غرق شدن در فناوری داریم ، باید بدانیم که چگونه فناوری می تواند همدلی باشد ، نه انزوا.” و چگونه می توانیم بر روی این فرصت ها عمل کنیم.
“ما می توانیم در زمینه های مختلف با ارتباطات مقابله کنیم ؛ در قانون ، زبانشناسی ، قانون ، فلسفه و کلام. به نظر من ، برای فرصت ها برای نتیجه گیری ، ارتباطات ستون فقرات توسعه فرهنگی است و صحبت کردن بین علوم انسانی و فناوری موقعیتی است که می تواند بیشترین تفسیر فناوری و پیوند با جامعه ، علم و سیاست گذاری باشد.
وی گفت: “ما در زمینه ارتباطات از ما سؤال خواهیم کرد که چگونه می توان از گفتگوی عملی استفاده کرد.”
خانیکی گفت: در دولت قبلی ، خوشه ها در زمینه همکاری های دولتی و دانشگاهی تشکیل شده اند که وظیفه انجام این کارها را در کنار دولت انجام داده اند ، که در آن خوشه ارتباطات توسط اساتید و دانشجویان انجام شده است و حدود دو بیانیه و سیستم عامل ایجاد شده است.
وی گفت: Corona نشان داد كه حل مسئله كورونا تنها كار درمانگران نیست ، و در نتیجه تصمیم گرفته شد كه ارتباطات و سلامت بین دانشگاه آلامه تاباتابای و دانشگاه بهشی را با هم ترکیب كنیم ، اما با تغییر دولت این پروژه ناتمام ماند.
آمادگی Allameh Tabatabai برای تولید محتوای ارتباطی عالی
پس از این جلسه ، رئیس دانشگاه Allameh Tabatabai ، با یادآوری اینکه دانشگاه یک دانشگاه اختصاصی علوم انسانی است ، گفت: “ما 1 دانشکده و 2 علوم انسانی داریم و این توانایی را داریم که بازوی علمی و اجرایی علاقه وزارتخانه به وزارت ارتباطات شود.”
Shuja Ahmadvand اظهار داشت که دانشگاه Allameh Tabatabai یک مرکز نوآوری ارتباطی ایجاد می کند و به یک مرکز محتوا تبدیل می شود ، و افزود: با ایجاد این مرکز ، استارتاپ هایی که در داخل و خارج از دانشگاه فعالیت می کنند می توانند گرد هم آورند و به مکانی برای فکر و کار بر روی تولید محتوای باشکوه تبدیل شوند.
وی گفت: سیاست دانشگاه آلامام تاباتابایی در این دوره در حال حل است و می افزاید: “با ایجاد یک مرکز فکری ، ما به نیازهای جامعه و حل مشکلات روی می آوریم و با این کار ، هر دو مخاطب داخلی به درستی جذب و کمک به مخاطبان خارجی می شوند.”
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات