بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ که چند سالی است به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نمی شود، از 13 تا 19 تیرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
به گزارش ICTNN، پس از چند سال به تعویق افتادن نمایشگاه الکامپ و تصمیم برای برگزاری مجدد آن در تیرماه امسال، سازمان نظام صنفی فناوری اطلاعات کشور امروز نشست خبری این نمایشگاه را برگزار کرد. سید حسن هاشمی – رئیس سازمان نصر کشور – ماه های سخت گذشته را پشت سر گذاشت و ابراز امیدواری کرد که الکامپ امسال نقطه عطفی برای میدان فاوا در کشور باشد.
وی گفت: سال گذشته در ساماندهی نظام صنفی رایانه ای کشور بدون هیاهو مسائل را پیگیری کردیم و سعی کردیم اقدامات درستی برای ایجاد امید بیشتر انجام دهیم. اگر بخواهیم به اهدافی مانند افزایش سهم اقتصاد دیجیتال برسیم باید در این زمینه امید و انگیزه ایجاد کنیم و امیدوارم الکامپ در این مسیر حرکت کند.
آزاد معروفی عضو هیئت مدیره سازمان نصر تهران و دبیرکل نصر در کشور نیز گفت: این رویداد محلی برای معرفی افراد به یکدیگر و انجام بازاریابی است. امیدوارم الکامپ مشکلات صنعت کامپیوتر را حل کند. مدیران باید توجه داشته باشند که برگزاری یک اردوی بین المللی خوب مستلزم آن است که تاریخ برگزاری آن حداقل یک سال قبل مشخص باشد.
نصر دبیرکل کشور گفت: اگر شرکت نمایشگاه و وزارت حراست ترتیبی دهند که سامانه صنفی رایانه ای برگزارکننده این نمایشگاه برای چند دوره باشد، می توان حضور شرکت های خارجی را در نمایشگاه پیش بینی کرد. دغدغه ما ساماندهی بازار و ایجاد فضای سالم و رقابتی است که نمایشگاه الکامپ می تواند بستری برای این مسائل باشد.
در بخشی دیگر از این جلسه صادق فرامرزی عضو هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران در خصوص جزئیات نمایشگاه الکامپ و تعداد شرکت های حاضر توضیحاتی ارائه کرد: فضایی بالغ بر 40 هزار نفر متر برای نمایشگاه الکامپ اختصاص داده شده است و تاکنون 470 هزار و 480 شرکت فضایی به مساحت 23 هزار متر مربع را اختصاص داده اند. تمامی اپراتورها و بسیاری از سازمان های دولتی مرتبط نیز در این رویداد حضور دارند.
وی درباره حضور شرکت های خارجی در این نمایشگاه گفت: 10 شرکت و 70 مهمان خارجی از کشورهایی مانند روسیه، ترکیه، عراق، پاکستان، چین، ارمنستان و… حضور خواهد داشت.
فرامرزی وجه تمایز نمایشگاه امسال را «محتوا» دانست و گفت: اکنون زمان گفت و گو است و این نمایشگاه محلی برای گفت و گو است. در کنار این موارد، تینو استارز نیز برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است و با همکاری آموزش و پرورش دانش آموزان در این نمایشگاه حضور یافته و با بازار و مربیان دیدار خواهند کرد. وی گفت: همچنین نرم افزاری برای تعاملات B2B بین شرکت های ایرانی و خارجی معرفی می شود.
رئیس هیئت مدیره سازمان در پاسخ به سوالی مبنی بر برگزاری دو نمایشگاه الکامپ و تلکام به صورت همزمان گفت: برای برگزاری همزمان این دو رویداد تعامل داشته ایم اما مشکلاتی به وجود آمده است. تلاش می کنیم در سال های آینده این دو نمایشگاه را به صورت همزمان برگزار کنیم.
در ادامه رضا قربانی -عضو هیئت مدیره نصر تهران- نیز تفاوت های الکامپ امسال با سال های گذشته را برجسته کرد و در این جلسه گفت: الکامپ می خواهد تصویر درستی از جامعه امروز بدهد امروز چه خوب و چه بد، مهم این است که تصویر واقعی باشد، که شرایط را تغییر می دهد، آن را به همه ما نشان می دهد. کدام حوزههای فناوری اطلاعات و ارتباطات مهمتر شدهاند، کدامها ناپدید شدهاند یا ناپدید شدهاند، همه اینها را میتوان در آینه الکامپ دید.
بر اساس اعلام سازمان صنفی استان تهران، حضور شرکت هایی که در چهار پنج سال اخیر تشکیل شده و هم اکنون غرفه های 200 متری سرمایه گذاری کرده اند را یکی از اتفاقات خوب این دوره از نمایشگاه دانست. . از جمله این شرکت ها می توان به حضور پررنگ صرافی های ارزهای دیجیتال اشاره کرد.
یکی از اعضای هیئت مدیره نصر تهران ادامه داد: آخرین الکامپ چهار سال پیش برگزار شد. بدون شک با شرایط فعلی اقتصادی و سیاسی حاکم بر جامعه تفاوت های زیادی نسبت به سال های گذشته خواهیم داشت. خبری از هیاهوی استارت آپ چهار سال پیش نیست. مطمئناً شرکت های زیادی در این دوره متولد شدند یا شکست خوردند.
وی هسته اصلی این نمایشگاه را Elcomp Talks یا همان مرحله عنوان کرد و گفت: به دلیل مدیریت مصرف برق، پذیرش از نمایشگاه تا ساعت 15 می باشد. دو استیج در سالن 8 و 9 از ساعت 10:30 الی 15 در چهار روز الکامپ داریم که با حضور افراد تاثیرگذار در این عرصه در رویدادهای مختلف حضور داریم.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات