ICTNN/ خراسان رضوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: قرار است تا پایان سال 1401 تمام روستاهای کشور به شبکه اینترنت پهن باند متصل شوند که البته با توجه به اینکه بقیه روستاها در مناطق صعب العبور قرار دارند این کار بسیار سخت است اما قول می دهیم. ”
وی افزود: قرار است تا پایان سال 1401 تمامی روستاهای کشور به شبکه اینترنت پهن باند متصل شوند که البته با توجه به اینکه بقیه روستاها در مناطق صعب العبور قرار دارند این امر بسیار سخت است اما قول می دهیم که تمام روستاهای کشور تا پایان سال 1401 متصل خواهد شد. ”اتصال اینترنت پهن باند.
وزیر ارتباطات و فناوری های اطلاعاتی گفت: ما باید از زیرساخت های ارتباطی برای توسعه اقتصاد روستایی استفاده کنیم و بتوانیم دستاوردها و مزایای روستا را به بازار عرضه کنیم و اقتصاد دیجیتال را در روستا به عنوان بخشی از شبکه ارتباطی فعال کنیم.
عیسی زارع پور در پایان از بخشهای مختلف اداره کل پست خراسان رضوی از جمله مرکز تبادل و پردازش هوشمند پست بازدید و با کارکنان و مشتریان گفتگو کرد.
عیسی زارع پور صبح امروز در حاشیه بازدید از پارک ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات مشهد و همچنین بازدید از اداره پست خراسان رضوی در جمع خبرنگاران هدف از این بازدید و برنامه توسعه زیرساخت های ارتباطی در کشور در برنامه ششم توسعه ، یکی از وظایف وزارت ارتباطات این بود که تا پایان سال 1400 80 درصد از روستاهای دارای بیش از 20 خانوار را به شبکه ملی اطلاعات (اینترنت ملی) وصل کند که در حال انجام است. با اندکی انحراف
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال خبرنگار ICTNN درباره برنامه های دولت برای حمایت از کاربران فضای مجازی گفت: من قبلا نظر خود را اعلام کرده ام. کمیته ذی صلاح در مجلس تشکیل شده و تلاش می کنیم حضور فعال داشته باشیم تا این طرح به بهترین شکل ممکن اصلاح شود.
وی در مورد توسعه شبکه ملی اطلاعات گفت: توسعه شبکه ملی اطلاعات به زمان نیاز دارد. به دلیل افزایش قیمت ارز و جریمه ، معامله گران با مشکلاتی روبرو شده اند. برای توسعه شبکه ملی اطلاعات نیاز به کار جهادی و بخشی از توان داخلی داریم. ما اکنون کسب و کارهای بسیار قوی در کشور داریم که تجهیزات شبکه زیادی را جانمایی کرده اند.
عیسی پور در خصوص هدف از این بازدید گفت: مجموعه فعال این پارک زیرساخت بسیار خوبی برای تولید محتوای دیجیتال فعال دارد و می تواند الگوی بسیار خوبی برای کل کشور باشد. چنین اکوسیستمی راه اندازی شده است تا استارت آپ ها بتوانند از این امکانات برای تولید محتوای دیجیتال در بخش های مختلف از جمله تولید انیمیشن و بازی های رایانه ای و … استفاده کنند. ما باید چنین اکوسیستم هایی را در سراسر کشور توسعه دهیم تا زیرساخت های تولید محتوای دیجیتالی بر اساس فرهنگ ایرانی و اسلامی در سراسر کشور فراهم شود. ما این ظرفیت را داریم که محتوای شبکه ملی اطلاعات و خدمات آن را توسط این جوانان ارائه کنیم و بتوانیم تمام زیرساخت های لازم را به صورت محلی داشته باشیم.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات