در یک سال گذشته ، دیپلماسی تکنولوژیکی در دستور کار قرار گرفت و وزیر ارتباطات سید ستار هاچمی به بسیاری از کشورها رفت تا ظرفیت جوانان قدرتمند و خلاق کشور را برای توسعه خدمات خود در کشورهای مختلف دنبال کند.
به گفته اینا ، سویا ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری های اطلاعاتی – در تابستان ، پس از ترور وزارتخانه ، ادامه دیپلماسی فناوری یکی از مهمترین اولویت های وزارت دولت چهاردهم بود. بنابراین او فکر می کند که از ظرفیت جوانان قدرتمند و خلاق در کشور باید برای توسعه خدمات خود در کشورهای مختلف استفاده شود.
در همین راستا ، وی از همان ابتدا این مشکل را در دستور کار قرار داد که او در تابستان به قزاقستان رفت تا در اجلاس دوم اسکوپین شرکت کند و مورد استقبال معاون اول وزیر توسعه دیجیتال ، صنعت هواپیمایی و قزاقستان قزاقستان قرار گرفت و پیشنهاداتی را در ICT دریافت کرد.
وی همچنین با وزیر توسعه دیجیتال قرقیزل ، نوریا کوت نائو ، جلسه دو جانبه ای برگزار کرد که ابراز علاقه خود را برای تعریف پروژه های مشترک و همکاری های علمی ، که در همکاری مشترک اقتصادی و فرهنگی دو کشور ، در زمینه ICT احساس خالی کرد. پس از جلسه در زمینه سکوهای بومی و امور پستی ، پیشنهاداتی ارائه شد که طرفین برای شناسایی نکات تماس مورد استقبال قرار گرفتند و تصمیم گرفته شد یک پروژه همکاری برای دو کشور تهیه شود.
مثلث همکاری های ایران ، ونزوئلا و کوبا در ارتباطات
ونزوئلا و کوبا در آغاز فصل پاییز مقصد وزیر ارتباطات بودند. ونزوئلا اولین مقصد برای وزیر ارتباطات به آمریکای جنوبی و منطقه کارائیب بود که در طی آن کاراکاس برای دیدار با معاون رئیس جمهور و رئیس مقررات ونزوئلا و همچنین معاون رئیس علوم و فناوری که مسئولیت ارتباط از راه دور بود ، ملاقات کرد.
پس از ونزوئلا ، هاشمی برای گسترش همکاری با کشورهای کارائیب به کوبا رفت و با وزیران ارتباطات و توسعه تجاری ملاقات کرد. انتقال فناوری ، تولید زیرساخت ها و ارتباطات از راه دور و محصولات امنیت سایبری و انتقال تجربه در کوبا یکی از افراد بود. هوش مصنوعی نیز یکی از موضوعات تحت پوشش بود. سرانجام ، وزیر ارتباطات از محل و تولید تجهیزات ارتباطات از راه دور در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که تولید این تجهیزات ، صادرات به کشورهای کارائیب تشکیل شود.
دبی یکی دیگر از کشورهایی بود که ستاره سید هاشمی ، وزیر ارتباطات ، در اواسط زمستان به راهرو رفت. این رویداد که شامل چندین صفحه تخصصی بود ، ایران را به عنوان یک راهرو امن و ایمن برای انتقال داده ها معرفی کرد و در حاشیه این رویداد ، چندین جلسه دو جانبه بین وزیر ارتباطات ایران و مقامات ارشد بین المللی و منطقه ای برنامه ریزی شده بود.
Teheran – توافق نامه های درجه ، آغاز آینده ای پرکار
در حالی که هاشمی به پایان سال ، به عنوان بخشی از توسعه برنامه “توسعه دیپلماسی فناوری” و به دعوت رسمی وزیر اطلاعات و ارتباطات صربستان ، به بلگراد ، پایتخت کشور نقل مکان کرد. وزیر ارتباطات گفت: این جلسات فرصتی برای بحث در مورد گسترش روابط دو جانبه در زمینه ارتباطات و فناوری های اطلاعاتی دارد: روابط ایران -سربیا از اهمیت استراتژیک برخوردار است. دو کشور با سابقه غنی و فرهنگ برجسته و موقعیت جغرافیایی ممتاز آنها می توانند پلی بین شرق و غرب باشند. همکاری دو کشور نه تنها به توسعه اقتصادی و فنی کمک می کند بلکه به تقویت صلح و ثبات منطقه ای نیز کمک می کند.
وی با توصیف محورهای توافق نامه همکاری دو کشور ، گفت: توسعه زیرساخت های ارتباطات از راه دور (مراکز داده فیبر نوری و ابری) ، تسهیل انتقال داده ها و بهبود همکاری های پستی ، تقویت اقتصاد دیجیتال و اجرای پروژه های دولتی E ، سرمایه گذاری های مشترک در تحقیقات فناوری و توسعه و هماهنگی نظارتی. مهمترین توافق نامه های توافق ، دو کشور است.
البته ادامه دیپلماسی تکنولوژیکی در طی سفرهای مذکور به پایان نرسید ، و مدیر با سفیران کشورهای مختلف ملاقات کرد و در زمینه های مختلف مورد بحث قرار گرفت. وزیر ارتباطات و فن آوری های اطلاعاتی ، ستاره سید هاشمی ، با گرگوری هاکوبیان ، سفیر ارمنستان در تهران ، با اشاره به تمدن مشترک و ریشه های تاریخی بین ایران و ارمنستان ملاقات کرد و این خصوصیات را به عنوان مبنای مناسبی برای تقویت همکاری بین دو کشور توصیف کرد.
استفاده از فن آوری های اطلاعاتی و ارتباطی ، امنیت سایبری ، دولت هوشمند ، صنعت فضایی ، تجارت الکترونیکی و ظرفیت فرودگاه بخشی از ظرفیت همکاری بین دو کشور اعلام شده است.
ملاقات با سفیر عراق در تهران برای ارائه یک شبکه ارتباطی با کیفیت برای جشن مطلوب اربین یکی دیگر از مواردی بود که توسط وزیر ارتباطات برجسته شده است. سرمایه گذاری مشترک در ترانزیت بین المللی ، الیاف دریایی و ایجاد مراکز داده بزرگ در ایران برای همکاری بین دو کشور اعلام شده است.
نیاز به توسعه روابط تهران و ریادی در سطوح مختلف
هاشمی- وزیر ارتباطات و فن آوری های اطلاعاتی- در اوایل ماه فوریه ، ما با عبدالله بن سعود ال آننزی ، سفیر جدید سعودی در تهران ملاقات کرد و زمینه های همکاری مشترک بین دو کشور ، به ویژه در زمینه فن آوری های اطلاعات و فناوری های اطلاعات را توضیح و توضیح داد.
هاشمی گفت که همکاری ترانزیت ایران در عربستان سعودی و عربستان سعودی در مدیترانه و آفریقا و همچنین عربستان ایران ، سپس در افغانستان و آسیای میانه ، چین و قفقاز ، مهمترین منطقه مهمترین مسئله است.
سفیر عربستان سعودی در تهران ، عبدالله بن سعود آلنزی ، همچنین بر اهمیت توسعه روابط بین دو کشور تأکید کرد و همکاری های مشترک را در زمینه های مختلف تأیید کرد و از تهیه عربستان سعودی برای توسعه همکاری خبر داد.
امکان همکاری با تهران و سئول در زمینه های هوش مصنوعی و دولت هوشمند
علاوه بر این ، این مقام با سفیر کره جنوبی در تهران ملاقات کرد. اقتصاد دیجیتال و پروژه فیبر نوری در بین دو کشور قرار داشتند. در حقیقت ، با توجه به تجربه کره جنوبی در زمینه پروژه فیبر نوری ، تمایل به استفاده از آن در توسعه فیبر ایران وجود دارد.
هاشمی با اشاره به راه اندازی مدلهای جدید سامسونگ از شبکه پنجمین ارتباطات در ایران ، به نام سفیر کره جنوبی در ایران و سوال پشتیبانی 4G از تلفن های قدیمی.
هوش مصنوعی همچنین زمینه بسیار خوبی برای همکاری دو کشور بوده و می تواند به طور فعال در این زمینه همکاری کند.
پایان پیام
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات