پیش از این، مبنای این الزامات در کشور در قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و شورای ملی سالمندان با هدف تدوین سیاستهای تامین سلامت و بهداشت تشکیل شد. رفاه سالمندان در آن زمان فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی مانند امروز نقش خاصی در زندگی روزمره مردم نداشتند. اما اکنون با توسعه زیرساخت های ICT و آمیختگی فناوری های ارتباطی با زندگی روزمره، فرصت بسیار خوبی برای استفاده از فناوری های دیجیتال برای ایجاد سالمندی سالم برای بخشی از جمعیت کشور داریم که نقش بسزایی دارد. در تحقق اجتماعی و دستاوردهای اقتصادی. حضور داشتند.
امیدواریم تلاش خانواده بزرگ ارتباطات کشور برای توسعه بسترهای ICT و تسهیل دسترسی همگان به خدمات در این زمینه مثمر ثمر واقع شود و فرصت های بی شماری برای زندگی با وجدان و سلامت را برای ساکنین عزیز کشورمان فراهم کند. “.
به گزارش ICTNN، صادق عباسی شاهکوه در پیامی به مناسبت روز جهانی مخابرات، گفت: امسال «فناوری های دیجیتال برای سالمندان و سالمندان سالم» به عنوان شعار روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی (WTISD) انتخاب شده است. انتخابی هوشمندانه که با توجه به افزایش امید به زندگی طی دو دهه گذشته و روند رو به رشد سالمندی جمعیت در کشورهای مختلف جهان، توجه به الزامات در حوزه های مختلف سیاستی در بخش های اجتماعی و فرهنگی را به ما یادآوری می کند.
جمعیتی که هم اکنون نیازمند مراقبت و کمک و با استفاده از ظرفیت بالای فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی، خدمات مختلف در حوزه های اجتماعی، بهداشتی، مراقبتی و … هستند. می توان در اختیار آنها قرار داد تا بتوانند زندگی سالمی داشته باشند و همچنین در داشتن فضاهای اجتماعی مشارکت فعال داشته باشند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: با توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، فرصت بسیار خوبی داریم تا بتوانیم با استفاده از فناوریهای دیجیتال، سالمندی سالم را برای بخشی از جمعیت کشور ایجاد کنیم.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات