مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران گفت: در نظر داریم طی سه ماه آینده فرآیند تامین فیبر را از طریق پیامک به اطلاع مشترکان برسانیم و سرویس بر اساس اولویت خواهد بود، اما مشترکان نیز می توانند با پیگیری این سوال با مخابرات تماس بگیرند. .
به گزارش ICTNN، علی ملک جعفریان – مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران – امروز در نشست خبری گفت: توسعه فیبر نوری را از سال گذشته با دستور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران آغاز کرده ایم. در همین راستا، سازمان فناوری اطلاعات در سال 1395 بر اساس لزوم ارتباط سازمان های دولتی با یکدیگر، «تسویه اطلاعات» را راه اندازی کرد.
وی افزود: طی چهار سال آینده 2670 میلیارد تومان برای توسعه فیبر نوری در نظر گرفته ایم که با آن یک میلیون و 630 هزار ظرفیت تقویت کننده فیبر نوری ایجاد می کنیم و در حال حاضر 170 هزار مشترک فیبر نوری در استان تهران وجود دارد.
ملک جعفریان درباره نحوه دریافت فیبر نوری در تهران توضیح داد: در این راستا 98 درصد نرم افزار خود را در تهران ساخته ایم و مشترکان می توانند به صورت حضوری آن را دریافت کنند.
وی افزود: همچنین در نظر داریم تا سه ماه آینده این فرآیند ارائه خدمات فیبر نوری از طریق پیامک را به اطلاع مشترکان برسانیم. پایه تامین فیبر نوری بر اساس اولویت انجام می شود اما در صورت تماس مشترکین با مخابرات می توانند پیگیری های لازم را در این زمینه انجام دهند.
وی درباره سرقت کابل تلفن در برخی از مناطق تهران و شکایت مشترکان گفت: در زمینه سرقت کابل تلفن هم گاهی اتفاق افتاده است، پنج بار برای رسیدگی به مشکل مراجعه کرده ایم، زمینه اندیشی شده است.
ملک جعفریان در پاسخ به این سوال که کدام مناطق تهران تحت پوشش فیبر نوری است، توضیح می دهد: بیشتر مناطق تحت پوشش هستند، اما نکته مهم این است که بررسی شود آیا مناطق مورد نظر شامل این فناوری می شود یا خیر. در دوران کرونا بیشتر کارها از راه دور انجام می شد، هدف ما ایجاد فیبر نوری در شهرهایی مانند پرند است تا شرایط راه اندازی کسب و کار در این مناطق فراهم شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران در پایان سخنان خود گفت: این پروژه به ازای هر 1000 نفر به طور متوسط 6 میلیارد تومان برای مخابرات هزینه دارد. همچنین طرح نجما خردادماه در پاکدشت و صفادشت اجرا می شود.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات