در سالهای اخیر ، ما مارک های زیادی را برای تلفن های هوشمند دیده ایم.به پشت تلفن ضربه بزنیدبرای فعال کردن برنامه ها یا قابلیت ها به سرعت ارائه شده است. سامسونگ همچنین این ویژگی را از طریق یک برنامه قابل بارگیری ارائه می دهد ، اما اکنون اندرویدی این کشف کرده است که این شرکت در تلاش است تا ظرفیت دوگانه را به طور پیش فرض در خود رابط کاربری ادغام کند رابط کاربری او است
خلاصه و مهمترین امتیاز
- 🔹 نمادهای موجود در نسخه داخلی رابط کاربری 8.5 نشان می دهد که سامسونگ یک “دوتایی” مجازی اضافه می کند.
- 🔹 با استفاده از این تغییر ، برای استفاده از این ویژگی برای نصب برنامه جانبی Registar از مجموعه خوب قفل لازم نخواهد بود.
- 🔹 کاربران می توانند گره ها را برای اجرای سفارشات مانند گرفتن تصویر ، باز کردن برنامه ، فعال کردن صفحه ویژه و موارد دیگر تنظیم کنند.
- این یک مرحله مورد انتظار از سامسونگ است ، زیرا رقبایی مانند Google ، Apple و Xiaomi در حال حاضر واقعاً هستند.
شواهدی برای این ویژگی که در یک رابط 8.5 یافت شد چیست؟
با مرور آخرین نسخه داخلی یک رابط کاربری 8.5مشخص شده است که سامسونگ در حال کار بر روی ویژگی “اعتصاب دوتایی” است. نمادهای جدیدی که در زیر مشاهده می کنید نام هستند “Double_back_tapآنها به طور خاص یک گوهر دارند: “دو بار در پشت گوشی به آرامی کلیک کنید ، در حالی که صفحه در حال اجرا است.”

Samsung Tap را تکرار کنید
همچنین لیستی از ویژگی ها وجود داشت که می تواند با ضرب و شتم دو بار در پشت کهکشان فعال شود. این قابلیت ها عبارتند از:
- AI را انتخاب کنید (با AI انتخاب کنید)
- چراغ قوه
- اعلان ها
- برنامه را باز کنید
- پیشنهاد ویژه (نمای حریم خصوصی)
- تنظیمات سریع (تنظیمات سریع)
- یک صفحه نمایش
اهمیت این تغییر برای کاربران و مقایسه با وضعیت فعلی
به نظر می رسد سامسونگ سرانجام این ژست را به نرم افزار اصلی تلفن های خود می آورد. این یک مرحله جالب خواهد بود ، زیرا کاربران کهکشان در حال حاضر فعال هستند تا این گزینه را فعال کنند مجدداً از گروه قفل خوب بارگیری برنامه Registar به شما امکان می دهد این ژست را برای مواردی از قبیل گرفتن تصویر ، دسترسی به جمینی ، باز کردن یک پنجره پاپ ، نمایش اعلان ها ، مشاهده برنامه های مدرن ، بازگشت دوباره یا باز کردن یک برنامه خاص آماده کنید.
این گامی است که بعداً توسط سامسونگ انتظار می رود ، همانطور که این شرکت برای رقبا مانند انجام داد Google ، Apple ، Xiaomi و Asus به این امر پیوسته است که آنها قبلاً این ژست را مجازی در تلفن های خود ارائه می دهند.
فیلم Samsung One UI 8.5 را تماشا کنید
آیا از ژست “قسمت پشتی تلفن” استفاده می کنید؟ اگر جواب مثبت است ، چیزی که شما تنظیم کرده اید یا می خواهید آماده کنید چیست؟
برای دوستان خود ارسال کنید
منبع: https://toranji.ir/2025/09/26/%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AA%D9%BE-%D8%A8%D8%A7-%D8%B6%D8%B1%D8%A8%D9%87/
تحریریه ICTNN شبکه خبری