در جلسه روز سه شنبه ، طرفین بر گسترش همکاری های دو جانبه ، به ویژه در زمینه های هوش مصنوعی ، اطلاعات صنعتی ، توسعه زیرساخت های ارتباطی و آموزش منابع انسانی تأکید کردند.
در این جلسه ، هاشمی جمهوری خلق چین را “شریک استراتژیک و متحد” برای جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد و بر اهمیت تقویت روابط دو جانبه تأکید کرد و با اشاره به نشست اخیر روسای جمهور دو کشور در کازان روسیه.
وی با اشاره به سند در مورد همکاری استراتژیک ایران -چینا ، ابراز امیدواری کرد که با نگاهی جدید و هدفمند به این توافق نامه ها ، مسیر اجرای عملیاتی ، به ویژه در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات ، تسریع می کند.
تبادل تجربیات در زمینه خدمات الکترونیکی و خدمات هوشمند و همچنین همکاری های آموزشی و آموزشی و آموزش منابع ویژه انسانی موضوعات دیگری بود که توسط وزیر ارتباطات ایران مطرح شد.
وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین همچنین بر روابط تاریخی و دوستانه بین دو کشور به عنوان یکی از مهمترین شرکای منطقه ای پکن تأکید کرد و خواستار گسترش همکاری های عملیاتی در زمینه های فناوری شد.
وی با اشاره به ظرفیت های گسترده ایران در زمینه فناوری اطلاعات ، هوش مصنوعی و زیرساخت های ارتباطی ، وی بر آمادگی چین برای تعمیق همکاری های دو جانبه و اجرای مفاد سند همکاری استراتژیک 5 ساله تأکید کرد.
وی گفت: “توسعه همکاری های تکنولوژیکی نه تنها به منافع ملی دو کشور کمک می کند ، بلکه نقش موثری در ارتقاء تعاملات تکنولوژیکی منطقه ای خواهد داشت.”
در این جلسه که بیش از چهار ساعت به طول انجامید ، وزیر صنعت و فناوری اطلاعات چین هاشمی را برای حضور در اجلاس ارتباطات عضو شانگهای دعوت کرد.
وزیر ارتباطات با دعوت رسمی وزیر صنعت و فناوری اطلاعات برای اجرای سیاست های استراتژیک وزارت ارتباطات در زمینه روابط فناوری با کشورهای دوستانه و در چارچوب برنامه “دیپلماسی فناوری” به چین سفر می کند.
در طول سفر ، سخنرانی ها در دستور کار بزرگترین دانشگاه چین در زمینه فناوری مدرن (دانشگاه Bihang) ، دیدار با مقامات ارشد دولت چین ، برگزاری جلسات تخصصی با مدیران شرکت های بزرگ فناوری و بازدید از مراکز علمی و تحقیقاتی است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات