وی در توضیح سیاست های خود در دوران وزارت ، گفت: امروزه نیاز به دسترسی عمومی به ارتباطات و فناوری اطلاعات بر هیچکس پوشیده نیست. همزمان با انتخابات و روند انتخاب وزرا ، ما دیدیم که جامعه چقدر نسبت به این حوزه حساس است. به جرات می توان گفت که یکی از وزارتخانه هایی که با تک تک افراد سروکار دارد ، وزارت ارتباطات است.
وی افزود: میراثی که به دست آورده ایم حاصل سالها تلاش ، تلاش و مجاهدت است که باید قدردانی شود و عملکردهای استانی این وزارتخانه که نماد اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات است بازی کرده است. نقش ویژه ای در این زمینه دارد. ” تاسیس شود. با این حال ، رضایتمندی مردم از حوزه ارتباطات نتیجه همه این تلاش ها است.
زارع پور افزود: تا پیش از این عمدتا یک لایه نخبه و علمی و اکثر مشاغل ارتباط تنگاتنگی با این حوزه داشتند ، اما اکنون برای کودکان و نوجوانان نیز مهم است که سرعت شبکه چقدر است. اینها نشان می دهد که ارتباطات و فناوری اطلاعات چقدر اهمیت دارد و چقدر در زندگی مردم نفوذ کرده است. با استفاده از فناوری های جدید در آینده مانند اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی ، عمق نفوذ فناوری به زندگی مردم افزایش می یابد.
وزیر ارتباطات ادامه داد: “من در این زمینه با رئیس جمهور صحبت کرده ام و اکنون ، با کمک دوستان ، در حال توسعه مکانیزمی هستیم تا تمام انرژی کشور در بخش حاکمیت در زمینه ICT و همگرایی متمرکز شود. به گونه ای شکل گرفته است که بتوانیم تغییری در فناوری اطلاعات ایجاد کنیم. ” انجام دادن.
وی تاکید کرد: ما به عنوان وزارت ارتباطات باید شرایطی را فراهم کنیم تا مردم طعم شیرین فناوری اطلاعات را در زندگی خود بچشند. بخشی از تقاضا ارائه ارتباطات و خدمات با کیفیت است ، و بخش دوم این است که همه چیز مورد نیاز مردم در این فضا را از مشاغل تجاری ، دولتی و فرهنگی ، که همه آنها باید در داخل شبکه باشند ، در اختیار مردم قرار دهیم. بگذارید اطلاعات ملی اتفاق بیفتد ، یعنی ما می توانیم زیرساخت ها را بر اساس دانش و تخصص خود در همه اینها داشته باشیم ، که این نیز امکان پذیر است.
وی افزود: اگر می خواهیم به جایی برسیم که وزارت ارتباطات به یک وزارتخانه کلیدی برای دولت تبدیل شود و علاوه بر قطع ارتباطات برای مردم ، قطع خدمات نیز مهم باشد ، باید سازوکارهای جدیدی را تدوین کنیم.
وی ادامه داد: اما آنچه در دوره جدید باید روی آن تمرکز کنیم و نیاز به کمک همه کارکنان و مدیران استانی دارد ، انجام همان کاری است که در زمینه فناوری اطلاعات انجام دادید که در زمینه زیرساخت های ارتباطی و بدرخشید. “
وزیر ارتباطات تاکید کرد: البته امیدوارم روزی شاهد شروع فعالیت بخش خصوصی در شبکه ملی اطلاعات باشیم. یعنی باید یک مدل اقتصادی برای این کار وجود داشته باشد. شبکه ملی اطلاعات باید به فعالیت اصلی بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات تبدیل شود. سپس می توان گفت که کار خود را انجام داده ایم. در غیر این صورت ، بالا بردن بستر ملی و افتتاح آن به عنوان وزیر فایده ای ندارد و فردا فرد دیگری از آن استفاده نخواهد کرد و اصلاً اکولوژی و فعالیت اقتصادی شکل نمی گیرد. این به یک اثر تئاتری تبدیل می شود که من به هیچ وجه مجری تئاتر نیستم.
به گزارش روز شنبه ICTNN از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، عیسی زارع پور در یک ویدئو کنفرانس با مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانها ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس به ویژه شهدای وزارت ارتباطات گفتند: و فناوری اطلاعات به رکنی در زندگی مردم تبدیل شده است که نتیجه مهم تلاش خانواده های وزارت ارتباطات در سراسر کشور است.
وزیر ارتباطات ادامه داد: معتقدم مهمترین وزارتخانه دولتی ، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است ؛ اگرچه در ظاهر ممکن است معیشت مردم و اقتصاد در اولویت باشد ، اما معتقدم که راه حل مشکلات مختلف در زمینه های اقتصادی ، امنیتی و فرهنگی ، استفاده حداکثری از فناوری اطلاعات است.
وی در خاتمه تاکید کرد که توسعه ارتباطات روستایی همچنان ادامه خواهد داشت تا روستاهای باقی مانده به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت و پایدار متصل شوند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی با اشاره به ساختار مدیریت استان گفت: “من معتقدم که ما باید در ساختار استان عمل جراحی انجام دهیم.” با ساختار فعلی ، هم نمی توان انتظارات مردم و هم مسئولان استانی را برآورده کرد و هم همکاران و همکاران مورد آزار و اذیت قرار گرفتند. وقتی اختیارات توزیع می شود ، مدیر در پیشبرد مسائل با مشکلات جدی روبرو می شود.
زارع پور بابیان س mainال اصلی ممکن است این باشد که وزارت ارتباطات کجاست و چه ابزارهایی دارد؟ یا دولت الکترونیک و فرهنگ در زمینه اقتصاد دیجیتال چه باید بکنند؟ وی گفت: ما باید مکانیزمی ایجاد کنیم که بخشی از آن بر اساس شرح وظایف وزارت ارتباطات در سازمان فناوری اطلاعات و پارک های علم و فناوری وجود دارد که طبیعتاً کافی نیست.
در پایان این نشست وزیر ارتباطات پس از استماع نظرات مدیران استانی نکاتی را مطرح کرد و خواستار جمع بندی نظرات مدیران کل استان در این جلسه جهت پیگیری و بررسی شد.
در ادامه این جلسه ابتدا حسین حمیدی پور مدیرکل دفتر هماهنگی و امور استان های وزارت ارتباطات گزارشی از اقدامات و عملکرد این اداره ارائه کرد و سپس مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانها دیدگاهها و چالشهای خود را در استان بیان کردند.
وی افزود: بخش قابل توجهی از این برنامه بر عهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که من محور آن را شبکه ملی اطلاعات می دانم ؛ حالا این شبکه ملی اطلاعات چیست؟ در حال حاضر تمرکز و نقشه راه ما طرح جامع و معماری شبکه ملی اطلاعات که به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسیده است.
زارع پور گفت: در هر صورت باید اختیارات اداره کل استانها مورد بازبینی قرار گیرد و پیشنهاد می کنم کارگروهی برای بررسی این موضوع تشکیل شود تا بتوانیم ساختار و وظایف را مرور کنیم تا حداکثر سرعت را برای پیشبرد برنامه ها ببینیم. “
وی ادامه داد: وقتی قدرتها متناسب با ساختار و وظایف نباشند ، طبیعتاً انتظار استانها به عنوان بازوان ما برای اجرای شبکه ملی اطلاعات بی فایده خواهد بود.
زارع پور تاکید کرد: بنابراین پیشنهاد می کنم دوستان در سازمان تنظیم مقررات کارگروهی را برای بررسی دفاتر پیشخوان تشکیل دهند.
وی سپس به ضرورت تدوین دستورالعمل های جدید برای دفاتر پیشخوان دولت اشاره کرد. ما از دولت برای انجام کارها استفاده می کنیم ، زیرا بخش خصوصی چابک است. در اینجا نیز ، تا آنجا که می توانیم ، خدمات دولتی را به دفاتر پیشخوان دولت واگذار می کنیم تا نوع جدیدی از تجارت ایجاد شود. اما طبیعتاً نباید انتظار داشت که مردم برای انجام کارهایی که می توانند به صورت آنلاین به پیشخوان مراجعه کنند. بنابراین باید مدیریتی وجود داشته باشد تا این ظرفیت حفظ شود و افراد در آن طرف گرفتار نشوند.
زارع پور ادامه داد: بر این اساس محور و آرایش جدید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دوره جدید ، تحقق شبکه ملی اطلاعات در همه لایه ها است. ما لایه هایی داریم که برای افزایش سرعت و همگرایی به آنها نیاز داریم. بنده من وزیر مسئول حوزه خواهد بود و من مسئولیت این کار را بر عهده می گیرم. اما همه بخشها همچنین باید نقش خود را در تحقق شبکه ملی اطلاعات تجدیدنظر کنند ، از تنظیم کننده ، که باید مشخص کند چه سیاستی می خواهد در قبال بخش خصوصی و اپراتورها داشته باشد ، تا زیرساخت ها ، سازمان فناوری اطلاعات ، پست و اداره پست ، و غیره به طور کلی ، همه سازمان های زیر مجموعه وزارت ارتباطات باید مشخص کنند که برای شبکه ملی اطلاعات چه کار می کنند.
وزیر ارتباطات ادامه داد: “من در مجلس گفتم ما توانسته ایم از جوانان خود در هر کجا که بخواهیم حمایت کنیم و هیچ چیز غیرممکن در این زمینه وجود ندارد و امیدوارم روزی را ببینیم که شبکه اطلاعات ملی و فضای مجازی در محل داشته باشیم. سطح انقلاب اسلامی. ” طبیعتاً ممکن است در یک برنامه کوتاه مدت یا میان مدت به این مهم دست نیابیم ، اما ما باید سنگ بنای ساختمان و تمام جهت گیری ها و چیدمان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را به عنوان زمینه ای در این فضا در جهت فضای مجازی قرار دهیم. در سطح انقلاب اسلامی محقق می شود.
زارع پور افزود: با فرض وقوع این موارد ، بدین معناست که ما می توانیم نقش خود را در امر حکمرانی به عنوان محرکان حوزه فناوری اطلاعات تثبیت کنیم ، باید تلاش خود را برای افزایش کیفیت خدمات مضاعف کنیم.
وزیر ارتباطات ضمن تشکر از رأی حداکثر اعتماد نمایندگان مجلس ، افزود: این اعتماد حداکثری زمینه ساز کارهای اساسی در جمهوری اسلامی شد و این رای بالا مسئولیت ما و شما و وظایف ما را سنگین تر کرد.
وزیر ارتباطات افزود: نقش وزارت ارتباطات در دوره جدید متفاوت از گذشته خواهد بود. ما دوره ای را پشت سر گذاشتیم که وزارت ارتباطات نقش اساسی داشت و تمرکز همه مدیران ، یعنی توسعه دسترسی بود. با تلاش دوستان ، زیرساخت ها به خوبی فراهم شده است ، اگرچه مشکلاتی وجود دارد که می توان با اقدامات فوری حل کرد ، هم در زمینه ارتباطات روستایی و هم در زمینه کار اپراتورها.
تحریریه ICTNN شبکه خبری