هر زمان دانش آموزان، اولیا و معلمان سراسر کشور به سامانه شاد متصل شوند، این ترافیک رایگان بوده و چیزی از بسته کاربری کسر نخواهد شد. این موضوع به تمامی اپراتورهای کشور ابلاغ شده است.
اختصاص اینترنت رایگان برای آموزش مجازی
وزیر ارتباطات همچنین اعلام کرده است که اساس و آرایش جدید این وزارتخانه در دوره جدید، تحقق شبکه ملی اطلاعات در تمامی سطوح است و به عنوان وزیر، فرمانده حوزه خواهد بود و مسئولیت آن را بر عهده گرفته است. این وظیفه.
همچنین بازدید از شرکت زیرساخت، سازمان فناوری اطلاعات، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، پست بانک ایران و پژوهشگاه ارتباطات از اولین اقدامات وزیر ارتباطات بود. وی طی بازدیدها و جلسات خود به طور کامل با خواسته های بخش های مختلف در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات آشنا شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه نگاه دولت سیزدهم استفاده حداکثری از فضای فناوری است، اعلام کرد که علاوه بر ساختن ایران هوشمند در تراز انقلاب اسلامی، در نظر دارد به مردم نیز کمک کند. طعم شیرین تکنولوژی
کاهش قابل توجه کیفیت که منجر به تجربه کاربری بدی شد. رشد مصرف دیتا ظرفیت اپراتورها و مخابرات را اشباع کرده است و این امر نیاز به توسعه زیرساخت ها را بیش از پیش برجسته کرده است.
اتصال روستاهای دارای بیش از 20 خانوار به اینترنت
وی برای رسیدن به این هدف در اولین اقدام خود دستور داد تا کیفیت اینترنت ارتقا یابد. ماجرا از آنجا شروع شد که کاربران فضای مجازی به کیفیت پایین اینترنت اشاره کردند. یک ماه پیش وزیر ارتباطات دستور داد این موضوع با همکاری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شرکت ارتباطات زیرساخت حل شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصمیم دارد برای حل مشکلات استارتاپ ها و رفع موانع این حوزه، نماینده ویژه ای را در حوزه کسب و کارهای دیجیتال تعیین کند. در همین حال زارع پور از تشکیل کارگروهی در سطح دولت برای استفاده از تمام ظرفیت ها برای حمایت از اقتصاد دیجیتال خبر داد.
بهبود کیفیت اینترنت
در این طرح بسته 60 گیگابایتی برای اساتید دانشگاه، 40 گیگابایتی برای معلمان و 30 گیگابایتی برای دانشجویان به مدت 6 ماه در نظر گرفته شد.
حل چالش های طرح حفاظت از فضای مجازی
تشکیل یک گروه کاری برای حمایت از اقتصاد دیجیتال در قلب دولت
وی با تاکید بر حضور فعال سازمان تنظیم مقررات در طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه در کمیسیون ویژه مجلس برای ارائه نظرات کارشناسی در جلسات این کمیسیون، گفت: این ابزار نباید آسیب ببیند. ضروری است وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بررسی این طرح مشارکت فعال داشته باشد و همه جوانب با تمرکز بر دیدگاه های کارشناسی در نظر گرفته شود.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
مهمترین خواسته ای که کاربران فضای مجازی از وزیر ارتباطات دارند اینترنت با کیفیت است. زیرساخت هایی که به ویژه اگر در دوران کرونا دچار مشکل شود، معیشت، آموزش، بهداشت و حمل و نقل مردم را با مشکل مواجه می کند.
شبکه ملی اطلاعات برای دسترسی به اینترنت پرسرعت و قطع ارتباط با اینترنت جهانی طراحی شده است که بیش از 16 سال است که تکمیل نشده است. بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی، مجری شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات است.
زارع پور در حاشیه همایش ظرفیت شبکه ملی اطلاعات و توسعه زیرساخت های پایدار تاکید کرد: این وزارتخانه در ارتقای این طرح مشارکت فعال خواهد داشت. طرحی تهیه کنید و آن را تصویب کنید. اکنون پیش نویسی تهیه شده است که به این معنا نیست که باید اجرا شود.
از ابتدای مهرماه، وزارت ارتباطات در راستای مسئولیت اجتماعی خود در زمینه آموزش الکترونیکی، سال گذشته از رایگان بودن اینترنت شبکه دانشجویی «شاد» خبر داد. همچنین اینترنت رایگان برای اساتید، اساتید دانشگاه و حوزه، طلاب و طلاب در نظر گرفته شد.
وزیر ارتباطات همچنین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را مغز متفکر و چشم ناظر ارتباطات کشور و بازوی دولت در صیانت از حقوق معرفی کرد.
یکی از برنامه های وزیر ارتباطات که قرار است تا پایان سال 1401 تکمیل شود، فرآیند اتصال روستاهای بالای 20 خانوار به اینترنت است.
تردد بسته های هدیه از زمان فعال سازی به مدت 6 ماه اعتبار دارد و حتی اگر با تاخیر زمانی فعال شود، از همان روز به مدت 6 ماه در اختیار کاربر قرار می گیرد.
از همان روزهای اول ورود عیسی زارع پور به عمارت تصمیم گرفت ضمن شنیدن حرف ها و خواسته های همه دست اندرکاران عرصه ارتباطات، موضوعات مطرح شده از سوی آنها را در برنامه های خود قرار دهد. دیدار با مدیران کل ارتباطات، رئیس و معاونین شورای عالی فضای مجازی، مدیران شرکت های مخابراتی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش، استارت آپ ها، فعالان بخش خصوصی، هیات مدیره همراه اول، مسئولان توسعه ارتباطات روستایی، هیات مدیره ایرانسل، مراجع عظام و علما یکی از اولین کارهایی که وزیر ارتباطات انجام داد، شرکت های ارائه دهنده خدمات ارتباط ثابت (FCP) و مدیران عامل پیام رسان های داخلی بود.
در هفته اول مهرماه به دلیل بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و مصرف طبیعی کاربران، در برخی نقاط کشور با افت کیفیت اینترنت مواجه شدیم.
با همکاری وزارتخانه های ارتباطات و فناوری اطلاعات و آموزش و پرورش، تردد به سامانه شاد در سراسر کشور و توسط تمامی اپراتورها اعم از ثابت و سیار رایگان است.
وی افزود: در مورد طرح حراست نظرات جدی داریم و با توجه به فضای همکاری و نخبگانی که در مجلس وجود دارد می توان به نتایج خوبی دست یافت. معتقدم در عین حال که میتوان فضای مجازی را بیش از پیش سیستماتیک و قانونی کرد، اما میتوان از این فرصت حداکثر برای توسعه کشور استفاده کرد.
وی تاکید کرد: شبکه ملی اطلاعات باید به فعالیت اصلی حوزه ICT تبدیل شود. آن وقت می توانیم بگوییم کارمان را انجام داده ایم وگرنه بالا بردن پلاتفرم ملی و افتتاح آن به عنوان وزیر فایده ای ندارد و فردا هیچکس از آن استفاده نمی کند و به هیچ وجه اکوسیستم و فعالیت اقتصادی شکل نمی گیرد. این یک نمایشنامه می شود که من اصلاً نمایشنامه نویس نیستم.»
وعده وزیر ارتباطات برای تحقق شبکه ملی اطلاعات
یکی از طرح هایی که از ابتدای سال جاری مطرح شده و واکنش های زیادی را در پی داشته است، طرح «حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی شبکه های اجتماعی» است. بررسی این طرح بارها به تعویق افتاده بود اما اکنون در مجلس در حال بررسی است. نظر وزیر ارتباطات درباره این طرح مشخص است. وی معتقد است طرح حفاظت از فضای مجازی چالش هایی دارد که باید به آن توجه شود. همچنین طرح حفاظت از فضای مجازی دارای نکات مثبت بسیاری است اما نکات چالش برانگیزی دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش روز سه شنبه ICTNN، اکنون که حدود 100 روز از تشکیل دولت سیزدهم می گذرد، اقدامات انجام شده در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور را بررسی کرده ایم. نگاه دولت سیزدهم در حوزه ارتباطات از همان ابتدا استفاده حداکثری از فضای فناوری بود که بارها در جلسات مختلف رئیس جمهور و وزیر ارتباطات بر آن تاکید شد.
تعامل سازنده با بخش های مختلف در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات
بنابراین دستور وزیر ارتباطات منجر به افزایش 10 درصدی ظرفیت شبکه داخلی و بین المللی برای ارتقای کیفیت اینترنت شد. معاون وزیر ارتباطات در این خصوص به خبرنگار ICTNN گفت: به منظور رفع مشکل کندی و اختلال در شبکه ارتباطی کشور که در مهرماه رخ داد، توسعه پهنای باند انجام شد و ظرفیت شبکه های اینترنت بین المللی و داخلی افزایش یافت. نزدیک به 10 درصد.”
در همین رابطه «حسین فلاح جوشقانی» معاون وزیر ارتباطات اظهار داشت: به طور معمول هر ماه حدود سه درصد افزایش مصرف داریم که در هفته اول مهرماه و بازگشایی مدارس که از سه درصد به 10 درصد افزایش یافته است. منجر به افت کیفیت در برخی از بخش های مردم شد.
بر اساس وعده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بر اساس برنامه ریزی انجام شده، دسترسی باقیمانده به روستاهای بالای 20 خانوار تا پایان سال 1401 امکان پذیر می شود و روستاهای باقی مانده از صعب العبورترین نقاط باقی مانده از این روستا هستند. طرح ملی از نظر زمین های صعب العبور و کوهستانی و نیازمند کار سخت است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری