از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ظرفیت شبکه حمل و نقل کشور 50 درصد افزایش یافته و پیش بینی می شود تا پایان سال 50 درصد دیگر افزایش یابد.
به گزارش ICTNN، تلاش برای تبدیل شدن به هاب ترانزیت دیتا چند سالی است که مورد تاکید و تاکید دولت ها قرار گرفته است و همه عوامل برای تبدیل شدن کشورمان به هاب ترانزیت داده منطقه ای فراهم است و بدیهی است که وی نیاز به استفاده از این توانایی دارد. ; از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ظرفیت ترانزیت ترافیکی کشور 40 درصد افزایش یافته و آنطور که وزیر ارتباطات و فناوری می گوید پیش بینی می شود تا پایان دولت ظرفیت ترانزیت دیتا کشور به 4 ترابیت برسد.
بر اساس بررسی های انجام شده، سطح ترافیک شبکه به طور قابل قبولی افزایش یافته و سطح اشباع نسبت به گذشته به حداقل خود رسیده و پیشرفت در این زمینه ادامه دارد.
به گفته مسئولان، ظرفیت شبکه انتقال در ابتدای دولت سیزدهم 35.8 ترابیت بر ثانیه و تمامی تجهیزات آن خارجی بوده است. اما در دولت سیزدهم، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در نظر داشت تا پایان سال 1402 ظرف 36 ماه ظرفیت انتقال کشور را دو برابر کند.
به این ترتیب برای اولین بار قراردادی به ارزش 7 هزار میلیارد ریال به عنوان بزرگترین قرارداد بومی سازی بین شرکت ارتباطات زیرساخت و وزارت ارتباطات منعقد شد و پیش بینی می شود 20 ترابیت بر ثانیه به انتقال کشور اضافه شود. ظرفیت شبکه با استفاده از تجهیزات محلی
از سوی دیگر چندی پیش مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم اعلام کرد که در حال حاضر مجموع ظرفیت پهنای باند ورودی استان قم 960 گیگابایت بر ثانیه است که نشان می دهد در طول سال گذشته بیش از 166 درصد افزایش یافته است. همان دوره دو سال گذشته از اوت 1400.
در همین راستا اخیراً وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همایش ملی نسل پنجم اینترنت اعلام کرد که علاوه بر توسعه فیبر نوری در شهرها، در حال تقویت شبکه اصلی مخابرات هستند که این امر باعث افزایش ظرفیت شبکه های مخابراتی شده است. شبکه حمل و نقل کشور از ابتدای دولت تا کنون 50 درصد و تا پایان سال 50 درصد دیگر به آن اضافه می شود و هدف تعیین شده در این زمینه نسبت به ابتدای دولت سه برابر می شود.
موضوعی که او در پایان ماه اوت مطرح کرد و گفت که در دو سال گذشته تلاش های قابل توجهی برای نوسازی زیرساخت های ارتباطی در سطوح مختلف انجام داده اند. به گفته وزیر ارتباطات، اقدامات زیادی در چهار سطح دسترسی، یکپارچه سازی شبکه های استانی و شهری، شبکه اصلی مخابراتی و درگاه های اینترنت به کشور و در لایه ورود اینترنت کشور در سراسر کشور انجام شده است. در دو سال گذشته تلاش کرده اند منابع ورودی و مقدار ورودی اینترنت ارائه شده را بیش از دو برابر نیاز کشور متنوع کنند.
وی همچنین تاکید کرد: اکنون بیش از دو برابر ظرفیت منابع کشور داریم. در لایه مادر از ابتدای دولت تا کنون 50 درصد به ظرفیت شبکه مادر اینترنت کشور با تکیه 100 درصدی تجهیزات ایرانی اضافه شده است و این ظرفیت تا پایان سال دو برابر و تا پایان سه برابر می شود. از سال. دولت.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات