وزیر ارتباطات تصریح کرد: رتبه اینترنت ثابت ایران در بین کشورهای دنیا 140 است که در خور کشور ما نیست. این رتبه بندی نشان می دهد که ما راه را اشتباه رفته ایم. باید این مسیر را مرور کنیم و مشکلات موجود در آن را حل کنیم.
زارع پور «ایجاد شبکه ای باکیفیت، ایمن و امن» و «ارائه خدمات محلی خوب» را دو بال ایجاد شبکه ملی اطلاعات عنوان کرد و گفت: شرایط در این شبکه باید به گونه ای باشد که پیام های ما خارج نشود. بستر ارتباطی کشور و استفاده از این بستر». ارتباط ما به مخاطب می رسد.
849 پروژه مخابراتی و ارتباطی با سرمایه گذاری 74 میلیارد تومان در هفتمین روز از دهه مبارک فجر همزمان با پروژه های سراسر کشور با حضور ویدئو کنفرانس عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جنوب افتتاح شد. خراسان.
وی تاکید کرد: زیرساخت شبکه ارتباطی کشور شبکه ملی اطلاعات است. کلان وظایف توسط مرکز ملی فضای مجازی در قالب سند معماری شبکه ملی اطلاعات اعلام شده که تحقق بیش از 75 درصد آن مربوط به خانواده ارتباطات کشور است.
همچنین برای افتتاح 13 پروژه فیبر نوری در شهرهای سنندج، بانه، دیواندره، سقز، قروه، دهگلان و کامیاران 44 میلیارد و 391 میلیون ریال و ساخت و بهره برداری از 15 سایت جدید موبایل در سقز، بانه، مریوان، قروه و بیجار. 466 میلیارد و 200 میلیون ریال نیز هزینه کرده است.
وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: بر اساس قانونی که تصویب شده، حوزه ارتباطات تا پایان سال 1400 مجاز به افزایش تعرفه نیست، در حالی که در سایر بخش ها با افزایش قیمت و تعرفه مواجه بوده ایم.
وی تصریح کرد: در دوره پس از شیوع کرونا و یک سال و نیم گذشته 900 میلیارد تومان در شبکه های مخابراتی استان سرمایه گذاری شده است که معادل 10 سال قبل از کرونا بوده است.
مبلغ هزینه شده برای افتتاح 89 پروژه مربوط به حذف کابل های ماهواره در مناطق روستایی، تعویض کلیدهای قدیمی و ایجاد مرکز جدید در شهرهای مختلف 87 میلیارد و 824 میلیون ریال و اعتبار هزینه شده برای چهار پروژه قابل افتتاح در دهگلان است. سنندج، مریوان و سقز از نظر افزایش پهنای باند 57 میلیارد ریال است.
سید رهام حسینی مدیر مخابرات منطقه کرمان در این مراسم گفت: رسالت مخابرات ارائه خدمات مطلوب به مردم است و از سوی دیگر کرونا کیفیت زندگی را تغییر داده و مصرف فناوری و داده را افزایش داده است. بیشترین بهره را از آن ببرید.
500 پروژه مخابراتی در استان خراسان رضوی در دهه فجر با حضور ویدئو کنفرانس عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و همزمان با بیش از 10 هزار پروژه مخابراتی در سراسر کشور به بهره برداری رسید.
وی افزود: برای این منظور 79 سایت جدید در منطقه همراه اول ساخته شده و 289 فناوری نسل دوم، سوم و چهارم در سایت های قبلی نصب شده است.
حسن اروجی مدیر مخابرات منطقه خراسان رضوی در این مراسم گفت: این پروژه ها بیش از 320 میلیارد تومان در زمینه توسعه تلفن ثابت، اینترنت پرسرعت، فناوری های نوین ارتباطی مانند FTTH و فیبر نوری، سایت های جدید موبایل هزینه داشته است. و اینترنت مخابرات در مناطق روستایی و شهری خراسان رضوی مورد بهره برداری قرار گرفت.
وزیر ارتباطات گفت: یکی از اهداف دولت سیزدهم این است که ظرف سه سال تمام خدمات دولت به صورت هوشمند در اختیار مردم قرار گیرد. یکی از تاکیدات مهم رئیس جمهور انجام کاری برای تسهیل دسترسی مردم به خدمات مورد نیاز است. این تنها با استفاده از فناوری اطلاعات امکان پذیر است.
383 پروژه مخابراتی در کردستان افتتاح شد
وی یادآور شد: وضعیت فعلی استان کرمان در توسعه تلفن ثابت، ADSL و vdsl مناسب تلقی می شود و در شاخص Ftth فیبر نوری به خانه مشترک به خوبی انجام شده است. همچنین با توسعه زیرساخت ها توانستیم پهنای باند را از 78 گیگابایت به بالای 500 گیگابایت برسانیم.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی تاکید کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در کنار شرکت مخابرات است و هر کاری که لازم باشد انجام می دهد. امروز که 2000 میلیارد پروژه را افتتاح می کنیم مردم باید شاهد افزایش شاخص های کیفی باشند وگرنه برگزاری جلسات و افتتاحیه اگر به نتیجه برسد فقط یک دردسر است. مردم باید بعد از افتتاح پروژه ها احساس رضایت کنند و گلایه هایشان کمتر باشد.
مدیر مخابرات منطقه خراسان رضوی آماده سازی زیرساخت های جدید فناوری ارتباطی برای انتقال 3000 سرویس FTTH به مشترکان این استان را یکی از پروژه های در دست اجرا دانست و گفت: در این راستا فیبر نوری از مراکز بزرگ تجاری و هتل ها انجام می شود. به خانه ها و مراکز کوچکتر و داروخانه ها گسترش خواهند یافت.
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی افزود: رشد خوبی نسبت به سال های گذشته در پروژه های مخابراتی و ارتباطی داشتیم که بخشی از آن به این دلیل است که بعد از شیوع ویروس کرونا همه اقشار جامعه اعم از آموزشی، تجاری، تجاری مورد توجه قرار گرفتند. این موقعیت.” منجر به افزایش سرمایه گذاری شد.
زارع پور تاکید کرد: ارتباط در زندگی مردم نقش اساسی دارد. هر چقدر هم که در کشور خدمات ارائه کنیم اما کیفیت اینترنت خوب نباشد، کاری نمی کنیم. هدف ما توسعه 20 میلیون پورت فیبر نوری برای توسعه و بهبود کیفیت ارتباطات ثابت است. مخابرات به عنوان یک سرمایه بزرگ ملی باید کار کند و نقش خود را در تکمیل شبکه ملی اطلاعات ایفا کند.
359 پروژه مخابراتی در استان کرمان با اعتباری بیش از 2348 میلیارد ریال به بهره برداری رسید که افتتاح 98 پروژه نصب و راه اندازی توسعه پورت های پرسرعت ADSL و VDSL، نصب 83 رادیو و ارتقاء انتقال و ظرفیت داده، 45 پروژه انتقال 10G در شبکه سینا، 25 پروژه نصب VDSL و 20 پروژه Ftth و همچنین 75 شبکه کابلی، پیاده سازی و ارتقاء سیستم انتقال فیبر و 13 تاسیسات سوئیچ و کانونی با اعتباری بالغ بر 2348 میلیارد و 486 میلیون ریال انجام شد. افتتاح شد. .
عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این برنامه که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: در شرایط کنونی فناوری اطلاعات زندگی انسان را زیر و رو کرده است و تصور زندگی بدون فناوری اطلاعات ترسناک است. برای همه مردم.” در چنین شرایطی راهبرد دولت مردمی و دولت تحول آفرین سیزدهم این است که از این فناوری به عنوان فرصت استفاده کنند و کار را برای مردم تسهیل کنند تا تحولی در شأن مردم کشور ایجاد شود. نگاه دولت سیزدهم، نگاه فرصت طلبانه و مثبت به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
حسن آذری نصرآباد مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی در حاشیه افتتاح این پروژه ها شاخص ترین پروژه های افتتاحی مربوط به توسعه شبکه موبایل و فیبر نوری را برشمرد و گفت: فیبر نوری زیرساخت اصلی زیرساخت های مخابراتی است. ، که 100 کیلومتر فیبر نوری را باز کرد.
359 پروژه مخابراتی در کرمان به بهره برداری رسید
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون نزدیک به 220 میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش های مختلف از جمله توسعه تلفن ثابت، تلفن همراه و فیبر نوری انجام شده و پروژه ها به بهره برداری رسیده است.
افتتاح 500 پروژه مخابراتی در خراسان رضوی
849 پروژه مخابراتی و ارتباطی در خراسان جنوبی
در استان کردستان 383 پروژه مخابراتی با سرمایه گذاری یک هزار و 240 میلیارد و 769 میلیون ریال در کردستان افتتاح شد. برخی از این پروژه ها در زمینه توسعه سوئیچ های تلفن، ADSL و VDSL (90 پروژه در کل شهرستان ها) است که از این میزان 38 میلیارد و 704 میلیون ریال هزینه شده است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری