به گزارش ICTNN، جواد قناعت وی روز چهارشنبه در جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان افزود: یکی از مسائلی که ما گرفتار آن هستیم نبود آنتن دهی مناسب در برخی مناطق استان است.
وی بیان کرد: در حادثه خروج قطار مسافربری مشهد – یزد از ریل در منطقه طبس، عدم آنتن دهی مناسب تلفن همراه به عنوان یکی از مشکلات مشاهده شد.
استاندار خراسان جنوبی گفت: در مواقع بحرانی در درجه اول وجود آنتن و ارتباطات حتا قبل از حضور تیم های امدادی در صحنه و انتقال مجروحان اهمیت دارد.
وی گفت: در مواقع بحرانی ارتباط در اولویت اول قرار دارد لذا از همه متولیان امر انتظار داریم برای تامین و تقویت زیرساخت های ارتباطی استان تلاش کنند.
قناعت گفت: بحث دولت الکترونیک اعم از مخابرات، ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از موضوعات زیرساختی در هر منطقه است و در خراسان جنوبی به عنوان یک استان کم برخوردار نقاط ضعفی در این زمینه وجود دارد.
وی بیان کرد: توسعه این حوزه و رفع ضعف ها و عقب ماندگی های سنتی مستلزم پیگیری مضاعف در سطح ملی و استانی است و برای توسعه دولت الکترونیک و فعالیت شهروندان نیازمند اطلاع رسانی و فرهنگ سازی هستیم چرا که در صورت امکان خدمات رسانی در همه زمینه ها ارائه شود». ، مزایای متعددی برای استان به همراه خواهد داشت.
استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: با شیوع ویروس کرونا شاهد افزایش خدمات الکترونیک در همه حوزه ها به ویژه آموزش، دورکاری و تجارت بوده ایم که می تواند از مزایای دولت الکترونیک بهره مند شود.
وی با اشاره به برخی از مزایای توسعه دولت الکترونیک گفت: کاهش فساد، کاهش هزینه ها، صرفه جویی در زمان و انرژی و قبل از آن، کاهش ترافیک و حضور فیزیکی، کاهش آلودگی هوا، ارتقای کیفیت زندگی و افزایش اشتغال از جمله این موارد است. فواید. .
قناعت با اشاره به اینکه با توسعه دولت الکترونیک شاهد همسویی سرمایه گذاری ها در استان خواهیم بود، گفت: به دلیل اینکه فعالیت ها به صورت شفاف، دقیق و یکپارچه صورت نمی گرفت، سرمایه گذاران نمی توانستند مطابق با نیازها پیش بروند. استان.”
وی گفت: یکی از برنامه های دولت برای توسعه دولت الکترونیک، توسعه زیرساخت های ارتباطی با کیفیت در روستاها و اتصال به شبکه ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
استاندار خراسان جنوبی افزود: یکی از موضوعاتی که در سطح سامانه در حال پیگیری است، ماندگاری مردم در روستاها و حفظ مرزها است، بنابراین توسعه دولت الکترونیک و ارتقای زیرساخت های ارتباطی با کیفیت برای دسترسی مردم. خدمات به این مهم دست خواهد یافت.»
استاندار خراسان جنوبی راه اندازی پنجره ملی خدمات هوشمند را از دیگر برنامه های دولت دانست و گفت: برای تحقق این برنامه ها همه باید مشارکت و همکاری داشته باشند.
وی بیان کرد: رئیس شورای راهبری توسعه مدیریت استانداری و دبیر آن رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان است و باید اقدامات لازم برای برگزاری این شورا انجام شود.
قناعت افزود: کارگروه توسعه دولت الکترونیک زیر نظر شورای راهبری است که انتظار داریم به صورت مستمر و حداقل ماهی یک بار با حضور معاون توسعه مدیریت استاندار فعال و در دستور کار قرار گیرد. “
وی گفت: این کارگروه بسیار حائز اهمیت است و اعضای آن نمایندگان دولت هستند که باید مورد توجه قرار گیرند چراکه بر پایه تقویت و حمایت است.
استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: در برخی زیرساخت ها از جمله اعتبار مورد نیاز برای دسترسی و تامین برق سایت های سیار استان از منابع ملی و استانی، پیگیری و چانه زنی لازم را انجام خواهیم داد.
وی گفت: خدمات دولت الکترونیک، میز خدمت و زیرساخت خدمات الکترونیکی بسیار مهم است و گزارش کامل اقدامات اعضا در شورای راهبری توسعه مدیریت استان مورد استفاده قرار می گیرد.
قناعت یادآور شد: تهیه و خرید تجهیزات مشابه مورد نیاز زیرساخت های ارتباطی در صورت وجود در داخل استان از خارج استان ممنوع است و دستگاه های نظارتی باید در این زمینه کمک کنند.
وی گفت: با هماهنگی دستگاه های نظارتی باید این موضوع در دستور کار قرار گیرد تا خرید تجهیزات مشابه در صورت وجود برای دستگاه های اجرایی داخل استان ممنوع باشد و سازمان مدیریت این موضوع را به دستگاه ها اعلام کند.
قنات افزود: دستگاه های اجرایی استان باید با افتا (سازمان فناوری اطلاعات) همکاری نزدیک داشته باشند و دستورالعمل ها و مسائل فنی مربوطه را رعایت کنند تا مشکلی در استان ایجاد نشود.