پس از انتشار نسخه امتحان یکی از رابط کاربری 8.0 است در Android 1 برای تلفن های S25 Galaxy S25 ، اکنون به نظر می رسد که سامسونگ قصد دارد بتا یک UI 8 را برای آن به روز کند سریال Galaxy S23 شروع
شروع UI 8 را برای سری Galaxy S23 در آلمان شروع کنید
براساس گزارشی که در مجمع رسمی سامسونگ آلمانی (با شناسایی اطلاعاتی به نام Tarun Vats) منتشر شده است ، صفحه ای اختصاص داده شده به Beta One UI 8 توسط مدل های سری Galaxy S23 ایجاد شده است. این نشان می دهد که Galaxy S23 ، S23+ و S23 Ultra به زودی به روزرسانی های تجربی را دریافت می کنند.
با این حال ، سامسونگ چنین صفحاتی را برای هند ، کره جنوبی ، لهستان ، انگلستان و ایالات متحده ایجاد نکرده است. به همین دلیل ، این به روزرسانی تجربی اکنون در این کشورها تأیید نشده است ، اما امکان دریافت آن در آینده کاملاً از بین نرفته است.
ویژگی های یک سری UI 8 Galaxy S23 چیست؟
طبق گزارش ساموبیل، با این وجود رابط کاربری 8 8 بر اساس Android 2 ، نسخه قبلی (One UI 7 به طور قابل توجهی مبتنی بر Android 2 است) ، اما هنوز مجموعه ای از ویژگی های جدید را دارد. به نظر می رسد سامسونگ این بار بیشتر روی نسخه سریع بروزرسانی متمرکز شده است تا از تکرار مشکلات دیررس در یک رابط کاربری 7 جلوگیری کند.
با این حال ، ویژگی های جدید به راحتی کاربر ، بهره وری ، ایمنی و تجربه کاربر به یک رابط کاربری واحد اضافه شده است. برای نمایش لیست کامل قابلیت های آن می توانید به منابع رسمی سامسونگ مراجعه کنید.
شروع آزمایش ، وعده انتشار عمومی در آینده نزدیک
با راه اندازی سری Beta UI 8 Series Galaxy S23 در آلمان ، کاربران این تلفن های هوشمند به زودی می توانند آخرین نسخه Android و رابط کاربری سامسونگ را بچشید.
Beta One UI 8 با Android 2 برای سری Samsung Galaxy S25 منتشر می شود
آیا از تجربه اولیه رابط سامسونگ آینده هیجان زده اید؟
برای دوستان خود ارسال کنید
منبع: https://toranji.ir/2025/06/01/%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%AA%D8%A7-one-ui-8-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C-s23-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D9%87%D8%B2%D9%88%D8%AF/
تحریریه ICTNN شبکه خبری