به گفته لارس وینگفورز، مدیرعامل گروه Embracer، این احتمال وجود دارد که قیمت برخی از بازی ها در سال های آینده به بیش از 70 دلار افزایش یابد.
تعدادی از ناشران با شروع نسل نهم قیمت بازی های خود را از 60 دلار به 70 دلار افزایش دادند. از زمان افزایش قیمت، برخی از بازی ها توانسته اند هزینه را توجیه کنند، اما برخی دیگر مانند Skull and Bones نتوانسته اند انتظارات را برآورده کنند. با این حال، افزایش قیمت دیگری ممکن است در راه باشد. مدیرعامل Embracer اخیرا اعلام کرده است که قیمت بازی ها می تواند به بیش از 70 دلار برسد.
اما ظاهرا این افزایش قیمت برای همه بازی ها صدق نمی کند و به گفته مدیرعامل امبراسر، برخی از عناوین با محتوای بیشتر ممکن است قیمت بالاتری داشته باشند. لارس وینگفورز در مصاحبه ای با Gamesindustry.biz فاش کرد که این شرکت قصد دارد قیمت بازی را در آینده افزایش دهد. او معتقد است که افزایش قیمت غیرممکن نیست، اما هنوز کسی این روش را امتحان نکرده است.
وی در این باره گفت:
اگر یک بازی RPG عظیم بسازید، آیا مصرف کننده مایل به پرداخت بیشتر خواهد بود؟ این همان چیزی است که ما بحث کردیم.
او همچنین ادعا میکند که اگر ناشر این رویکرد را امتحان کند، محصولات بیشتری از این دست به بازار میآیند. این در گذشته ثابت شده است. پلی استیشن جزو اولین شرکت هایی بود که بازی ها را با قیمت 70 دلار عرضه کرد، اما شرکت هایی مانند نینتندو، کپکام و دیگران به سرعت از این روند پیروی کردند و این قیمت تقریباً استاندارد شد.
با این حال، مدیرعامل گروه Embracer گفت که این شرکت در تلاش است تا همان قیمتهای قبلی را حفظ کند. مشخص نیست که کدام شرکت سعی خواهد کرد روند افزایش قیمت را آغاز کند، اما شاید Rockstar بتواند این کار را با بازی مورد انتظار GTA 6 انجام دهد، حتی اگر GTA 6 با قیمت بالاتری عرضه شود، احتمالاً از روز اول رکوردهای فروش را خواهد شکست. سپس این یک کاتالیزور برای سایر ناشران خواهد بود که از این روش پیروی کنند. با تمام این تفاسیر قیمت 70 دلار فعلا ثابت مانده است. حتی برخی معتقدند که قیمت ها و بودجه های بالا دلیل سقوط بازی های AAA است.
گروه Embracer در طول سال گذشته تغییرات مختلفی را پشت سر گذاشته و بیشترین تعداد اخراج را در صنعت بازی داشته است. این شرکت در طول سال گذشته حدود 4500 توسعه دهنده را اخراج کرده و 80 بازی را لغو کرده است. بنابراین قیمتهای جدید نباید اولویت اصلی ناشر باشد.