تغییر سیاست های بخار برای حذف برخی از بازی های خاص تحت ویزا و MasterCard موضوع جدیدی نیست. یوکو تارو ، خالق سال گذشته انکار کرد ، هشدار داد.

هفته گذشته برای دنیای بازی های ویدیویی یک هفته عجیب بود ، پس از فشار شرکت های کارت اعتباری مانند ویزا و مستر کارت ، Steam شروع به تحمیل محدودیت در محتوای بزرگسالان کرد. این تصمیم در پاسخ به فشار یک گروه فمینیستی استرالیا گرفته می شد.
اکنون کاربران دریافتند که یوکو تارو ، خالق انکار: Automata ، سال گذشته در شبکه اجتماعی X هشدار داد: وی نوشت:
انتشار و مناطق مشابه همواره با محدودیت هایی روبرو بوده است که فراتر از قانون است ، اما این که یک شرکت ، که بخشی از زیرساخت های توزیع محتوا است ، می تواند چنین اقداماتی را به خواسته خود انجام دهد ، سطح کاملاً خطرناکی محسوب می شود. این بدان معناست که با کنترل جوامع پردازش پرداخت ، حتی آزادی بیان کشور دیگر می تواند سانسور شود.
در مقاله دیگری ، تارو توضیح داد که محدود به سانسور مطالب یا تهدید آزادی بیان نیست ، بلکه “یک سوراخ امنیتی است که دموکراسی را به خطر می اندازد”. اظهارات آن ، که در طول 5 سال منتشر شده است و اکنون در شرکت های بازی در حال گردش است ، یادآوری می شود که مشارکت شرکت های کارت اعتباری یک مشکل قدیمی و مداوم است.
به نظر می رسد شرکت های کارت اعتباری به سطح انحصار رسیده اند که در واقع می تواند هر محتوایی که مورد استقبال قرار نمی گیرد ، حتی بدون قانونگذار “غیرقانونی” باشد.
