ZA / UM ، یک استودیوی دیسکو Elysium ، از نقش خود در Science-Fi و جاسوسی با مضامین برای راه اندازی تاس و روانگردان پرده برداشته است.

با توجه به جزئیات منتشر شده توسط استودیوی تولید کننده ، C4 بازیگران را در نقش یک عامل عملیاتی به نام عملگر قرار می دهد که در خدمت یک قدرت جهانی بزرگ است. این ابرقدرت در میان درگیری “ساخته شده” و “تأثیر” قرار دارد. این عنوان در دنیای عجیب و مرموز گفته می شود و یک کار بسیار متمرکز بر شخصیت هایی با دیالوگ های عمیق خواهد بود که مشکلات آنها بر اساس راه اندازی تاس است.
در اینجا تریلر منتشر شده است:
جیم اشییلوی ، نویسنده C4 ، درباره مضامین عنوان گفت:
این یک بازی در مورد جاسوسی چیزها است. از جمله خیانت و دست پشت صحنه. اما این مانند یک قهرمانی پر زرق و برق و تجهیزات جاسوسی نیست. ما بیشتر شبیه چیزی مانند اسبهای آهسته هستیم ، یعنی آنچه را که دوست دارید بدون انتظار شکوه یا ستایش بگوییم. هیچ قهرمانی وجود ندارد ، فقط بوی شکست تحقق می یابد.

Ashiloi همچنین توضیح می دهد که “شکست” یک موضوع اصلی برای C4 خواهد بود:
آنچه ما را از سایر بازیکنان موجود در بازار متمایز می کند ، عدم موفقیت و تعقیب است. ما به جای اینکه کاری را انجام ندهیم که بازیکن را به سمت مجدداً هدایت کند ، لذت بخشید. ما از لوازم آرایشی بازیکن قدردانی می کنیم ، در حالی که دیگران می توانند آن را رد کنند. این یک ویژگی منحصر به فرد از عناوین ما است و همه ما می دانیم که هیچ کس به اندازه جاسوسان شکست نخواهد خورد.