استودیوی اتریشی Moon Studios سازنده سری بازی های Ori احتمال همکاری مجدد با مایکروسافت را در آینده منتفی نمی داند.

استودیو مون پس از همکاری با مایکروسافت در ساخت Ori and the Blind Forest و Ori and the Will of the Wisps، اخیرا از اثر جدید خود با عنوان No Rest for the Wicked رونمایی کرد. این بازی بر روی کنسول های نسل نهم و رایانه های شخصی منتشر خواهد شد و توسط Private Division منتشر خواهد شد.
در گذشته شایعاتی وجود داشت مبنی بر اینکه ظاهرا مایکروسافت و مون استودیو از همکاری خود ناراضی بوده اند و به همین دلیل آنها روی بازی جدید سازنده با یکدیگر همکاری نخواهند کرد. با این حال، توماس مالر، مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران استودیو مون، اخیرا در پاسخ به یکی از کاربران در پلتفرم با ایکس باکس در آینده، این موضوع را تکذیب کرد. . وی در ادامه اضافه کرد که دلیل همکاری این استودیو با Private Division در بازی No Rest for the Wicked به این دلیل بوده است که می خواستند از این اثر در تمامی پلتفرم ها پشتیبانی cross-play ارائه کنند.
No Rest for the Wicked قرار است در تاریخ 18 آوریل 2024 (30 آوریل 1403) در دسترسی اولیه از طریق Steam برای رایانه شخصی منتشر شود. نسخه های پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری X/S این عنوان متعاقباً منتشر خواهند شد.
