تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی گفت: کارشناسان فناوری معتقدند در هشت سال آینده فناوری اطلاعات دنیا را تغییر خواهد داد. هستند. هر گونه پیشرفت در فناوری نیازمند ارتباطات راه دور است.
ملک جعفریان با اشاره به توسعه FTTH (انتقال سیگنال توسط فیبر نوری) در تهران گفت: توسعه فیبر نوری این امکان را به ما می دهد که بتوانیم اینترنت را با سرعت یک گیگابیت بر ثانیه به مشترکان عرضه کنیم. در حال حاضر حدود 80 هزار کاربر در تهران از اینترنت مبتنی بر فیبر استفاده می کنند. البته عملیات فیبر نوری سخت است اما امیدواریم با افزایش سرمایه گذاری و اصلاح تعرفه ها بتوانیم شبکه زیرساخت شهری را توسعه دهیم و خدمات فیبر را به کاربران ارائه دهیم.
وی با تاکید بر اینکه برای نوسازی و توسعه شبکه مخابراتی در پنج سال آینده نیاز به سرمایه گذاری 2 میلیارد دلاری داریم، گفت: در حال حاضر 58 هزار کاربر در استان از اینترنت VDSL (یکی از راه های دسترسی به نسل جدید تلفن ثابت بالا استفاده می کنند. خدمات اینترنت پرسرعت). انجام می دهند. اگر سرمایه گذاری مناسبی در این بخش انجام شود، می توانیم این فناوری را با جدیت بیشتری دنبال کنیم. اما اکنون این امکان برای ما وجود ندارد و باید با افزایش هزینه نگهداری، شبکه را نوسازی کنیم.
ما نیاز به سرمایه گذاری 2 میلیارد دلاری داریم
وی افزود: سال هاست شرکت های برق و گاز بیش از 1800 درصد افزایش تعرفه دارند اما مخابرات رشد چندانی را تجربه نکرده است. اگر میخواهیم فناوریهای آینده را برای همه قابل دسترستر کنیم، به توسعه زیرساختها نیاز داریم.
وی با بیان اینکه بیش از 12 سال است که تعرفه تلفن همراه به روز نشده است، گفت: یکی از مشکلات ما اجرای فیبر است. شبکه سازی در این زمینه کمی سخت و پرهزینه است. اگر تعرفه ها در این بخش اصلاح شود، می توان زیرساخت ها را به درستی توسعه داد.
مدیر منطقه تهران درباره ضرر مخابرات ناشی از سرقت تجهیزات مخابراتی مانند کابل تلفن در تهران گفت: سال گذشته حدود 18 میلیارد تومان سرقت تجهیزات مخابراتی داشتیم. ما شعبه ویژه قضایی برای رسیدگی به این موضوع داریم.
ملک جعفریان تصریح کرد: در 15 سال گذشته هزینه های مربوط به حوزه مخابرات متعادل نبوده است. اگر قرار است کشور به شکل متعادل رشد کند، هزینههای این بخش نیز باید متعادل باشد. نگهداری و توسعه شبکه مخابراتی نیاز به هزینه دارد و به همین دلیل اصلاح تعرفه و افزایش آن را مطرح کرده ایم و به موقع اعلام می شود.
وی درباره اقدامات مخابراتی در حوزه شبکه ملی اطلاعات افزود: شبکه ملی اطلاعات لایه های مختلفی دارد. مخابرات در تامین لایه ارتباطی فعال است. اگر این لایه توسعه یابد، موتورهای جستجو می توانند به درستی توسعه یابند. ما نیز تمام تلاش خود را می کنیم تا به وظایف خود در قبال شبکه ملی اطلاعات عمل کنیم.
جعفریان با اشاره به لزوم بازنگری در تعرفه تلفن ثابت خاطرنشان کرد: حوزه فناوری اطلاعات بسیار تغییر کرده و تمامی خدماتی که امروزه شهروندان از آن استفاده می کنند حاصل توسعه زیرساخت های مخابراتی است.
زیان 18 میلیارد تومانی مخابرات از تجهیزات سیم مسی و تجهیزات مخابراتی در سال 99
به گزارش روز دوشنبه ICTNN، «سیدعلی ملک جعفریان» مدیر مخابرات منطقه تهران در نشست خبری با خبرنگاران به تشریح جزئیات افزایش تعرفه و سرقت تجهیزات مخابراتی پرداخت.
ارائه پیشنهاد اصلاح و افزایش تعرفه های مخابراتی
تحریریه ICTNN شبکه خبری