علی فروزنده، سخنگوی وزارت نفت پیش از این با بیان اینکه سامانه کارت سوخت از کار افتاده است، گفت: به دلیل آفلاین بودن سامانه، سهمیه ها حفظ خواهد شد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
در همین حال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اطلاعیه ای جداگانه تاکید کرد که تمامی زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی کشور بدون مشکل در حال تامین است.
اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه وقوع این حمله سایبری پس از بررسی های فنی و کارشناسی مرکز مدیریت استراتژیک EFTA انجام خواهد شد.
عفت گفت: بازگشت هر چه سریعتر جایگاه های سوخت به چرخه توزیع نشان از توان سایبری کشور و تلاش همدلانه دستگاه های ذیربط است.
وی افزود: در این راستا دستگاه های مربوطه در حال رفع مشکل هستند و تا ساعاتی دیگر خدمات سوخت گیری به حالت عادی باز می گردد.
در این اطلاعیه میافزاید: در چارچوب این برنامهریزی و با تلاشهای صورت گرفته در شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، تاکنون برخی از جایگاههای توزیع سوخت به مدار بازگشته و اقدامات لازم برای بازگشت سایر جایگاهها انجام شده است. چرخه توزیع هنوز ادامه دارد.
مرکز مدیریت راهبردی افتا در پی رصد مستمر امنیت سایبری خود، صبح روز سه شنبه 4 آبان ماه 1400 با مشاهده نقصی در سامانه کارت هوشمند سوخت، نسبت به رفع آن اقدام فوری کرد.
به گزارش ICTNN، روز گذشته (سه شنبه) مرکز ملی فضای مجازی با تایید خبر حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت، اعلام کرد: ساعت 11 صبح روز سه شنبه 13 آبان ماه 1400 مرکز افتا گزارشی مبنی بر این حمله سایبری اعلام کرد. بر روی سیستم هوشمند سوخت و در نتیجه، ایستگاه های سوخت رسانی از خدمت خارج شدند.
به گزارش روز چهارشنبه ICTNN، مرکز مدیریت راهبردی افتا ریاست جمهوری درباره حادثه سایبری حمله به سامانه کارت هوشمند سوخت کشور اطلاعیه ای صادر کرد. علت این حمله شناسایی و تحت نظر قرار گرفت.
به گزارش ICTNN، از بعدازظهر دیروز مشتریان پمپ بنزین های کشور در دریافت بنزین با کارت هوشمند سوخت با مشکل مواجه شدند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری