این مقام مسئول افزود: چنانچه به هر دلیلی قصد انجام این کار را از طریق پرداخت اینترنتی دارید، برای اطلاع از آدرس صحیح ارگان ها و نهادهای مذکور به خبرگزاری های معتبر بویژه اخبار صدا و سیما توجه فرمایید.
لازم به ذکر است پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به شهروندان است و کاربران می توانند مشکلات و شکایات خود را در خصوص این موسسات از طریق مراجع قضایی مطرح کنند تا توسط پلیس فتا و یا با استفاده از سایت پلیس فتا به نشانی www. بخش Cyberpolice.ir مرکز اورژانس سایبری، لینک ثبت گزارش های عمومی یا @Cyberpolice با ما در تمامی شبکه های اجتماعی داخلی تماس بگیرید.
Source link
تیم تحرریه امنیت سایبری شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
رئیس پلیس فتا استان بوشهر همچنین خاطرنشان کرد: برای واریز وجه به حساب موسسات خیریه از جمله کمیته امداد، بهزیستی کمک های نوع دوستانه، آدرس سایت های معتبر معتبر این سازمان را شخصا در نوار آدرس مرورگر اینترنت تایپ کرده و از لینک های تبلیغاتی اجتناب کنید. در سایت های مختلف یا در شبکه های اجتماعی و استفاده از رمز دوم یک بار مصرف در هنگام پرداخت.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر گفت: مجرمان سایبری با سوء استفاده از این فضای معنوی و اقدام پسندیده و انسانی مردم، صفحات و پرتال های جعلی با مشخصات ظاهری مشابه سازمان هایی مانند کمیته امداد و بهزیستی طراحی و از این طریق مفید واقع شده اند. اطلاعات کاربر و فیشینگ و سپس سرقت موجودی حساب آنها.
سرهنگ قاسمی افزود: شهروندانی که فریب این کلاهبرداران سایبری را می خورند، علاوه بر واریز وجه به حساب کلاهبرداران، ممکن است به درگاه های اینترنتی کلاهبرداری هدایت شوند، مشخصات حساب آنها فیشینگ باشد و در مرحله بعد، کل موجودی حساب آنها امکان پذیر است. دزدیده شود.” یا حساب آنها برای مقاصد مجرمانه دیگر استفاده می شود.
وی در این راستا به منظور جلوگیری از آسیب پذیری و جلوگیری از ضرر و زیان به کاربران توصیه کرد: در صورت امکان مبالغ مربوط به غریزه یا کفاره احتمالی روزه خود را به صورت حضوری به مستمندان واجد شرایط و یا با مراجعه به دفاتر کمیته امداد اعلام کنند. و موسسات خیریه رسمی
این مسئول فضای مجازی خاطرنشان کرد: کاربران فضای مجازی برای کمک به نیازمندان به موسسات خیریه شناخته شده و دارای مجوز مراجعه کنند و فریب پیام ها و سایت های جعلی را نخورند. وی از مردم خواست به کانال ها یا گروه هایی که به نام خیریه در شبکه های اجتماعی کمک مالی می کنند اعتماد نکنند.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ “مهدی قاسمی” رئیس پلیس فتا بوشهر در این خصوص گفت: در کنار برکت این عید مسلمین، همچنان شاهد جمع آوری فطریه و کفاره روزه در فضای مجازی به ویژه شبکه های اجتماعی هستیم. ، تبلیغاتی مانند ما ما پول شما را به مستحقان واقعی می آوریم یا در بهانه عناوین دروغین موسسات خیریه، سازمان های اجتماعی و کمیته امداد اعتماد عمومی به دنبال کلاهبرداری از آنها هستیم.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر از شهروندان خواست از طریق سایت ها و مؤسسات معتبری که در رسانه ملی درج می شوند، غرایز خود را پرداخت کنند.