رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری دو کلاهبردار که بیش از هفت میلیارد ریال از شهروندان به روش اسکیمر کلاهبرداری کرده بودند خبر داد.
این مقام انتظامی گفت: با دریافت اظهارات مالباختگان این پرونده، موضوع در دستور کار قرار گرفت و کارشناسان پلیس فتا پایتخت تحقیقات خود را در این خصوص آغاز کردند.
این مقام سایبری ادامه داد: شهروندان برای جلوگیری از سرقت به صورت اسکیمینگ اقدام به انجام امور بانکی و وارد کردن رمز کارت حساب بانکی به صورت حضوری کنند زیرا حتی در صورت نصب اسکیمر بر روی کارت کارتخوان بدون اطلاع از رمز امکان برداشت وجود دارد. از حساب شهروندان امکان پذیر نخواهد بود.
وی افزود: در تحقیقات اولیه کارشناسان پلیس فتا پایتخت مشخص شد همه مالباختگان این پرونده پس از خرید یک تن ماهی سیار در تهران، حسابشان خالی شده و مورد کلاهبرداری اسکیمر قرار گرفته اند. روش.”
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ، تغییر کد ادواری را یکی از بهترین راهکارها برای جلوگیری از اهداف مجرمانه کلاهبرداران دانست.
Source link
تیم تحرریه امنیت سایبری شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: تعداد زیادی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا تهران بزرگ مدعی برداشت غیرقانونی پول از حساب خود شدند.
سرهنگ گودرزی گفت: پلیس فتا تهران بزرگ در جریان رسیدگی به این پرونده کشف کرد که متخلفان در یک دستگاه خودروی ون در تهران به بهانه فروش ماهی تن ارزان کار می کردند و پس از کپی برداری از کارت های بانکی مالباختگان توسط اسکیمر، از حساب های بانکی آنان، آنها با بررسی های بیشتر و دقیق و با استفاده از روش های فنی و علمی موفق به شناسایی این افراد شدند و پس از طی مراحل قانونی، دو تبهکار را در مخفیگاه خود در یکی از محله های شرقی تهران دستگیر کردند. و با تجهیزات اسکیمر به پلیس فتا منتقل کنید.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: متهمان پس از انتقال به پلیس فتا و مواجهه با شبهات پرونده و مدارک جمع آوری شده توسط پلیس به کلاهبرداری از بیش از 29 نفر به ارزش تقریبی هفت میلیارد ریال اعتراف و اقدامات مجرمانه را افشا کردند. . آنها بلند شدند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری