به گفته وزیر ارتباطات و همزمان با بازدید وی از استان مازندران ، برخی از نمایندگان و مدیران سید ستار هاشمی به شهرهای مختلف استان سفر کردند و مشکلات و نیازهای ارتباطی این شهرها و مناطق روستایی را شناسایی کردند.
پس از جمع بندی مباحث ، وزیر ارتباطات به استان مازندران و در جلسه شورای اداری استان منتقل می شود تا موانع توسعه ارتباطات در مازندران را برطرف کند.
اولویت وزارت ارتباطات را در استان AMOL شرح دهید
در همین راستا ، حمید فاتههی ، معاون وزیر و رئیس نظارتی رادیو و ارتباطات ، در جلسهای با فرمانداران و روسای ارتباطات ، پست ها و اپراتورهای تلفن همراه آمل ، بابولسار ، فریدونکار و محمودآباد ، که در امولین مأموریت ، جنوین مأموریت ، به عنوان یک وزارت امور خارجه برگزار شد.
وی افزود: استان مازندران به دلیل پتانسیل بالای خود در زمینه گردشگری ، صنعت و منابع طبیعی شرایط ویژه ای دارد و بنابراین ، توسعه ارتباطات در این استان با حساسیت بیشتری دنبال می شود.
با اشاره به سرعت بالای تحول در فناوری ، فتحی گفت: “این تغییرات سریع بر مناطق مختلف تأثیر می گذارد و اگر به موقع آن را نپردازیم ، عقب ماندگی ما در زمینه ارتباطات به صورت تصاعدی افزایش می یابد.”
وی افزود: ما در حال تهیه برنامه ای در زمینه فناوری های مدرن و هوش مصنوعی هستیم. ” ما همچنین تمام پتانسیل های خود را برای اجرای پروژه فیبر خانگی خانه ها و مشاغل داریم. با این حال ، برای تسریع در اجرای ، همکاری جامع مدیران استانی ، به ویژه شهرداری ها ، برای نصب سایت های جدید و صدور مجوز حفاری ضروری است.
این مقام پروژه ملی JINAF را به عنوان یکی دیگر از پروژه های مهم وزارت ارتباطات توصیف کرد ، که هدف آن تأیید اعتبار مکان ، ارائه خدمات بهتر به عموم و توسعه عدالت اجتماعی است و یکی از ستون های اصلی مبارزه با فساد است.
فعالیت 5 میلیون مازندرانی در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ، محمد محمد صدر ، همچنین بر نقش مهم برخی دستگاه ها در ارائه خدمات از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ، در طی جلسه ای برای بررسی مشکلات ارتباطی برخی از شهرهای مازندران ، از جمله غامشهر ، ژویبار ، سوادکوه و شمالی سوادکوه تأکید کرد.
وی گفت: وزارت آموزش و پرورش ، اداره امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی بیشترین تعداد خدمات را از طریق این سیستم به مردم ارائه می دهند. شهروندان فقط می توانند با ورود به کد ملی به مراکز بهداشت ، بیمارستان ها و دفاتر دسترسی پیدا کنند.
صدر گفت که بیش از دو میلیون نفر در مازندران از خدمات دولت هوشمند دولت هوشمند استفاده می کنند و افزود: در 7 ساعت گذشته ، حدود 6000 نفر از این بندر استفاده کرده اند.
وی از راه اندازی برنامه جامع دولت هوشمند خبر داد و گفت: “این برنامه با هدف دسترسی آسان و یکپارچه به خدمات دولتی طراحی شده است.”
معاون وزیر ارتباطات همچنین از پرده برداری قریب الوقوع از “سیستم تعریف خدمات اجرایی” خبر داد و گفت: “شفافیت در ارائه خدمات اولویت ما در صورت عملکرد ضعیف اعلام می شود.”
وی همچنین به اهمیت حاکمیت داده ها در حل معایب ملی اشاره کرد و افزود که ضعف در داده های حاکم بر مناطقی مانند انرژی باعث مضراتی شده است. آگاهی عمومی و آگاهی عمومی برای این مشکلات ضروری است.
صدر ادامه داد: “برنامه ملی حذف انرژی” توسط وزارت ارتباطات تهیه شده و به رئیس جمهور و روسای ایالتی ارائه شده است و اکنون در دست است. این برنامه به جای افزایش تولید ، بر مدیریت بهینه مصرف با تمرکز بر تجزیه و تحلیل داده ها و ارتباطات اجتماعی متمرکز است.
معاون وزیر ارتباطات همچنین از اجرای پروژه “مشخصات انرژی مردم” خبر داد و گفت: “با ادغام سیستم های جزیره ، هزینه خدمات برای عموم مشخص خواهد شد.” هدف این نیست که خدمات را کاهش دهیم بلکه مدیریت هوشمند آنها است.
وی با اشاره به تکالیف وزارت ارتباطات در برنامه توسعه هفتم ، گفت: 2 ٪ از برنامه ها مربوط به وزارت ارتباطات است. نگهداری داده ها در مراکز غیر استاندارد ممنوع است و باید در نظارت متمرکز شود. گام مهمی در جهت حمایت از داده های شهروندان و ترویج امنیت ملی.
صدر از فرمانداران خواست تا در رفع موانع اجرای پروژه فیبر نوری همکاری کنند و گفت: “برخی از پیمانکاران در دریافت مجوز از شهرداری ها و دستگاه هایی مانند جاده ها مشکل دارند.”
وی همچنین در مورد پروژه ملی جنف گفت: “این پروژه به ویژه توسط رئیس جمهور تأکید شده است و با وزیر ارتباطات اجرا می شود.” فرمانداران نیز باید در این زمینه همکاری کنند.
در پایان ، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: “وزیر ارتباطات بر رضایت مردم از خدمات است و ما برای انجام تعهدات و حل مشکلات به اینجا آمده ایم.”
نیاز به همدلی برای توسعه زیرساخت های ارتباطی
محمد احمدی ، مدیرعامل شرکت ملی پست ، معاون دیگر وزیر ارتباطات ، در دیدار با مدیران و فرمانداران تونکابون ، رامسر ، عباس آباد ، کلردشت و نور ، بر لزوم همکاری آژانس های محلی برای حل کردن زیرساخت ها و مشکلات توسعه تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: عدم پوشش آنتن در برخی مناطق به دلیل مشکلات زیرساختی مانند تأمین برق و ثبات است. همکاری آژانس های استان با وزارت ارتباطات می تواند به حل این مشکلات کمک کند.
مدیرعامل شرکت ملی پست گفت که توسعه سایت ها و دکل های ارتباط از راه دور برای مشخصه گردشگری منطقه ضروری است و تسهیل روابط موقت ، به ویژه با منابع طبیعی و جاده ها را معرفی می کند.
احمدی همچنین به برنامه توسعه نوری فیبر اشاره کرد و گفت که این مسئله در جلسه بعدی مطرح می شود. وی ابراز امیدواری کرد که شرکت ارتباطات از راه دور و سایر شرکتهای فعال توسعه این زیرساخت ها را تسهیل کنند.
وی همچنین در مورد برنامه ملی جنف گفت: “این طرح از فساد ، رشوه خواری و چالش های مدیریتی جلوگیری می کند.” از سال 4 از گروه ملی JINAF اعلام شده است و فرمانداران به عنوان گروه های کاری استانی معرفی شده اند.
احمدی با تأکید بر تنوع اطلاعات موقعیت مکانی ، خواستار هماهنگ سازی داده ها با ایجاد و ساخت و ساز و جابجایی شد. وی افزود: بیش از 5 ٪ از سایت های شهری دارای کد پستی هستند و استاندارد (مثلث) و مختصات جغرافیایی دو ستون دیگر پروژه Genov هستند.
مدیرعامل شرکت ملی پست به چالش های نامگذاری ساختمانها و پلاک ساختمانها اشاره کرد و با وزارت کشور برای مارس در جاده های مجازی و ساختمانهای نامشخص توافق کرد.
وی گفت: حدود 5 ٪ از ژئوکاریزاسیون در استان مازندران انجام شده است و جمع آوری اطلاعات برای تکمیل بانکهای اطلاعاتی آماری در روستاها با مشارکت عمومی اجرا می شود.
نیاز به توسعه مشاغل مبتنی بر فناوری اطلاعات
مصطفی مافی ، رئیس پارک فناوری اطلاعات ، همچنین به نمایندگی از وزیر ارتباطات در جلسه ای در استان ساری با مدیران محلی ، در مورد مشکلات ارتباطی شهرهای Mianrod ، Neka ، Behshahr ، Gurggga و Sari تحقیق کرد.
در این جلسه ، فرمانداران موضوعاتی از قبیل اجرای پروژه فیبر نوری ، ارتباطات جاده ای ، قطع برق و باتری سایتهای تلفن همراه را ذکر کردند. مدیران وزارت ارتباطات و سازمان های وابسته به وزارت ارتباطات نیز برنامه های خود را برای بهبود اوضاع بیان کردند.
مافی با تأکید بر اولویت وزارت ارتباطات در بهبود کیفیت شبکه ، توسعه مشاغل مبتنی بر فناوری اطلاعات را اجتناب ناپذیر خواند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات