اما بخشی دیگر از شکایات دانشجویان وابسته به استفاده از پلتفرمهای داخلی میتواند ناشی از تاخیرهای موقتی به دلایلی مانند بهروزرسانی، حجم بالای مخاطب یا اختلالات غیرقابل پیشبینی باشد که مانند سایر بسترهای جهانی گاهی اوقات در طول دوره ایجاد میشود. در یک زمان یا مکان مشخص رخ می دهد و به سرعت توسط تیم های فنی تعمیر می شود.
طبیعی است که در پی محدودیت دو سکوی خارجی با تصمیم مقامات ذیصلاح امنیتی، بخشی از ترافیک بین المللی مرتبط با استفاده از این سکوها کاهش یافته است. این کاهش پهنای باند بین المللی فقط مربوط به این خدمات محدود است و سایر ارتباطات بین المللی برقرار است. بنابراین با وجود محدودیت های ذکر شده، سرعت پایین آپلود فایل در این پلتفرم ها به دلیل استفاده از فیلترشکن طبیعی است. در واقع زمانی که سرویسی در کشوری با محدودیت فعالیت مواجه می شود، امکان دسترسی کاربران به آن وجود ندارد، بنابراین برخی از کاربران به استفاده از فیلتر شکن متوسل شده اند که علاوه بر خطرات امنیتی، هم بر سرعت دسترسی و هم بر سرعت دسترسی تاثیر می گذارد. کیفیت دسترسی آنها به شبکه به میزان قابل توجهی کاهش می یابد و علاوه بر این، هزینه استفاده از اینترنت برای کاربر نیز به دلیل افزایش مصرف ترافیک افزایش می یابد.
وقتی صحبت از خسارت وارده به شرکت ها در فضای مجازی می شود، بدون شک اعمال محدودیت های اخیر به برخی از این شرکت ها آسیب زده است. اگرچه آمار دقیقی از شرکتهای فعال در سرویسهای محدود وجود ندارد و در این زمینه آمارهای متناقضی از سوی مراجع مختلف منتشر شده است، اما حتی اگر شرکتی آسیب ببیند، برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مهم است.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی انتشار گزارش سرعت اینترنت در هفته گذشته پاسخی به خبرگزاری ICTNN داده است.
همچنین در خصوص گزارش تست سرعت وضعیت و جایگاه سرعت اینترنت در ایران نسبت به سایر کشورها همانطور که در اظهارات عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به درستی بیان شده است. در اواسط این رتبه بندی، افت دو سطحی اینترنت همراه و افت سه سطحی اینترنت ثابت نسبت به ماه گذشته در حالی رخ داده که بر اساس این گزارش طی یک سال گذشته سرعت اینترنت جمهوری اسلامی ایران بهبود یافته است. در دو بخش تلفن همراه و ثابت که به دلیل توسعه زیرساخت ها و مهندسی شبکه ها در طول فعالیت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم توسط کارشناسان داخلی برنامه ریزی و انجام شد.
به این ترتیب، برای پاسخگویی به دغدغههای کارآفرینان اینترنتی، مصوبه حمایت از شرکتهای اقتصاد دیجیتال به تازگی به مدیران اجرایی و موسسات دولتی ابلاغ شده و وارد فاز عملیاتی شده است. در این مصوبه ده ها خدمات مالی، تبلیغاتی و تسهیل گری به شرکت هایی که در بسترهای ملی فعالیت می کنند ارائه می شود. همچنین بسته های تبلیغاتی رایگان و نرخ تشویقی حمل و نقل کالا، حمایت مالی از صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق پژوهش و فناوری و صندوق کارآفرینی، معافیت های مالیاتی مناسب، پرداخت تسهیلات قانونی، حمایت از استقرار پارک های علم و فناوری، تسهیل احراز هویت و مجوز کسب و کار، حمایت از فعالان تولید محتوا، ارائه خدمات دولتی هوشمند و ده ها خدمات دیگر، همگی در راستای کمک به کسب و کارهای مربوطه است.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
اما این پیشنهاد که بیش از دو هفته است که شرایط عمومی کشور آرام است و نیازی به محدودیت های به اصطلاح روزهای آخر نیست، باید تاکید کرد که شناسایی شرایط امنیتی و غیرامنیتی. و تصمیمات بعدی ناشی از این شرایط توسط نهادهای ذیصلاح امنیتی اتخاذ گردید. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه تصمیم گیرنده نیست.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان خاطرنشان می کند: به شایعاتی مانند اینترنت کلاسی، داخلی سازی طبقه بندی DNS، عدم توانایی در ایجاد اتصالات امن و تداوم سرعت اینترنت اشاره می کند که پیش از این بارها تکذیب شده است و علاوه بر آن فعالیت های حداقل 15 ماه گذشته در خصوص توسعه زیرساخت ها و اجرای پروژه های مهم و بزرگ از جمله ساخت 20 میلیون روکش فیبر نوری در کشور، تخصیص فرکانس های جدید به اپراتورهای تلفن همراه، اصلاح … مهندسی شبکه های زیرساختی در کشور و غیره حتی بدون ارجاعات دقیق، این هشیار کننده است.
ICTNN، ۱۳ آذر، گزارشی با عنوان «کاهش سرعت اینترنت؛ توهم یا واقعیت؟ تجربه کاربری با آنچه مسئولان گفته اند متفاوت است.» معاونت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این گزارش توضیح داده است
نگارنده در گزارش فوق به شکایات کاربران طی روزها و هفته های گذشته مبنی بر کاهش محسوس سرعت اینترنت اشاره کرده و در ابتدا به «گزارش های غیررسمی قطع اینترنت بین المللی در برخی مناطق و در زمان های خاص» اشاره کرده است. اگرچه در این مقاله ذکر نشده است که این گزارشات غیررسمی از کجا و توسط چه کارشناسانی منتشر شده است، اما لازم به ذکر است که اگرچه گاهی اوقات مانند گذشته به دلایلی مانند حوادث غیرمترقبه یا تعمیرات و بازسازی، در مواردی بسیار امکان پذیر است. به صورت محدود و متناوب در منطقه. واضح است که ارتباط قطع یا قطع شده است، اما حداقل طی دو هفته گذشته هیچ گونه قطع یا قطعی به دلیل لینک های اینترنتی در کشور یا زیرساخت شبکه ملی وجود نداشته است و هیچ قطعی برنامه ریزی شده ای وجود نداشته است. در هر نقطه از کشور
اما با توجه به گزارش اخیر وب سایت بین المللی Speed Test از وضعیت سرعت اینترنت در ایران که در مقاله فوق به آن اشاره شد، لازم به ذکر است که رتبه بندی انجام شده در این پایگاه بر اساس اینترنت است. سرعت. (هم شبکه داخلی و هم شبکه خارجی) کشورها خاتمه می یابند. به همین دلیل است که در خبرهای قبلی این وزارتخانه رشد میانگین سرعت از 29 مگابیت بر ثانیه به حدود 41 مگابیت بر ثانیه گزارش شده بود که منجر به افزایش 21 پله ای رتبه کشور طی چهار ماه گذشته در این زمینه شد. رتبه بندی این است که به دلیل اقدامات زیرساختی این وزارتخانه نیست، اما افزایش قابل توجه مصرف ترافیک داخلی که سرعت بالایی دارد، تأثیر بسزایی در این افزایش سرعت دارد و ممکن است با با افزایش نسبت ترافیک خارجی به ترافیک داخلی، میانگین سرعت نیز تا حدودی کاهش می یابد. روند نزولی دارند که کاملا طبیعی است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری