به گزارش ICTNN، سید ستار هاشمی در جلسه شورای اداری استانداری کهگیلویه و بویراحمد به ویژگی های مدیریتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: یکی از ویژگی های مهم استاندار کهگیلویه و بویار احمد وقت شناسی و دقت نظر وی است. به طوری که در این سفر هر آنچه مطرح شد به اختصار در وزارت ارتباطات ثبت شد و این جای تقدیر دارد.
وی در ادامه افزود: با توجه به جامعیت و صحت فرمایشات استانداری، نمی خواهم مطالب مطرح شده را دوباره تکرار کنم، اما نکاتی را از زاویه ای دیگر خدمت شما عرض می کنم. یکی از محورهای مورد توجه دولت چهاردهم، تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت به عنوان یک میثاق ملی برای همه ماست.
وزیر ارتباطات ادامه داد: نقش جدی فناوری و نوآوری در این برنامه به وضوح مشهود است. به طوری که بیش از 53 درصد از سفارشات برنامه هفتم به طور مستقیم یا غیرمستقیم مربوط به حوزه فناوری و زیرساخت است. بنابراین، در حوزه ارتباطات، مسئولیت ها فراتر از مسائل ارتباطی صرف است; زیرا زندگی در هر زمینه ای بدون ارتباط امکان پذیر نیست.
هاشمی همچنین گفت: آیا می توان از فضای اقتصادی کشور صحبت کرد و بر قابلیت های بی بدیل فناوری تاکید نکرد؟ آیا می توان از گردشگری و اکوتوریسم صحبت کرد و زیرساخت ها را نادیده گرفت؟ در گفتوگوها و دیدارهای اخیر با مردم در مسجد صاحب الزمان، گلایههایی شنیده شد که قطعی برق منجر به قطع ارتباطات میشود. اگرچه این موضوع در نگاه اول چندان مهم نیست، اما قطع ارتباط به معنای عدم توانایی پرداخت و عدم جریان کسب و کار است.
وی تاکید کرد: توجه به حوزه ارتباطات و تمرکز بر آن یکی از ارکان و محرک های مهم توسعه در جوامع مختلف است. مطالعات بین المللی نیز به وضوح این نکته را تایید می کند. امیدوارم بتوانیم در خدمت شما عزیزان باشیم تا به توسعه و اعتلای استان در سطح بهترین های کشور کمک کنیم. شناخت من از ظرفیت های استان این انتظار را تقویت می کند.
وزیر ارتباطات با تاکید بر لزوم توجه به بحث اشتغال و اقتصاد در برنامه هفتم گفت: این دو موضوع لازم و ضروری یکدیگر هستند. اگر اقتصاد در مسیر رشد باشد طبیعتاً اشتغال نیز افزایش می یابد. بر اساس تکلیف برنامه هفتم، سهم اقتصاد دیجیتال باید به 10 درصد از کل تولید ناخالص داخلی برسد و این هدف نیازمند سیاست گذاری و اقدامات زیربنایی است.
هاشمی افزود: در جلسات اخیر در بویراحمد و گچساران شاهد زحمات جوانان استان بودم. همکاران ما که در حوزه های مختلف زیرساختی و ارتباطی فعال هستند از ظرفیت های منحصر به فرد استان غافلگیر شدند و بر همین اساس مصمم به کمک به این استان هستند.
وی با اشاره به لزوم آموزش و ارتقای سطح شرکت های استانی گفت: به همکاران خود در شرکت اول ماموریت داده ام که بهترین افراد کشور را به استان اعزام و جوانان را تربیت کنند تا این شرکت ها بتوانند در سطح ملی ترویج می شود و اهداف اقتصاد را ترجمه می کند. دیجیتال و برنامه هفتم پیشرفت.
هاشمی همچنین به توسعه زیرساخت های ثابت اشاره کرد و گفت: آمارها نشان می دهد که اقدامات خوبی در زمینه شبکه پهن باند سیار در استان انجام شده است. اما همچنان در برخی از روستاها و جاده های استان مشکل داریم. در همین راستا در سفر فعلی با همکاران تماس های میدانی برای بررسی کیفیت ارتباط برقرار کردیم. تعهد ما بهبود کیفیت ارتباطات تا حد رضایت مردم است.
وی در ادامه به وضعیت زیرساخت ها پرداخت و گفت: بیش از 127 میلیارد تومان در وزارت ارتباطات در استان سرمایه گذاری کرده ایم و این تازه آغاز راه است. همچنین برای این سرمایه گذاری ها 28 روستا را به شبکه ملی اطلاعات وصل کرده ایم و در نظر داریم 77 روستای دیگر را نیز ارتقا دهیم تا نبود ارتباط یا خدمات ارتباطی بی کیفیت بهبود یابد.
وزیر ارتباطات در پایان تصریح کرد: ظرفیت هایی در وزارت ارتباطات وجود دارد که حتی ممکن است برخی افراد از آن بی اطلاع باشند. گروه های اپراتور مانند همراه اول، ایرانسل و شرکت مخابرات ایران بخشی از این ظرفیت ها هستند. اما وظایف وزارت ارتباطات بسیار فراتر از اینها است و تلاش می کنیم با مشکلات و چالش ها مقابله کنیم و خدمات بیشتری به مردم ارائه کنیم.
به گزارش ICTNN، وزیر ارتباطات در آخرین روز این سفر با همکاران ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان ها و شرکت های تابعه دیدار صمیمی کرد و از بیمارستان اعصاب یاسوج و جانبازان بازدید کرد و در نهایت شرکت کرد. نماز جمعه یاسوج و دیدار صمیمی و مستقیم با مردم داشت. این شهر وقف شده است.
نشست مردمی بعد از نماز جمعه پایان برنامه سفر سه روزه این وزیر در دولت چهاردهم به استان کهگیلویه و بویراحمد است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات