https://irancell.ir/b/287598/b
زمینه های رقابت در سال 1400 عبارتند از “اقتصاد ، بانکداری و امور مالی” ، “آب ، محیط زیست ، انرژی” ، “فناوری اطلاعات و ارتباطات” ، “فناوری بهداشت و درمان” ، “حمل و نقل” و “منطقه ویژه 1400: معدن و” صنعت معدن “.
همچنین یکی از چالش های فناوری ایرانسل ، به منظور دریافت راه حل های دانشمندان مسلمان ، در وب سایت این رویداد منتشر شده است.
عنوان KANS مخفف کلمه کاربرد دانش و مفهوم برای جامعه است. هدف از این مسابقه ارائه راه حل های مبتنی بر علم برای پیشرفت مسائل جوامع بشری توسط دانشمندان جوان ، دانشجویان و محققان زیر 45 سال در 57 کشور عضو OIC و همچنین مسلمانان در سایر کشورها است.
پس از انجام مراحل ارزیابی و نمایش آثار در چند مرحله ، هیئت داوران در جلسه پایانی (هفته برگزاری جایزه مصطفی (ص) در پایان ماه اکتبر مصادف با هفته وحدت) ، 6 راه حل و ایده علمی از کارها تا مرحله نهایی ، عنوان برندگان مسابقه را انتخاب می کند.
برندگان برتر این رویداد جوایز و مزایایی مانند مدال کینز و لوح تقدیر ، شمش طلا 30 گرمی ، بورسیه 2000 دلار و امتیازات ویژه برای استفاده از دو بستر ارزشمند بنیاد مصطفی STEP و EISA دریافت خواهند کرد.
شرکت در مسابقه علمی بین المللی کینز تا 20 اکتبر 1400 امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر به وب سایت رویداد به آدرس kans.mstfdn.org مراجعه کنید.
م خ
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
به گزارش روابط عمومی ایرانسل ، دومین مسابقه علمی بین المللی کینز در نوامبر 1400 توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی با حمایت ایرانسل ، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران ، به عنوان شریک رویداد برگزار می شود.
در این مسابقه بین المللی ، شرکت کنندگان راه حل های خود را در شش زمینه ، به صورت عمومی یا خاص ، برای چالش های اعلام شده توسط غرفه های ملی و بین المللی از سراسر کشورهای اسلامی ، در قالب یک فیلم 3 تا 5 دقیقه ارائه می دهند.
از جمله اهدافی که مسابقه کینز در پی دستیابی به آن می باشد ، یافتن راه حل برای چالش های کنونی جوامع بشری ، استفاده از شخصیت ها و ظرفیت متخصصان برای توسعه دانش و فناوری و برآوردن نیازهای صنایع مختلف و هدایت نخبگان جوان به طراحی و اجرای پروژه ها است. به کیفیت بالاتر و کمیت بیشتر ، زمینه را برای تعامل بیشتر بین محققان ، مشاغل و سرمایه گذاران برای پیشرفت علم و فناوری ، ایجاد گنجینه ارزشمندی از آثار با جمع آوری دستاوردهای شرکت کنندگان و ایجاد بستری فعال برای تعامل و همکاری بین کینز و برندگان جایزه مصطفی (ص) و در نتیجه ایجاد شبکه های علمی در سطوح مختلف ، خاطرنشان کرد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری