وی ادامه داد: فضای مجازی نسبت به رسانه ها گسترده تر است و ظرفیت بالایی دارد و مهم ترین رویکرد نگاه شورای عالی مجازی به توسعه ایمنی در این فضا است.
وی در خصوص شبکه اجتماعی شاد گفت: سیستم آموزش مجازی نوعی کمک آموزشی است و هرگز جایگزین آموزش حضوری که با آموزش و تقویت روابط و رشد اجتماعی همراه است را نخواهد گرفت.
به گزارش ICTNN، ابوالحسن فیروزآبادی وی روز دوشنبه در منطقه ویژه اقتصادی پارس افزود: امروز رسانه ها باید از دولت مطالبه کنند که پیام رسان و اپراتور خدمات داخلی در کشور راه اندازی شود.
وی افزود: اگرچه در برخی جاها در شبکه ملی اطلاعات شکست خورده ایم اما در ارتقای خدمات، بازار اپلیکیشن، خرید بلیط هواپیما و قطار، فروش کالا و امور بانکی به موفقیت هایی دست یافته ایم.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی ورود بخش خصوصی قدرتمند به عرصه پیام رسان را ضروری دانست و گفت: بخش خصوصی قدرتمند صاحب فناوری به دلیل کار سنگین و هزینه بالا وارد این بخش نشده است و می طلبد که این بخش با این حوزه وارد شود. سخت کوشی زیاد
فیروزآبادی با اشاره به فضای مجازی کنونی کشور افزود: در فضای مجازی اخبار کذب زیادی منتشر می شود و تکلیف بازنشر این اخبار در این فضا مشخص نیست.
فیروزآبادی افزود: فیلتر درمانی جزئی است و در صورت وجود درد باید درمان شود.
فیروزآبادی افزود: ما به دنبال پیام رسان داخلی هستیم که بتواند به ظرفیت 50 میلیون نفر پاسخ دهد و این به معنای تعطیلی اینستاگرام نیست.
تحریریه ICTNN شبکه خبری