به گزارش ICTNN، «محسن عباسی» هدف از تشکیل انجمن صنفی توزیع کنندگان گوشت را ساماندهی واحدهای توزیع گوشت در استان تهران عنوان کرد و افزود: پیش از تأسیس این انجمن شاهد حضور افراد فاقد صلاحیت فاقد گواهی سلامت بود. در این انجمن ما صنفی بودیم که گوشت های ناسالم توزیع می کردیم.
این مسئول صنفی تصریح کرد: در قالب تعامل با دامپزشکی برای اعضای صنف گواهی عضویت صادر شده که محل فعالیت و نام و نشان صنفی آنان را نشان می دهد.
وی با اشاره به اینکه کلیه فرآورده های گوشتی خام در استان تهران توسط اعضای این انجمن و افراد واجد شرایط توزیع می شود، تصریح کرد: این انجمن دارای مجوز از سازمان های ذیربط بوده و از طریق واحدهای تولیدی اقلام گوشتی و پروتئینی مرغوب به مصرف کننده اصلی در سریع ترین زمان ممکن و با قیمت مناسب.
عباسی یادآور شد: در ایام خاص مانند نوروز، رمضان، محرم و صفر اقلام پروتئینی به صورت ویژه و با قیمت مناسب بین مصرف کنندگان توزیع می شود.
وی افزود: انجمن توزیع کنندگان گوشت خام این توانایی را دارد که با استفاده از نخبگان و اتحادیه های صنفی مجاز و مجهز، گوشت گرم داخلی را مانند گوشت وارداتی توزیع کند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) استان تهران با اشاره به اینکه با بهره گیری از نظرات کارشناسان و با استفاده از ظرفیت اساتید، دانشگاهیان تلاش کرده ایم سطح خدمات این انجمن را افزایش دهیم. و نخبگان صنفی گفت: ظرفیت نخبگان و اساتید خبره این صنف که بیش از 300 عضو فعال دارد به زودی اکثر مشکلات حوزه توزیع را برطرف خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه این انجمن در تلاش است علاوه بر استان تهران فعالیت خود را گسترش دهد، افزود: این انجمن دارای امکانات صفر تا صد درصد تولید و توزیع فرآورده های گوشتی و زنجیره کامل واحدهای تولید و توزیع گوشت از جمله واحدهای پرورشی است. ، شامل تولید، بسته بندی، سردخانه، فروش و توزیع می باشد.
عباسی با بیان اینکه با استفاده از تجربیاتی که در زمینه توزیع اقلام پروتئینی در استان تهران به دست آورده ایم، می توان این شیوه توزیع را در سطح کشور گسترش داد، گفت: بر اساس اصل 44 قانون اساسی، بخش دولتی باید اجازه تجارت آزاد را بدهد. برای بخش ارائه موسسات خصوصی و دولتی
وی با بیان اینکه توزیع گوشت سفید و قرمز یک فعالیت کاملا تخصصی و بهداشتی است که باید توسط افراد متخصص و دارای امکانات انجام شود، تصریح کرد: باشد؛ در حالی که این یک فعالیت کاملا تخصصی است که ارتباط مستقیمی با سلامت افراد دارد.
این مقام صنفی با بیان اینکه نگهداری اقلام گوشتی و پروتئینی فعالیتی بهداشتی و حساس است که با امنیت غذایی مردم مرتبط است، تصریح کرد: در حال حاضر شاهد هستیم که فروشگاه های اینترنتی تبلیغات گسترده ای در خصوص توزیع گوشت انجام می دهند، اما امکانات نگهداری یا توزیع بهداشتی مناسب گوشت ندارند. دبیر انجمن صنفی کارفرمایان توزیع کنندگان گوشت خام (سفید و قرمز) استان تهران با بیان اینکه انجمن صنفی توزیع کنندگان گوشت تاکید زیادی بر زنجیره توزیع اقلام پروتئینی توسط کارشناسان دارد، افزود: توزیع این
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات