این دیدار تنها یک روز پس از آن انجام شد که تیم تلسکوپ فضایی جیمز وب اولین تصویر مستقیم وب از یک سیاره فراخورشیدی را که به دور یک ستاره دور می چرخد، منتشر کرد.
تلسکوپ زمینی مانند ELT باید با تداخل جوی مقابله کند که اندازهگیریهای شیمیایی اتمسفر را در جهانهای دور در بر میگیرد. و از آنجایی که وب کاملاً مناسب نیست، یک مأموریت کاملاً جدید برای پاسخ به این سؤال بزرگ مورد نیاز است.
ادامه مطلب
منبع: فضا
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
تلسکوپ فضایی جیمز وب، که به منظور مطالعه سیارات فراخورشیدی ساخته نشده است، بلکه با هدف جستجوی قدیمی ترین ستاره های جهان ساخته شده است، قبلاً یک سری پیشرفت ها در تحقیقات بر روی سیارات فراخورشیدی از جمله تشخیص دی اکسید کربن و آب ارائه کرده است. . در فضای برخی از آنها; با این حال، Cowans هشدار می دهد که وب، اگرچه قدرتمندترین رصدخانه ای است که تا به حال به فضا فرستاده شده است، اما به اندازه کافی قدرتمند نیست تا سیارات بسیار کوچکتر و شبیه زمین را که در فواصل جایی که آب مایع وجود دارد به ستاره های خود نزدیکتر هستند، شناسایی کند.
با توجه به این که اخترشناسان بر این باورند که هر یک از بیش از 100 میلیارد ستاره کهکشان راه شیری حداقل یک سیاره همدم دارند، سیارات فراخورشیدی بیشتری در انتظار کشف هستند. این امر تعداد زیادی سیارات فراخورشیدی را به وجود می آورد که بسیاری از آنها شبیه زمین هستند و فاصله مناسبی از ستاره های میزبان خود دارند تا شرایطی مانند آب مایع را برای زندگی فراهم کنند.
کوانس در یک کنفرانس مطبوعاتی اختصاص داده شده به پروژه های تکنولوژیکی در دست ساخت توضیح داد که این اکتشافات می تواند به محققان اجازه دهد تا در نهایت به این سوال پاسخ دهند که آیا ما در جهان تنها هستیم یا خیر. امروزه بیش از 5000 سیاره فراخورشیدی شناخته شده است و ما روزانه آنها را کشف می کنیم.
“هدف اصلی این ابزار گرفتن اولین تصویر از یک سیاره زمینی بالقوه زمین مانند در اطراف یکی از نزدیکترین ستاره ها است، اما چشم انداز بلند مدت ما این است که این کار را نه تنها برای چند ستاره، بلکه برای ده ها ستاره انجام دهیم.” کوانس می گوید. و جو ده ها سیاره فراخورشیدی را بررسی کنید.
ساشا کوانز، اخترفیزیکدان موسسه فناوری فدرال سوئیس در زوریخ، این اظهارات را در افتتاحیه اخیر مرکز جدید دانشگاه برای منشاء و انتشار حیات بیان کرد.
کوانس گفت: “چیزی که ما نمی دانیم این است که آیا این سیارات زمینی جو دارند یا نه، و این جوها از چه چیزی ساخته شده اند. ما باید جو این سیارات را مطالعه کنیم.” ما به یک رویکرد رصدی نیاز داریم که به ما امکان عکاسی از این سیارات را بدهد.
این تلسکوپ فضایی تعداد زیادی از سیارات فراخورشیدی امیدوارکننده را در جستجوی ردپایی از مولکولها در جو این سیارات دوردست که میتوانستند توسط حیات شکل گرفته باشند، بررسی میکند.
کوانس میگوید، مرکز جدید ETH زوریخ امیدوار است که زمینهای برای این مأموریت آینده فراهم کند و درک ما از شیمی حیات و چگونگی تأثیر آن بر جو سیارهها و محیطها را بهبود بخشد.
در حال حاضر ابزارهای جدیدی در حال توسعه هستند که جستجوی ما را برای زندگی در سراسر کهکشان راه شیری بهبود می بخشد. ما هنوز در مریخ حیات پیدا نکردهایم، اما یک محقق فکر میکند که ممکن است بتوانیم شواهدی از آن را در سیارات فراخورشیدی ظرف یک ربع قرن پیدا کنیم.
تحریریه ICTNN شبکه خبری