معاون حقوقی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان کل کشور از صدور مجوز ثبت و ضبط 2500 گوشی تلفن همراه خبر داد.
به گزارش ICTNN، به نقل از دادستان کل کشور، غلام عباس ترکی در این خصوص گفت: یکی از اقدامات مهم برای مبارزه با قاچاق گوشی تلفن همراه الزام به رجیستری و رجیستری تلفن همراه و سایر تجهیزات با امکان نصب سیم کارت است. کارت در داخل، سال 2019 بود.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
معاون حقوق عامه دادستان کل کشور ادامه داد: پس از دریافت گزارش های مردمی و همچنین گزارش ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، درخواست تسهیل در زمینه ثبت تلفن های همراه با رجیستر ناقص بررسی و در راستای رعایت حقوق عمومی و ایجاد رضایتمندی مسافران تصمیم گیری شد. درخواست های واصله در کارگروهی با حضور نماینده مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نمایندگان گمرک (معاون فنی و بازرسی) و فراجا و حداکثر 2500 دستگاه حداکثر تا 24 اسفند ماه ارائه می شود. در سال جاری و در صورت موجه تشخیص داده شدن درخواست (شامل مشخصات تلفن و مدارک مسافری تایید شده در سامانه اداره گذرنامه)، از طریق رسیدگی قضایی و اخذ عوارض گمرکی، باید اطلاعات لازم در سامانه مربوطه ثبت شود. نتیجه باید به این مرجع اطلاع داده شود.
وی در پایان گفت: انتظار ما از نهادهای پاسخگو این است که ضمن ارتقای سیستم های شفافیت و اصلاح مقررات و فرآیندهای ناقص، اقدامات پیشگیرانه لازم را برای حفظ حقوق عمومی شهروندان و جلوگیری از نارضایتی ها انجام دهند.
این افسر دادگاه گفت: با توجه به برخی موانع و مشکلاتی که برخی افراد را بر اساس ضوابط خاصی از ثبت گوشی تلفن همراه در سامانه مربوطه باز می دارد، می توان سامانه گذرنامه، انواع گوشی های وارداتی را که گاهاً مشخصات خود را دارد، متوقف کرد. ثبت نشدن ارزش در سامانه، ثبت اطلاعات ناقص توسط کاربر، ناآگاهی از مقررات و ….
وی افزود: خوشبختانه با این کار شاهد کاهش ورود موبایل های قاچاق به کشور بوده ایم و البته این امر مشکلاتی را برای افرادی که قصد واردات گوشی به صورت مسافری، پستی و … را دارند، ایجاد کرده است. مقررات.”
تحریریه ICTNN شبکه خبری